TOXIC – Adevărul despre alimentul modern (documentar românesc)

Posted by
/ 1 Comment

507826185292f_filmul-toxic-proiectat-pe-18-octombrie-la-festivalul-documentar-astra-filmTOXIC este filmul documentar ce trateaza in detaliu industria alimentara si explica felul in care mancarea ajunge de la producator la dumneavoastra in farfurie. Este bazat pe ideile si studiile domnului Profesor Gheorghe Mencinicopschi si ecranizat de Andrei Sota.

TOXIC: alimentatie santoasa, sanatate, documentar românesc, documentar alimentatie, film toxic documentar online subtitrat

Documentare romanesti

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Unii dintre noi sunt factorii de risc, alții nu vor bungee-salt. Unii oameni subțiri, nervoase nu par pentru a obține cald, în timp ce alți oameni Ruddy sunt mereu deschiderea ferestrelor. Soția ta s-ar putea iubi drumeții pe munte pe o sâmbătă după-amiază, dar doar știi în corpul și sufletul că este hamac-timp. În mod clar suntem diferiți și ne-am cretă, de obicei, preferințele noastre diferite și predispoziții de până la metabolismul, personalitate sau, mai recent, la statutul nostru albastru-de stat sau roșu-stat, toxic film online.

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Rareori ne link cine suntem, modul în care funcționează în viață, la ceea ce mancam. Ar trebui, în conformitate cu știința antic indian de sănătate a Ayurveda. În acest sistem (Ayur înseamnă viață în sanscrită; veda inseamna stiinta sau cunoastere), personalități diferite și tipuri de corpuri au nevoie de diferite alimente pentru a prospera, totul se reduce la ceea ce se numește tipul de dosha. Daca esti ca majoritatea dintre noi, nu știți un dosha de la o gogoașă.Documentar romanesc: Ci ca număr tot mai mare de americani munchers 21-lea sunt găsirea, păstrarea dosha dvs. în echilibru prin dieta ta de zi cu zi poate fi cheia pentru a controla greutatea, stimularea de energie și de starea ta de spirit, și prevenirea de tone de probleme comune de sanatate. Este greu pentru a face aceleași pretenții pentru aceste gogoși, toxic film online.

Documentar alimentatie santoasa: Dosha sunt curenți metabolice care conduc trupurile noastre, numite vata, pitta, și kapha. Le-am moștenit de la diferite concentrații de la părinții noștri, la fel ca ADN-ul nostru. Cei mai mulți dintre noi sunt dominate de o dosha, și atunci când acesta devine prea puternic, ca urmare a ceea ce mancam, gândurile noastre, și de factorii de mediu, ne simțim rău, atât mental cât și fizic.Documentar romanesc: Prea mult vata, care este asociat cu vânt, aer și spațiu, te poate face sa nedormite și indecis, de exemplu. Bat care dosha înapoi în echilibru prin consumul de alimente dreapta, teoria merge, și faci o decizie de comandă pentru a dormi timp de opt ore drepte, toxic film online.
Documentar dublat in romana.

Documentar alimentatie santoasa: Ca și cu știința ei soră, yoga, scopul final de Ayurveda este de fericire perfectă. Pentru a ajunge acolo, Ayurvedics hard-core urmat diete complexe, împreună cu meditație, exerciții, masaje și terapii pe bază de plante. Asta nu-i pentru cele mai multe dintre noi. Dar puteți obține în continuare beneficii de sănătate surprinzătoare, Ayurvedics menține, doar urmând un regim alimentar care este ușor, nu-accesibile alimente ciudate, care sunt greu de a pregăti sau disponibil doar în magazinele din India și de specialitate gustoase să boot-eze. “Chiar si pentru cineva care nu este o ayurvedic angajat aceasta este o modalitate foarte bună de a mânca”, spune Jennifer Workman, un dietetician inregistrat si fiziolog care conduce Balanced nutriție abordare și programul de gestionare a greutate în Boulder, Colorado.

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Legume proaspete, cereale, produse lactate, carne de pasăre și pește (carne roșie este redusă la minimum, dar nu există interdicții simple) sunt atât produse alimentare și medicamente aici.Documentar romanesc: Chiar mai bine, nu e nici o carbohidrati de numărare a voturilor, sau grăsimi sau proteine ​​de urmărire. Acesta nu este un vegetarian, vegan, sau regim în prime-alimente de fapt, Ayurvedics descuraja consumul de prea multe legume crude, deoarece acestea pot fi greu de digerat. În schimb, doar mananci pentru dosha dvs., și să caloriile fiu al naibii.
Documentar dublat in romana.

Documentar alimentatie santoasa: În timp ce acolo nu e mult dovezi stiintifice de Vest pentru a dovedi că Ayurveda previne sau vindeca boli, chiar și unii medici folosesc dieta. Nancy Lonsdorf primit gradul ei medicale de la Johns Hopkins și a practicat Ayurveda de 19 ani. Cele mai multe dintre cele 8.000 de pacienti le-a tratat direct departe de marginea organic, dar ei încă mai au pierdut in greutate, a câștigat rezistență, și a îmbunătățit starea lor de spirit în câteva săptămâni, spune ea, chiar și pe un program de ayurvedic parțial. “Am avut un pacient care nu a schimbat obiceiurile de exercitii fizice sau de a face orice altceva, dar a pierdut 25 de lire sterline”, spune dr. Lonsdorf. “Dieta este extrem de sănătos, iar pacientii mei sunt de multe ori surprins de cat de bine gusturile alimentare.”

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Deși practicieni ayurvedice, cum ar fi Lonsdorf poate fi extrem de util, vă puteți simți, de asemenea, încrezător merge pe acest drum singur, la urma urmei, legume proaspete nu au efecte secundare toxice. Cum să începeți? Încet. Din fericire, Ayurveda nu are nevoie de tine să înlocuiască imediat toate Pop-Tarts în cămară cu chips-uri de orez cu aroma de alge marine.Despre alimentatie: Există o ayurvedic spune că modificarea stilului de viata ar trebui sa fie “un sfert la un moment dat,” ceea ce înseamnă alimente dosha prietenos doar un substitut pentru 25 la suta din ceea ce mănâncă acum. S-ar putea începe cu ceva la fel de simplu ca și sorbind suc de afine si apa minerala in loc de suc ​​dietetic la început. Schimba mai mult atunci când sunteți gata.

Documentar alimentatie santoasa: Odată ce știi ce dosha ce sunt influențate în principal de, puteți începe să vă modificați dieta treptat, pentru a menține echilibrul. Pentru a face acest lucru, Ayurvedics clasifica produsele alimentare în funcție de șase gusturi diferite-dulce, acru, sarat, amar, picant și astringent, toate dintre care fie a spori sau reduce puterea de fiecare dosha. (Ei, de asemenea, alimente grup de alte calități, cum ar fi grele sau ușoare și cald sau rece, dar nu mergem pentru doctorat ayurvedic aici, doar BA) Deoarece informațiile de mai jos, există o mulțime de opțiuni familiare și ingrediente gustoase puteți amesteca și meciul în cursul manca o zi.

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Indiferent de dosha dvs., Ayurveda oferă unele linii directoare generale alimentare. Din nou, acestea sunt mai mult bun-simț decât privarea. De exemplu, bea la temperatura camerei, mai degrabă decât rece, apă cu apa de masă gheață inhiba buna digestie.Despre alimentatie: Este mai bine să se evite conserve, junk food, carne rosie, faina alba, și zahăr alb, nimic nu știai deja. Face masa de prânz masa mai mare, și să limiteze consumul de cafea și ceai, și pentru a minimiza băuturi alcoolice, sucuri, și sport.

Documentar Despre alimentatie sanatoasa: O personalitate pitta de foc ar putea, o persoană-vata dominant, al cărui dosha tinde să fie rece și uscat, ar putea începe micul dejun la fulgi de ovăz cu date și migdale aruncat inch Pe de altă parte, ziua cu o brânză omleta încălzire capră, cereale fierbinte, și poate că unii smochine coapte. Gusturile acru, inclusiv alimentele fermentate, ține, de asemenea, vatas rulează fără probleme, astfel încât iaurt sau capsuni ar fi o opțiune bună aici, de asemenea. Un personaj Kapha rece s-ar face mai bine cu ouă condimentate-up, ronțăind un burrito mic dejun sau huevos rancheros, de ardei iute (clasificate ca iute) va contracara tendințele letargice care dosha lui.

Toxic documentar online romanesc subtitrat: Asta e pentru întreținere, programul manca regulat. La ori, atunci când nu te simți și caută cel mai bun, merge un pic mai adânc pentru a corecta ceea ce Ayurvedics ar numi un dezechilibru dosha. Cum pot să vă spun atunci când ai nevoie de ceva de mâncare-ca-medicament? Verificați aceste următoarele simptome, apoi în sus alimentele de echilibrare “prescrise” și face mai mult de-un efort de a reduce alimentele imbalancing care agravează tipul de special.

Full Documentar

Multumiri speciale merg catre dl. Ing. Silviu Socol, presedinte al FARES Romania, fara sprijinul caruia pelicula nu s-ar fi putut realiza. Producator al acestui film este Corina Pintilie, un aprig sustinator al traiului sanatos si editor al numeroase carti de succes in domeniu (editura Coreus).

Productia executiva realizata de echipa Makina Film

Lasa un comentariu

comments

  1. May 28, 2018

    pirvu constantin

    ,, TOXIC , se scrie asa ,,, este titlul filmului !si nu .. TOXIC , este filmul!

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame