Povestea Sovietelor (The Soviet Story, 2008)

Posted by
/ Leave a comment

Povestea sovietelor - the soviet story“The soviet story”(Povestea Sovietelor), este un film documentar realizat pentru prima dată de Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic şi a modului în care Uniunea Sovietică a colaborat cu Germania nazistă provocând distrugerea. Filmul prezintă documente recent descoperite în arhivă care dezvăluie detalii şocante. “The soviet story” a fost filmat timp de 2 ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Marea Britanie şi Belgia. Materialele pentru documentar au fost colectate de către autorul Edvins Snore timp de 10 ani. Ca urmare, documentarul prezintă o imagine cu adevărat unică, recentă în istoria sovietică. Povestea este spusă de către oameni, foşti cetăţeni sovietici, care au cunoştinţe despre cele întâmplate.

Sursa – YouTube

Povestea Sovietelor (The Soviet Story, 2008) – Documentare Online Subtitrate

Documentar Istoric Despre Crimele Comunismului si ale Nazismului

Documentar Online Subtitrat

Documentar Istoric: FIIND ars în Efigie pe străzile din Moscova de către huligani naționaliste trebuie să conteze ca un fel de Oscar dacă ești un regizor leton al cărei scop este de a expune orbirea moderne Rusiei la istoria penală a Uniunii Sovietice. Furia de protest Young Rusiei în fața ambasadei Letoniei această săptămână a fost regizat de Edvins Snore, al cărui film “Povestea Sovietica”, este cel mai puternic antidot încă de igienizare a trecutului.

Documentare Interzise:Filmul este captivant, îndrăzneț și fără compromisuri. Desi aceasta începe prin a spune povestea de uciderea de 7m ucraineni în 1933, acesta nu este un simplu catalog de atrocități. Scopul principal al filmului este de a arăta aproape conexiuni-filosofice, politice și organizatorice, între sistemele naziste și sovietice.

Documentar Istoric: Ca Françoise Thom (unul din mai multe corpuri de iluminat anti-comuniste care apar în film), se pune: “nazismul a fost bazat pe biologia false, marxismul a fost bazat pe sociologie false”. Visul marxist al “omului nou”, de exemplu, reflectat ideea nazist de superioritate rasială. Naziștii au ucis în principal pe motive rasiale, în timp ce sovieticii au concentrat pe clasa. Dar uciderea în masă este crimă în masă.

Documentare Interzise:Cei care țin o slabiciune pentru marxism poate clinti să aud că Sage a Highgate referire la societățile înapoi ca Völkerabfälle (gunoi rasială), care trebuie să “pieri în holocaustul revolutionar”. Sau că partidul nazist în zilele sale timpurii idolatrizat Lenin (Josef Goebbels a spus el a fost a doua doar la Adolf Hitler în măreție).

Documentare despre comunism.Poate că cea mai bună secvență din filmul prezintă perechi de afișe folosind desene aproape identice: muncitorii musculare grevă atitudini eroice în sprijinul de partid și de stat, blonda mic fascicul de fete, cu pumnii dușmani sparge, ciocane rupe lanțurile. Fără svastica și secera și ciocanul ca indicii, ar fi greu să știe care este care (Documentar Online Subtitrat)

Ilustrare a Pactului Ribbentrop-Molotov este convingătoare: emițătoare radio sovietice au ghidat bombardiere germane în atacurile lor asupra Polonia. O bază navală sovietică lângă Murmansk ajutat Atacarea Norvegia. Poliția secretă sovietică a ajutat la formarea Gestapo și au discutat cum să se ocupe cu “problema evreiască” în Polonia ocupată.(Documentar Online Subtitrat)

Documentare despre comunism.Cooperarea sa bazat pe un acord-complet scris, cu semnatura de Lavrenti Beria, șeful NKVD notoriu, care este prezentat în film. “NKVD va propune Guvernului sovietic un program de reducere a participării evreilor în organele de stat și de a interzice evrei și descendenții evreilor din căsătoriile mixte din domeniile culturii și educației”, se arată o sentință definitivă, refrigerare. Rusia spune că documentul este un fals.(Documentar Online Subtitrat)

Documentar Istoric:Imagini de arhiva puternic arată ofițeri ai Armatei Roșii potabilă toasturi cu omologii lor de la SS de la Berlin, în decembrie 1939. În 1940, Uniunea Sovietică a devenit un furnizor mare de cereale și ulei pentru mașina de război nazistă, în timp ce a încurajat partidele comuniste din Europa de Vest pentru a sabota rezistența anti-nazistă.

Documentare despre comunism.”Este reconfortant sa vezi muncitorii parizieni să vorbesc cu soldații germani ca prieteni”, o publicație franceză comunist gloated în iulie 1940. Viaceslav Molotov, care era atunci ministru de externe al Uniunii Sovietice, numit lupta nazismul o “crimă”. Împreună cu declarații similare, care a fost publicat în fiecare ziar sovietic, aceste pagini au fost scoase în grabă după trădarea lui Hitler.

Ceva destul de similar sa întâmplat în Occident. Criminalilor de razboi nazisti au batjocorit; omologii lor sovietici sunt onorat veterani la această zi. Orice încercare de a le aduce în fața justiției solicită proteste furioase din Rusia. “Hands Off Granddads noastre”, a fost sloganul scandat de către protestatarii de la Young Rusia. O întrebare mai bună ar fi, “Ce sa întâmplat?” Documentar Istoric

Dl Snore și sponsorii săi din Parlamentul European au produs o lucrare brusc provocatoare. De ton, tehnică și compoziția poate fi criticată. Dar cei care doresc să-l interzică ar trebui să încerce să nege mai întâi.

Sursa economist. com (text tradus cu google translate)

Taguri:

documentar istoric | Documentar Online Subtitrat | Film documentar online Subtitrat | genocid | persecutii | Povestea Sovietelor | povestea sovietelor subtitrat | The Soviet Story | the soviet story 2008 | the soviet story 2008 subtitrare | The Soviet Story documentar | The Soviet Story online subtitrat | the soviet story subtitrat | hitler

Recomand si:

Genocidul Sufletelor – Fenomenul Pitesti

Apasa aici!

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame