Viitorul Alimentatiei (documentar sanatate)

Posted by
/ 1 Comment

viitorul alimentatiei the fure of foodFilmul Documentar “VIITORUL ALIMENTATIEI” oferă o investigație aprofundată prezentand adevaruri tulburătoare din spatele alimentelor neetichetate, brevetate, modificate genetic, care au umplut în liniște rafturile magazinelor alimentare in ultimul deceniu.

 

VIITORUL ALIMENTATIEI – Part I


VIITORUL ALIMENTATIEI – Part II

Part III
Part IV
Part V
Part VI
Part VII

Există o revoluție întâmplă în domeniile agricole și pe mesele din America – o revoluție care se transformă însăși natura alimentele pe care le mânca.

Viitorul de alimentare oferă o investigație aprofundată în adevărul tulburătoare din spatele alimentelor fără etichetă, brevetate, inginerie genetica, care au umplut în liniște SUA rafturile magazinelor alimentare în ultimul deceniu.

Din preerii de Saskatchewan, Canada la domeniile de Oaxaca, Mexic, acest film oferă o căror vieți și mijloace de trai au fost afectate negativ de aceasta noua tehnologie de voce pentru agricultori. Implicațiile de sănătate, politicile guvernamentale și împingeți spre globalizare sunt toate parte din motivul pentru care mulți oameni sunt alarmați de introducerea culturilor modificate genetic în aprovizionarea cu alimente.

Filmat in locatii din SUA, Canada și Mexic, viitorul hranei examinează web complex de forțele pieței și politice, care sunt în schimbare ceea ce mancam ca corporații uriașe multinaționale caută să controleze sistemul de alimente din lume. Filmul explorează, de asemenea, alternativele la agricultura industrială pe scară largă, plasând agricultura ecologică și durabilă ca soluții reale la criza ferma de azi.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

  1. Mâncarea viitorului: hrană rezistentă trecerii timpului și fără termen de valabilitate – gandeste.57studio-dev.com06-25-20