Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Tapped (2009) – documentar despre apa îmbuteliată

tapped documentar logoIncepand cu productia de sticle de plastic si pana la  marile si oceanele, Stephanie Soechtig face investigatie si isi face debutul ca producator de filme documentare. Analizand afacerea apei imbuteliate si modul cum corporatiile afecteaza viata comunitatilor.

Stephanie: Cand am inceput sa fac “Tapped“, am realizat ca nu aveam habar de unde provine apa imbuteliata si cum ajunge la mine si am fost realmente ingrozita sa constat ca industria apei potabile se ocupa si cu avacurea apelor uzate.

“In ziua in anterioara lansarii filmului documentar “Tapped“, Nestle a contactat Hot Springs Documentary Film, din Elvetia si le-a solicitat sa nu difuzeze documentarul. Din fericire, a fost respinsa aceasta cerere si o fractiune a populatiei l-a putut viziona, inclusiv eu si mi-am promis ca nu voi mai cumpara niciodata vreo sticla cu apa” – Karen Wissing 29 octombrie 2009 Sursa: Antiiluzii

Tapped (2009)

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.