Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Fabuloasa Istorie Straveche din Carpati, by Daniel Roxin – documentar

fabuloasa istorie straveche din Carpati documentar

Este spațiul României de astăzi Vatra Vechii Europe? Filmul documentar “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” răspunde cu probe clare acestei întrebări!

Realizat în colaborare cu mai mult de zece specialiști, majoritatea arheologi și istorici, filmul aduce în prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plasează spațiul României de astăzi în topul locurilor cu cel mai mare potențial arheologic din Europa și din lume.

Pornind cu povestea din perioada ultimei glaciațiuni, documentarul prezintă dovezile unei locuiri și continuități umane care depășesc 60.000 de ani…

Scenariu și regie: Daniel Roxin

Grafică și montaj: Gabriel Vasilescu

Imagine: Silviu Crângureanu

Muzică (o parte din coloana sonoră): Daniel Galea

Film realizat cu suportul AD Auto Total și în parteneriat cu Nașul Tv

Sursa: danielroxin.blogspot.ro

Fabuloasa istorie străveche din Carpați – filmul care îți spune dacă teritoriul României de astăzi este Vatra Vechii Europe.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.