Infinitul – Calatoria suprema (Infinity: Trip Ultimate) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

Vizioneaza filmul documentar  “Infinitul – Călatoria suprema” – O CALATORIE DINCOLO DE MOARTE

infinitulCe se intampla dupa ce plecam din aceasta lume? Exista viata dupa moarte? Sau doar disparem pentru totdeauna? Acestea sunt intrebarile care vor fi discutate in acest documentar puternic si patrunzator, cu titlul original Infinity: Trip Ultimate. Multi pot fi surprinsi de raspunsuri.

Beneficiind de experti precum: Gregg Braden, Dannion Brinkley, Renate Dollinger. Stanislav Grof, John Holland, Dzogchen Ponlop, Robert Thurman, Alberto Villoldo, Neale Donald Walsch and Brian Weiss, Infinitul – Călătoria suprema aduce un mesaj de speranta si optimism cu privire la cel mai misterios eveniment din viata omului; sfarsitul acestei vieti si calatoria de dupa.

Folosind imagini minunate, alaturi de experiente personale de moarte clinica, reincarnare si mai mult. Infiniitul aduce mai departe povestea a propriei noastre naturi infinite, la ce sa ne asteptam dupa moarte, magia si frumusetea care ne asteapta pe partea cealalta. Aici invatam despre peisajul energetic al lumii la care vom intra dupa ce vom muri, ingerii, sau fintele de lumina, care ne asista trecerea si promisiunea unei noi vietii.

“Infinitul – Călatoria suprema” este un film documentar  onest si plin de speranta apreciind calatoria vietii pe care fiecare dintre noi o va face.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame