Toate razboaiele sunt ale bancherilor (2013) – subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

all-wars-are-bankers-wars All Wars Are Bankers’ Wars (Toate razboaiele sunt ale bancherilor) – Film documentar online subtitrat

De obicei cetateanul obisnuit crede ca aceste crize financiare sunt niste fenomene intamplatoare care apar in mod normal in economia capitalista si au o ciclicitate care tine de “mecanismele pietei libere”. Bineinteles este raspandita si credinta ca o criza economica se poate rezolva printr-un razboi mondial.

Ce ati spune insa daca ati afla ca toate acestea sunt minciuni. Ce ati spune daca ati afla ca toate aceste razboaie sunt create intentionat de bancheri pentru a face profituri uriase si pentru a domina lumea? Oamenii saraci se lupta si se ucid intre ei, scandaluri in familie , au o viata amarata in timp ce conturile bancherilor devin tot mai grosolane.

 

 

Dat în acest film și după ce-l uitam m-am gândit împărtășesc. Am cautat numele de film, dar nu-l văd, deci, dacă este deja postat, atunci cred că firul se va închide.

Lucru despre acest film este trage împreună sfaturi le-am citit în altă parte sau văzut în alte vieos și le prezintă într-un fasion destul de organizat și în secvența de timp. Modul în care am fost manipulati de sume mari de bani sau de bancheri devine destul de clar. Prezentatorul este Michael Rivero și vorbește destul de repede, dar el te atrage destul de repede.

Cred că durează câteva libertăți cu fapte, dar vopsele general o imagine destul de bun. Aruncati o privire și să-mi spuneți dacă puteți fața locului orice dezinformare. Nu a fost cel puțin un factoid că s-au grabit prin intermediul privire la ratificarea amendamentului 16-lea nu a fost votat de către toate statele și care impozitul pe venit nu este legal. Acest lucru este dubios la BES din ceea ce am înțeles. L-am da un permis pe care, deoarece oficialii de reglementare ar fi putut fi influențat de către bănci să ratifice amendamentul 16-lea. Nu am nici o dovadă, dar, de asemenea, nu vreau să arunce copilul cu apa de baie …

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame