Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Rezonanța – Ființe de frecvență (documentar despre pericolul radiaților)

Rezonanța: Ființe de frecvență(Resonance – Beings o frequency), documentar despre pericolul undelor electromagnetice produse de telefonia mobila(rețele wireless) asupra organismului.

Pentru subtitrare apasati butonul "subtitrari" din player-ul youtube.

“Rezonanța” este o călătorie senzațională, care dezvaluie 60 de ani de cercetare stintifică despre efectul cauzat de undele electromagnetice, undele radio (wireless).

Acum 2 milioane de ani in urmă se spune ca a aparut pentru prima data viața pe acesta planetă; o planetă care a fost umpluta cu o frecventă naturala. Pe masura ce viata a evoluat treptat, a fost completată cu aceasta frecventa. Acum ca omenirea a ajuns in acest punct de evoluție, o relație incredibilă s-a creat, o relație pe care stiința abia incepe sa o inteleagă.

Astazi, dupa 30 de ani de cand telefonia mobilă a inceput sa ia amploare, aproape toți oamenii de pe Pamant folosesc celulare(retele wireless). Când copii nostri vor avea 19-20 de ani, vor fi folosit deja tehnologie wireless de peste un deceniu, insa nu avem nici cea mai mica idee despre riscurile asociate acestui comportament. Lumea traieste acum intr-un ocean de radiații electromagnetice, există peste tot în jurul nostru, sunt invizibile, dar stim că sunt acolo.

E imposibil să mai dam timpul inapoi, dar trebuie sa fim constienți de efectele adverse asupra sanatații. Acest documentar aduce o constientizare despre pericolul cauzat de expunerea prelugită la aceste radiații electromagnetice cauzate de evoluția stiinței și tehnolgiei din zilele noastre.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.