Rezonanța – Ființe de frecvență (documentar despre pericolul radiaților)

Posted by
/ Leave a comment

Rezonanța: Ființe de frecvență(Resonance – Beings o frequency), documentar despre pericolul undelor electromagnetice produse de telefonia mobila(rețele wireless) asupra organismului.

Pentru subtitrare apasati butonul "subtitrari" din player-ul youtube.

“Rezonanța” este o călătorie senzațională, care dezvaluie 60 de ani de cercetare stintifică despre efectul cauzat de undele electromagnetice, undele radio (wireless).

Acum 2 milioane de ani in urmă se spune ca a aparut pentru prima data viața pe acesta planetă; o planetă care a fost umpluta cu o frecventă naturala. Pe masura ce viata a evoluat treptat, a fost completată cu aceasta frecventa. Acum ca omenirea a ajuns in acest punct de evoluție, o relație incredibilă s-a creat, o relație pe care stiința abia incepe sa o inteleagă.

Astazi, dupa 30 de ani de cand telefonia mobilă a inceput sa ia amploare, aproape toți oamenii de pe Pamant folosesc celulare(retele wireless). Când copii nostri vor avea 19-20 de ani, vor fi folosit deja tehnologie wireless de peste un deceniu, insa nu avem nici cea mai mica idee despre riscurile asociate acestui comportament. Lumea traieste acum intr-un ocean de radiații electromagnetice, există peste tot în jurul nostru, sunt invizibile, dar stim că sunt acolo.

E imposibil să mai dam timpul inapoi, dar trebuie sa fim constienți de efectele adverse asupra sanatații. Acest documentar aduce o constientizare despre pericolul cauzat de expunerea prelugită la aceste radiații electromagnetice cauzate de evoluția stiinței și tehnolgiei din zilele noastre.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame