Alertă! Noile contoare de electricitate, un nou spion in casă (vezi documentar socant)

Posted by
/ Leave a comment

Pare o gluma proasta, dar nu este, din anul 2015 a inceput si in Romania instalarea noilor, controversatelor contoare inteligente de electricitate. Acum, furnizorul de  energie, dar şi guvernele pot ajunge şi pe altă cale în casele dvs., prin intermediul contoarelor inteligente, dotate cu tehnologie avasata de comunicare (wirless) care permit transmiterea datelor intr-un timp rapid.

Beneficiile (spun ei) instalarii acestor contoare inteligente care pot fi operate de la distanta sunt: citiri de la distanta a consumului de energie electrica, conectari si deconectari, operatiuni comerciale si schimbari tarifare.

In plus, fiecare consumator are o “amprenta” a punerii in functiune si cei de la electrica isi pot da seama cand dai cu aspiratorul, cand pornesti televizorul cand folosesti masina de spalat vase sau rufe, daca folosesti aparat de sudura, etc.

O alta problema este ca noile contoare poate constitui “un pericol serios şi poate crea prejudicii ireversibile pentru sănătate altele decât cele rezultate de la efectul termic al undelor RF” Contoarele Inteligente” emit radiatii de radiofrecventa (RF) de pana la 1000 de ori mai mari decat telefoanele mobile sau alte dispozitive wireless, Wi-Fi, etc.

tbyp-wins-annual-humanitarian-award-wide-e1450011196459”Luați-vă înapoi energia!” este documentarul de aproape două ore care a rezultat în urma cercetărilor făcute de Josh de Sol și care detaliază problemele cu care s-au confruntat oamenii care au experimentat aceste contoare inteligente.

Vedeti filmul subtitrat: TAKE BACK YOUR POWER

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame