Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Blestemul Satanic al Comunismului

1

2

3

4

5

6

Comunismul nu-i o invenție a lui Karl Marx, ci o componentă a noii ordini mondiale, gandite înaintea lui de către illuminatii finanțați de ruda sa prin alinanța Rothschild. Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el și nici Engels n-au inventat comunismul, ci au fost influențați direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 — 1875), care a fost și unul din fondatorii socialismului. Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919, notează: “Conceptiile bolșevice sunt în majoritatea punctelor în armonie cu ideea de iudaism.” La acea dată, 477 din cele 545 de oficialitati bolșevice erau evrei. Vladimir Lenin, în culmea gloriei sale fiind, spunea: “Statul nu funcționează așa cum ne-am dorit. Mașinăria nu se supune. Se vede un om la volan și pare că o conduce, dar mașina nu merge în direcția voită de el. Se mișcă însa după dorința altor forțe.” Normal, erau forțele celor ce au finanțat revoluția bolșevică.

Comunismul in prezent privit dintr-o perspectiva mai holistica.

Comunsimul este ca o floare, o floare a mortii si in prezent este inflorita, dar este pe cale sa se ofileasca. La inceput a fost boboc, dupa care a inceput sa creasca. Cum a inceput sa creasca? Prin crime de neimaginat. Cei care i-au acceptat ideologia, au fost spalati pe creier. Veninul lui a omorat milioane de oameni, oameni care nu s-au identificat cu aceasta floare a mortii si nu vroiau sa faca parte din ia.

Cum este privit comunismul in prezent? Daca comunismul este ca o floare, nucleul central este in China, si in prezent petalele lui invaluie intreaga planeta. Este in China pentru ca acolo este tara cu cea mai mare populatie a globului si este o tara codusa de comunisti. Acolo este nucleul central si comunismul si tacticile sale marsave sunt atat de evidente. De acolo petalele sale se intind peste toate continentele. Pe unde sunt petalele sale sunt tot felul de formatiuni politice de stanga si de dreapta, tacticile acestor formatiuni se asemeana cu cele ale comunismului, dar sunt ascunse. Exista si o rezistenta a binelui(unii poate chiar in aceste formatiuni politice, se lupta din interior) care face ca acest comunism ascuns sa fie vazut si astfel oamenii sa fie constienti de acest pericol care poate sa le ruineze viata si viitorul pe generatii. Asta in prezent. Este cunoscut cum in Romania si in mai toate tarile pe unde a trecut comunismul, a distrus cultura, traditiile, a persecutat oamenii cu credinte spirituale puternice si a incercat sa manipuleze religiile si sa le controleze. Cei drept, putini au rezistat si asta este rezultatul decaderii morale in lume – depravarea.

In prezent mai sunt 5 tari comuniste declarate in lume, insa nu stim cate factiuni ascunse or mai fi in fiecare tara din lume. Multi vorbesc de organizatii secrete care conduc lumea din umbra, societati secrete, cum ar fi: masoneria, iluminatii, fascistii…si cine stie cate or mai fi. Mie personal, comunismul mi se pare cel mai plauzibil sa se afle in spatele multor decizii criminale impotriva oamenilor, incepand de la mediu si pana la abuzuri grave cum ar fi recoltarea fortata la scara larga de organe de la prizonieri de constinta, politici s.a.m.d.

De Coreea de Nord se stie ca este o tara extrem de totalitara, abuziva, dar de China se stie prea putin. Unii lauda China, crezand ca meritul boom-ului economic apartine Partidului Comunist Chinez. Meritul boom-ului economic nu apartine in nici un caz PCC-ului. Cel mai important factor in dezvoltarea economiei chineze sunt lagarele de munca, in prezent sunt peste 300 de lagare de munca(asta doar din ce scrie in presa), in realitate cred ca sunt peste 1000 si zeci de milioane de oameni in ele care sunt biciuiti si torturati ca sa produca. Ganditi-va, milioane de oameni care produc zilnic miliarde de produse pentru intreaga planeta. Produse facute gratuit de sclavi si vandute pe miliarde, Spuneti-mi cum sa nu creasca economia? Gandeste-te asa: sa spunem ca esti proprietarul unei fabrici de jucarii si ai zeci de sclavi care produc jucariile gratuit pentru tine. Nici nu te-ar mai interesa de plata salariilor, nu vei face decat sa produci, te-ai imbogatii avand mainile patate de sange sau nu te-ai imbogatii? Cat de bine este sa nu mai platesti mana de lucru, nu trebuie decat sa produci si sa produci. Ganditi-va, acolo sunt zeci de milioane de oameni cu bastonul electric sub coaste ca sa munceasca. In prezent, nu stiu care tara nu face comert cu China. Cat de trist este asta?

Persecutii in China

Cine a auzit de persecutia Falun Gong din China Comunista? In prezent, se implinesc 13 ani de cand a inceput aceasta persecutie si prea putin mass-media din lume vorbeste despre acest genocid! Care o fi oare secretul acestei taceri mormantale asupra acestei chestiuni(persecutia Falun Gong) prin care se poate schimba cu 360 de grade imaginea chinei si mai ales a PCC-ului. Sa fie oare acel interes economic, acele milioane de produse luate mai pe nimic si vandute de companii, corporatii din intreaga lume facand profituri uriase? Pentru a afla adevarul, si a afla cum a inceput persecutia Falun Gong(in prezent cel mai mare grup spiritual persecutat din intreaga lume si chiar din istorie), sute de mii omorati in lagare si torturati, cu zeci de mii de victime omorate pentru organe. Va invit sa vizionati o serie de documentare despre aceasta persecutie macabra, malefica, care continua si in prezent. Vezi aici: http://documentare.rightbe.com/persecutiigenocid/persecutia-falun-dafa-china-documentare-video

PS: Am spus ca comunismul este ca o floare a mortii si petalele sale negre se intind pe intreaga planeta si nucleul este in China. Este o viziune corecta? Sa fie comunismul factorul principal care afecteaza zeci de milioane, miliarde de vieti din intreaga lume in momentul prezent? Crezi ca exista lobby chinez in Romania sau poate chiar pe intreaga planeta? Si daca exista, nu crezi ca exista o probabilitate a unor societati secrete? Cati securisti, torionari, informatori activeaza in prezent in Romania?

Comentariu la documentarul Blestemul Satanic al Comunismului.

Eugen H.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Blestemul Satanic al Comunismului”