Razboiul Psihologic (PsyWar) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

.PsyWar Subtitrat in Romana (part I)

PsyWar Subtitrat in Romana (part II)

Engleza

psywarPsywar – Documentar 2011

Durata Film – 99 min

Psywar prezintă utilizarea propagandelor şi a relaţilor publice de către corporații şi guverne, pentru manipularea oamenilor. Filmul explorează modul în care guvernul american a organizat evenimente pentru a manipula opinia publică în legătură cu războiul din Irak, Se discută de asemenea, scandalul Pentagonului, şi activităţile ascunse ale Rendon Group. Filmul expune activităţi guvernamentale şi corporative ce au ca scop crearea de confuzie între ştirile reale şi cele false, precum şi evoluţia în timp a unor campanii de relaţii publice de dezinformare, campanii strategice şi alte instrumente de manipulare PR care au transformat SUA intr-un loc în care cetăţenii sunt manipulați cu eficienţă, şi la scară foarte largă.

Razboiul Psihologic (Psywar) 

Film documentar Psywar

Mircea badea platit de Gold Corporation sa manipuleze masele?

Psywar este un debut documentar sterline de la scenaristul si regizorul Scott Noble . Acesta este pline de interviuri cu gânditori , contextul istoric, și narațiune excelent de Mikela Jay .

Psywar explorează evoluția de propagandă și relații publice în Statele Unite ale Americii , cu un accent pe ” teoria elitist al democrației ” și relația dintre război , propagandă , și de clasă .

Manipularea mass-media demascata

Conspiratii si societati secrete: Acest film este conceput atât ca o introducere la conceptul de război psihologic de către guverne împotriva cetățenilor lor și ca o explorare a unor teme dominante în propagandă americană . Semnificativă de timp este , de asemenea, dedicat diferite concepții de ” democrație “, așa cum teoretizată de figuri precum Walter Lippmann , Edward Bernays , și “părinții fondatori” ai Statelor Unite în sine.

Manipularea mass-media demascata

Mircea badea platit de Gold Corporation sa manipuleze masele

Psywar luminează cum starea de lume a ajuns la punctul în care se află astăzi : în cazul în care un imperialiste Statele Unite salariile mai multe războaie în străinătate și menține sprijinul cetățenilor săi , în ciuda o prăpastie tot mai mare și căscat între avuți ( care profită de luptă ) și cei care nu au ( carne de tun înșelat de necontestat idealism patriotic ) . SUA a reușit să trageți sale Națiunilor colegi capitaliste de-a lungul în susținerea mai mult sau mai puțin de agresiuni sale imperialiste .

Psywar:Oamenii care analizează starea lumii și să ia în considerare încălcările moral și umanitar manifesta ar putea fi iertat pentru tremura capul lor, că o astfel de segment enorm al omenirii ar putea merge împreună cu astfel de inegalitate , astfel de masacru , atâta nonșalanță .

Psywar incepe uitandu-te la cum perceptiile distorsionate oamenilor sunt realizate și întreținute

Documentare Online. În segmentul de deschidere a Psywar , există înregistrări video de soldați americani distrugând o statuie de președinte irakian, Saddam Hussein cu Old Glory . A fost un eveniment organizat de grupul PSYOP . Filmul apoi segues într-un alt pysop infam despre căzut american soldat Jessica Lynch . Ambele evenimente au fost campanii de dezinformare că evenimentele în mod deliberat declarate în mod greșit.

Manipularea mass-media demascata

Razboiul psihologic

Conspiratii si societati secrete: John Rendon , un ” războinic informare și manager de percepție , ” este un jucator important in un an, industria de percepție , de gestionare a 200 miliarde dolari . Rendon este figura care a orchestrat efortul de a vinde publicului american pe un război împotriva Irakului. Manipularea mass-media demascata: Publicul american a fost de cumparare -l de timpuriu . În cel mai bun , se poate afirma guvernul gândit suficient de puternic cu privire la perspicacitatea publicului că a recurs la dezinformare , cel puțin materie de percepție publică, manipularea maselor in comunism

Mass-media corporativa este puternic complice în iubitori de război și aflate în conflict, chiar în măsura în care psywarriors la CNN “, a ajutat în producția de știri.Documentare Online.

1.Mircea badea platit de Gold Corporation sa manipuleze masele

2.Manipularea mass-media demascata

Conspiratii si societati secrete: Puncte Psywar la o sinergie : ” . Invazia din Irak reprezintă o culme de psywar interne în Statele Unite , o integrare fără precedent între [ sic ] firme de relații publice , mass-media corporative , și PSYOPS militare “manipularea maselor in comunism

Documentare Online: Managementul Percepția a fost atât de puternic încât chiar soldați au fost astfel înșelați că s-au angajat în cea mai mare crimă așa cum este definit de către Tribunalul de la Nurnberg , la sfârșitul primului război mondial II-lea : agresiune .

Razboiul psihologic:Management Percepția este ” cufundat în război de clasă . ” Psywar spune povestea a exploatării lucrătorilor de către familia Rockefeller bogat . Mineri izbitoare care doresc condiții mai bune de muncă și de salarizare au fost atacați de către Garda Națională , care au fost în slujba familiei Rockefeller . Este cunoscut ca Masacrul din Ludlow .

Conspiratii si societati secrete: Într- unul dintre ultimele sale interviuri filmate , istoricul Howard Zinn explica dilema a lucrătorilor săraci împotriva plutocrații , cum ar fi familia Rockefeller .

Manipularea maselor prin mass-media: Masacrul Ludlow a fost un coșmar de PR pentru familia Rockefeller . O devreme psywarrior , Ivy Lee a fost un rol esențial în încercarea de a reabilita imaginea de familia Rockefeller . Relațiile sale publice implicate frotiuri și dezinformare împotriva mineri și susținătorii lor . Ca Psywar menționează mai târziu în film , Lee ar propaganda mai târziu de naziști împotriva americanilor.

Mircea badea platit de Gold Corporation sa manipuleze masele

1.3Manipularea mass-media demascata, Documentare Online

La început , a devenit clar că percepția publică este necesar pentru a opera în spatele scenei . Organizat de PR a fost amenajat , cum ar fi caritate .

Razboiul psihologic: Richard Coniff , autor al unei istorii naturale a celor bogați , contestă filantropie de bogați – care să ateste că cei bogați dețin o ” vedere funcțional a bogăției , mai degrabă decât o vedere strict de caritate . ”

1.2Manipularea maselor prin mass-media: Zinn a fost de acord , menționând că caritate pot fi abuzive și că sistemul american este exploatatoare . Zinn a spus că” sistemul este menținută [ … ] de a le oferi oamenilor un pic , și dând destui oameni doar suficient pentru a le preveni de la rupere în rebeliune deschis ”

 

Razboiul psihologic: În a doua parte a documentarului , Noble uitat la propagarea credinței . Acesta începe cu Graeme MacQueen , co – fondator al Centrului pentru Studii de Pace. Razboiul psihologic: El deține , de asemenea, că sprijinul oamenilor este necesar pentru război.

Conspiratii si societati secrete: Cu toate acestea , el a spus ” războiul este dezgustător pentru cei mai mulți oameni ” , presiuni psihologice , prin urmare, o mare este exercitată asupra soldaților .
Securitatea națională este acolo pentru a escrocherie oameni

 

1. Manipularea maselor prin mass-media: Christopher Simpson , autor destiinta de coerciție , spune propaganda este despre mentalitatea și ideologia .

2. Manipularea maselor prin mass-media: Recunoscând acest lucru , Psywar relatează cum președintele Woodrow Wilson a ajutat aruncatpropagandistic George Comisia Creel , care ar putea deschide calea pentru SUA de a intra în Primul Război Mondial prin plantarea de povești atrocități false , stocarea frica la americani și cerându-le să lupte lupta cea bună pentru democrație, manipularea maselor in comunism.

3. Manipularea maselor prin mass-media: Firma propagandist de Hill și Knowlton amenajat un infam organizat op ca un preludiu la un atac împotriva Irakului . O adolescentă , Nasriyah , a strigat cu lacrimi de crocodil si a mintit cu privire la copii a fi furat de incubatoare de soldați irakieni . Fals Povestea sa mutat sentiment american să susțină o acțiune militară împotriva soldaților irakieni din Kuweit .

Razboiul psihologic: Patriotismul este sentimentul larg invocat de guverne pentru atingerea scopurilor lor împotriva dușmanilor străini . Istoricul Michael Parenti pare să conteste noțiunile tipice de patriotism . El identifică patriotismul ca fiind despre valori mai mari decât ataca țări străine , cum o vede el ca despre justiție socială , pace și stabilitate , un capăt la rasism , etc

Conspiratii si societati secrete: O altă problemă identificată ca împiedicând o solidaritate publică a fost că sindicatele s-au bazat pe sex si origine etnica .

Razboiul psihologic: Istoricul Sharon Smith a declarat o descoperire a venit cu anarho-sindicalist Sindicatul industriale din lume ( mai bine cunoscut sub numele de Wobblies ) care stabilesc organizarea și includ femei , imigranți , si afro-americani într-o uniune mare.

Manipularea maselor in comunism:

Documentare Online: Anarho – sindicalistă savant Noam Chomsky afirmă că este firesc ca oamenii să se asocieze liber .

Manipularea maselor in comunism: Unitatea dintre oameni este dejucat de un stat care utilizează război să acumuleze putere și de corporații pentru a obține averi enorme . Stânga mișcarea forței de muncă la nivel mondial este în dezordine

În partea 3 , Noi Poporului , Psywar elucidează pe modul în care oamenii sunt pioni intr-un sistem creat în favoarea celor bogați .

Manipularea maselor in comunism: Existența democrației sunt respinse . Chomsky numește alegeri ” un exercițiu de marketing . ”

Conspiratii si societati secrete: Spune William I. Robinson , editor de Studii critice globalizare, trăim în poliarhie : ” un sistem de reguli de elita . ” Acesta este modul în care sistemul a fost proiectat pentru a fi, Documentare Online.

Manipularea maselor prin mass-media: Istoricul John Manley afirmă că așa – numitele părinții fondatori au fost proprietari de sclavi , care a încercat să protejeze interesele avute . În acest scop , Constituția a fost conceput în spatele ușilor închise . Chomsky observă că James Madison ,Modelatorul major al Constituției , este proiectat pentru a proteja opulente de majoritate .

Manipularea maselor prin mass-media: Littler cunoscut este faptul că Constituția Statelor Unite se bazează pe Kaianerekowa ( Marea Lege a păcii ) a Haudenosaunee ( denumit Iroquois în Psywar ) . Stephen M. Sachs , autorul a Amintindu- Circle , listele cumKaianerekowa permis Haudenosaunee pentru a elimina cu ușurință lideri corupți , ca femeile au avut un rol important în procesul decizional , că toată lumea a fost implicat în formarea politicii , creând astfel o societate participativă .

Conspiratii si societati secrete: O verigă slabă a stat în Psywar . De ce a transforma filmul pentru un om alb pentru a spune istoria de ” nativ americani ” ? De ce nu vorbești cu unul din Haudenosaunee ?

Manipularea maselor in comunism: Partea finală a Psywar este Consumatorilor . Oamenii sunt îndoctrinați să se vadă în calitate de consumatori . Publicitate aminteste de acest lucru. Sistemul ar avea oamenii muncesc de a consuma . În acest scop , accentul se pune pe munca , nu petrecere a timpului liber . Se temeau că mai puține ore de muncă s-ar putea instiga la radicalism .

Conspiratii si societati secrete: SUT Jhally al Fundației Media Education atacat societate de consum : ” Problema a capitalismului este problema de consum . Iar problema este că, după nevoile tale au fost îndeplinite , nu există nici o nevoie reală de consum . ”

Conspiratii si societati secrete: Sistemul este filat acum . Neoliberalismul solicită pentru reduceri și rezultatele în creșterea inegalității . Parenti spus că sunt din nou la aproximativ 1900 în termeni de inegalitate . ” Oamenii sunt săraci , deoarece acestea sunt plătite mai puțin decât valoarea pe care le produc . Aveți nevoie de sărăcie . Este nevoie de sărăcie , dacă vom avea avere . ”

Psywar susține că este propaganda neîncetată din mass-media monopol care deține în sus capitalism . Democrația și capitalismul sunt argumentate de a fi reciproc exclusive . În cazul în care capitalismul este sfântă , atunci nu poate avea democratie .

” În spatele democrației politice a fost egalitatea economică . ”

Psywar spune povestea despre cum și de ce lumea este așa cum este acum . Se spune sistemului , de ce a fost pus la cale și de ce este ținut în loc .

Manipularea maselor in comunism: Cunoașterea este necesară pentru a combate propaganda si dezinformare . Este necesar de a depăși sistemul și pentru a ridica un sistem centrată pe oameni , care respectă nevoile și aspirațiile societății în ansamblu . Psywar face clar că opinia publică este importantă . În cazul în care nu au fost importante , atunci nu ar mai fi nevoie de management percepție . Este propaganda neîncetată și dezinformare , care creează o percepție a realității . Noble dezvaluie cadru care exploateaza clasă , rasă , sex , și resursele pentru a beneficia deja bogați în detrimentul maselor .

Psywar este un documentar care este de bun augur pentru realizarea de filme în viitor de către Noble , care a făcut filmul pentru 1500 dolari în timp ce lucrează un loc de muncă guler albastru . Este un bun exemplu dedemocratizare a filmului are loc prin intermediul internetului.

Mircea badea si Rosia montana – documentar

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame