Familia Rothschild – Profeţii banilor (documentar subtitrat)

Posted by
/ Leave a comment

“Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în genere, prin expresia ‘bancherii internaţionali’. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice agenţie creată vreodată cu scopul de a proteja publicul.”

John Francis “Jonef ” Hylan
(1868-1936)

Documentar: The House of Rothschild – Money’s Prophets

rotschild

Documentar online subtitrat: The House of Rothschild – Money’s Prophets (Familia Rothschild – Profeţii banilor)

Conspiratii Documentare
Conspiratii si societati secrete
Conspiratii, Deconspiratii
Documentar
Documentare Politice, Economice
Documentare subtitrate

Conspiratii Documentare: Un călător ajunge în secolul al optsprezecelea Frankfurt, ca el a trecut peste principalul Sachsenhauser podul care duce la Poarta Fahrtor, ar putea cu greu dor de Judensau Sow evreilor (vezi imaginea 1.I). Un graffiti obscene pe perete, acesta descris un grup de evrei se înjosesc înainte sau mai degrabă sub și în spatele o scroafă feroce. În timp ce unul dintre ei supt la tetine ei, un alt (în haine rabinică), a avut loc la coada pentru a treia (de asemenea, un rabin) de a bea excremente ei.Diavolul” evreilor vizionat aprobator, Conspiratii.
În cazul în care călătorul se uită în sus, el ar putea vedea, de asemenea, un al doilea și încă mai respingător imagine: cea a unui copil mort, corpul său întins perforat de nenumărate răni de cuțit mici și sub o nouă pumnale. În Joia Mare, în anul 1475,” citi o legendă, copil Simeon, în vârstă de 2, a fost ucis de evrei o aluzie la cazul lui Simon de la Trent, care a fost ar fi o victimă a ritual crimă, practica fictiv prin care evreii uciși copii neamuri, în scopul de a pune sângele în pâine nedospită, Conspiratii.
Conspiratii si societati secrete: O astfel de expresie grafică a sentimentului antievreiască a fost în nici un caz unic: imaginea evreilor închina unui porc pot fi găsite în numeroase gravură în lemn și versiuni datând încă din secolul XIV tipărite, în timp ce mitul de omor ritual a câștigat valută în Germania în a cincisprezecea. Ceea ce a facut pozele Frankfurt remarcabil cel puțin în ochii fiului cel mai celebru din oraș,societati secrete, Johann Wolfgang Goethe a fost ei au fost nu produsul de ostilitate privat, dar a ridicat ca un monument public.“Judensau și copilul ucis au fost simboluri ale unei tradiții de lungă durată de ostilitate la un inamic în liberă orașul imperial sancționate oficial.
Conspiratii si societati secrete: Primele înregistrări ale unei Comunitati evreiești DIN Frankfurt datează de la mijlocul secolului al XIIlea, cand o numărat intre UNA SI DOUĂ Sute. Istoria sa o Fost Una de persecuție periodic de Catre populația Gentile. În ANUL 1241, Mai Mult de Trei sferturi DIN evreii DIN Frankfurt au Fost masacrați version Asa-numitul Bătălia de la Evrei(Judenschlacht). Comunitatea version sine reStabilit de-a deceniilor urmatoare Lungulsocietati secrete. Dar Doar Peste ONU secol mai tarziu, în 1349, a existat ONU pogrom al doilea. În ambele cazuri, milenarismul Populara un rol jucat ONU: în PRIMUL Lupta”, temerile Ca evreii erau in Liga cu hoarda Mongol; Al doilea, temerile de inițiere a unor Catre membrii unui Multe ordin flagellant CA evreii ar atrage ciuma version oras, societati secrete.
Conspiratii si societati secrete:Au fost, cu toate acestea, din motive lumești de ce atât Sfântul Împărat Roman care a declarat evrei Servi Servi Nostri et camerae Noștri“, în 1236 și autoritățile municipale au fost înclinați să încurajeze decontare evreiesc. Evreii au fost o sursă de venituri fiscale și de credit (având în vedere exceptarea lor de la legile care interzic camătă), care ar putea fi oferite de protecție” și restricționate privilegii în schimbul de numerar greusocietati secrete. Dar de protecție și de restricție a mers mână în mână. În 1458, la ordinul împăratului Frederick al III-lea, evreii au fost limitate la un ghetou (de la Borghetto italian sau vile): o singură stradă, îngustă pe marginea de nord-est a orașului, la ambele capete de porți care au fost ridicate.
Deconspiratii:Pentru cele 110 de evrei care trăiesc în oraș, acest capitivity în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Judengasse (Lane evrei ) a propus onouă Egipt. Pe de altă parte, riscul persistente de violență populare ar putea da ghetoul caracterul unui sanctuar. Acuzațiile de omor ritual în 1504 și o încercare de a declara pe evrei eretici cinci ani mai tarziu a oferit o amintire de vulnerabilitatea poziției comunității, așa cum a făcut conversia majorității populației orașului pentru luteranismul în 1537, având în vedere ostilitatea declarat de Luther față de evrei.Judengasse oferit sanctuar de felul într-o lume periculoasă; și între 1542 și 1610 populația sa a crescut de la aproximativ 400 în 1380 (o creștere care a fost insotita de hughenot migrarea la Frankfurt din Țările de Jos).
Deconspiratii:Tensiunile economice și sociale, care a coincis cu sau au fost cauzate de aceste fluxuri au culminat cu încă un alt focar de violență populare împotriva comunității evreiești: la revolte Fettmilch“, numit după ce liderul lor negustor Vincenz Fettmilch. Cu toate acestea, jefuirea en-gros de Judengasse a fost de data aceasta nu este însoțită de ucidere în masă (evreii au fost expulzați din oraș), și, după o scurtă perioadă de regulă populare, trupele imperiale anulat insurecției. Fettmilch și ceilalți lideri ai revoltei au fost spânzurați și pe evrei au mărșăluit înapoi în ghetou, statutul lor de protejații ale împăratului reafirmat.
Conspiratii Documentare
Conspiratii si societati secrete
Conspiratii, Deconspiratii
Documentar
Documentare Politice, Economice
Documentare subtitrate

The House of Rothschild – Money’s Prophets este un film eclectic, creaţia unui anonim care a reunit secvenţe aparţinând unor filme diferite, fapt uşor de constatat datorită prezenţei mai multor comentatori şi, mai ales, a unei viziuni departe de a fi unitară ca scenariu, în încercarea de a relata, “istoric”, ascensiunea celei mai periculoase dintre toate familiile parazite care au asuprit vreodată acest Pământ.

Titlul este preluat de la lucrarea cu acelaşi nume a lui Niall Ferguson, publicată în noiembrie 1999, care este, de fapt, o epopee servilă şi entuziastă, dedicată “succesului” nemaipomenit al acestor monştri, ce nu au nimic uman în ei, care ne sunt prezentaţi drept etalon al manifestării, cu discreţie, a unei puteri incomensurabile. Citeste articolul integral pe: Antiiluzii

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame