Păcatele tatălui meu (Sins of My Father) – documentar despre Pablo Escobar

Posted by
/ Leave a comment

Sins of My Father (Pacatele Tatalui Meu) este un film documentar Argentinian regizat de Nicolas Entel.

Este o poveste incredibila despre Pablo Escobar, bossul cartelurilor de droguri din Columbia, spusa pentru prima data in public de fiul acestuia, Sebastian si vaduva lui Maria Isabel Santos. Povestea lui Sebastian si a Mariei, ramasa vaduva dupa moartea lui Escobar coincide cu povestea altor doua personaje ramase orfane de tata dupa ordinul de eliminare dat de conducatorul mafiei drogurilor.

 

În Nicolas Entel peliculă Sebastian spune din copilărie extraordinară, în creștere cu un tată care a iubit, dar pe care știa să fie Columbia dușman numărul unu. El spune ori de lux extraordinar și extravaganță, precum și alte ori pe fugă. Și Sebastian și văduva sa deschida seifurile familie de a împărtăși arhivele lor private și lung ascunse. Dar acest lucru este, de asemenea, povestea a doi dintre cei mai proeminenți victimelor Escobar, a Ministerului Justiției și un politician pe cale de a fi ales președinte al Columbiei, așa cum a spus de fiii lor. Ei au fost printre sutele că Escobar a ucis în anii 1980. Filmul urmărește Sebastian ca el încearcă să rupă ciclul de răzbunare și asasinat prin încercarea de reconciliere cu fiii victimelor tatălui său.

Păcatele Tatălui Meu (pacatele tatãlui Meu) de film documentar regizat ne Este argentinian de Nicolas Entel.
În 2005, după ce în scădere multiple cineaști, Marroquín întâlnit Entel care a sugerat face un documentar axat pe fiii celor doi bărbați celebri Escobar a ordonat uciși în plus față de perspectiva in Marroquín lui. Întrebat în legătură cu utilitatea Marroquín scuze fiilor victimelor tatălui său pentru crime de el însuși nu a comis, Entel spus punctul de a fost de a promova reconcilierea, “[filmul] are valoarea de a spune,” Se oprește aici. Nu suntem O să moșteni părinții noștri “de Marroquín a acceptat să participe la proiect cu două condiții: că” ura “.” Pablo Escobar “nu a fost inclusă în titlu și că sora lui nu a fost demonstrat. Filmul include materiale cu caracter personal nu văzut-înainte al familiei Escobar.

Pablo Emilio Escobar Gaviria a fost un domn notoriu și bogat de droguri columbian și un traficant de cocaină exclusiv. În 1983, el a avut o carieră de scurtă durată în politică columbieni. Cunoscut sub numele de “Regele cocainei”, el este privit ca cel mai bogat criminalul în istorie, cu o plasă-valoare estimată de 30 de miliarde de dolari pana in anii 1990.

In 1993, după ce lui Pablo Escobar este împușcat de poliție, apoi în vârstă de șaisprezece ani, fiul său Juan Pablo fuge în Argentina, împreună cu mama și sora lui. Pentru a evita să fie identificate și în frica de viata, el schimbă numele în Sebastián Marroquín. “Viața mea a fost in valoare de 4 milioane … Asta e prețul pe care îl pune pe capul meu”, a spus el. După un deceniu de tăcere, el și mama lui vorbesc în public despre viața de membru de familie lor pentru prima dată. Într-o încercare de a pune capăt ciclului de violență și de a cere iertare Marroquín călătorește în Columbia pentru a satisface fiii a doi dintre două victime omor cele mai proeminente ale tatălui său: candidat la președinție Luis Carlos Galan și ministrul justiției Rodrigo Lara Bonilla, precum și fiu a fostului președinte columbian César Gaviria. În legătură cu a spune povestea lui Pablo Escobar, filmul explorează, de asemenea, istoria recentă violent de Columbia ca un “narco-stat” și comerțului ilegal de droguri din țară.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame