Starea de Spirit – Psihologia Controlului (STATE OF MIND – The Psyhology of Control ) – documentar subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

State of MindSTATE OF MIND – The Psyhology of Control (Starea de Spirit – Psihologia Controlului) este un documentar amplu, reprezinta o cronica istorica si stintifica a tehnicilor de control mental. Consumerismul si mass-media au devenit elemente cheie si principalele arme folosite de elita oculta a planetei. Filmul “State of Mind- The Psyhology of Control” sapa adanc prin intrebari precum: Oare suntem controlati? In ce masura si de cine? Pentru a dezvaluii faptul ca mare parte din ceea ce noi consideram a fi adevar nu este decat o mare inselatorie, o acumulare de informatii falsificate implantate, deliberat in constiinta noastra.

Pentru subtitrare, porniți filmul, apoi apăsați butonul CC

Sursa: Antiiluzii

Mass-media dinozaur a evitat în mare măsură acoperă protestele grecești … probabil pentru că ceea ce se întâmplă în Grecia și Cipru ar putea avea prea mult o influență asupra alte nations- sau care mass-media a fost “instruit” pentru a evita acoperirea adevărul (în speranța de problema doar magic merge departe). Cartea Mitch Feierstein lui “Planet Ponzi” ilustrează ceea ce sa întâmplat cu economia Statelor Unite, cum marile corporatii gadila și tras pe sfoară cărțile, asumat riscuri și jucat cu economii și investiții oamenilor, și modul în care restul lumii fericit sărit de-a lungul pe același drum spre ruină economică, care a dus la criza în curs de desfășurare în Grecia. Ce înseamnă toate acestea au de a face cu “State of Mind: control mental”?

Manipularea mass media: Mai târziu, în acest articol voi revizui noul “stare de spirit: Psihologia control” film fiind comercializate exclusiv de Infowarsshop.com, dar în primul rând aș profit de această ocazie pentru a acoperi filme similare cu Infowars “Alex Jones, deoarece acestea ajuta extinde pe probleme și fapte ridicate în “Manipularea mass media”.

Este îndoielnic că Press TV greble în mai multe venituri decât media dinozaur, și se reduce la faptul că mass-media de masă doresc doar toate profiturile toate de timp și o amendă mică aplicată Press TV, pe o 10 secunde comentariu despre costul Familiei Regale a Marii Britanii în timpul Jocurilor Olimpice a costat Press TV libertatea de exprimare și libertatea de a difuza în multe țări.

Infowars este un fenomen de știri neegalat de catre orice alt post de mass-media independente. Infowars solistul trupei fondator, jurnalist de investigație și toate-rotund bun-tip Alex Jones aduce lumea echipa sa de experți în domeniul analizei politice și economice, a drepturilor civile și controverse. Ascultătorii Infowars și telespectatorii au fost educați la nivel Universitatea de grade de echipajul Infowars de peste un deceniu.

Manipularea maselor: Infowars nu vinde la furnizorii de comunicații prin satelit, și nu este supusă la tratamentul din Marea Britanie Ofcom de reglementare mass-media. Infowars a acoperit întotdeauna o gamă mult mai mare de discipline decât cele pentru un post de media pe cont propriu. Dacă nu e pe televizor, atunci probabil e pe “manipulareamaselor” prin internet.

Manipularea maselor: În 2009 am fost abia zgârierea suprafeței de info-război, și a privit Alex Jones film “Terrorstorm (O istorie a-Guvern sponsorizate terorismului”, care se ocupă cu cât de strâns guvernele funcționează alături de agenți de terorism și facțiuni pentru a atinge un obiectiv politic sau militar , pentru a asigura un punct de sprijin în regiuni ale lumii profitabile pentru afaceri mari și corporații. Dacă sunteți sceptici cu privire la adevărul îngrozitor că guvernele indoi o criză a satisface propriile nevoi, apoi ceas “Terrorstorm”.

În 2009 Alex Jones a lansat “Căderea Republicii” a fost lansat (legături cu Alex Jones “filmul” Obama Deception “), care merge în profunzime despre Comisia Trilaterala, Grupul Bilderberg și Council on Foreign Relations. Dacă aveți nevoie să știți despre reale “conducătorii” ale lumii, atunci uita de obicei cap-de-a lungul politicieni marionete … Trebuie să ne gândim la ei ca oratori ai ascuns de clasă elita de afaceri și financiar, care sunt un amestec de ultra-bogat business-class, reproducere de multe monarhii lor de cooperare nostru și politicians- sunt acolo doar pentru a te confunda cu luptele politice, joc vina politic și discursuri ale bravadă care sunt scrise de scenaristi pentru a maselor de a fi programate cu.

Dacă luăm Grecia ca un exemplu, ceea ce vedem este populația permanantly absorbit în reziste planuri de salvare guvernamentale și menținerea opoziția lor politică, care este mai mult de inspiratie protestele din alte țări vestice. Occupy Protestele părea să fiarbă până doar pentru a vedea autorităților clemă în jos și mass-media dicta telespectatorilor la domiciliu care ocupa circulație a fost doar extremiste oameni anti-politice sau anti-capitaliste șomeri, iar mass-media din SUA ridiculizat efortul lor, răspândirea anti propagandă -protest. Cred în oameni Grecia rândul său, de fapt, de pe televizoare lor, de aceea ei sunt în stradă și nu o grămadă de pat-cartofi! Și aceasta este ceea ce “State of Mind: Psihologia control” filmului ocazii specific cu- abordarea dumbed jos, oamenii supus și cooperatiste că mass-media, publicitate și Guvernele au fabricat.

Există alte câteva foarte mult informative filme Alex Jones, cum ar fi “stat de Poliție 4: The Rise of FEMA”, care se concentrează în general pe grila authoritive / de control poliție care a devenit Americii, precum și prin vizionarea filmului, puteți desena comparații ale situației din Statele Unite ale Americii a altor națiuni cuprinși de dictatură și de corupție plus manipularea mass media. Dacă se întâmplă în America, atunci se va întâmpla, probabil, în multe alte țări. Aruncati o privire la Grecia azi-proteste zilnice împotriva corupției, sol economia națiunii la un popas, Cipru bancare economii de confiscated- și Poliția greacă bate pe masele furioase. Grecii sunt chiar sinucidere pentru a scăpa de Dire Straits care Guvernul lor le-a palceed în, cu salariile din sectorul public congelate și locuri de muncă din ce în ce mai mult și mai rare.

Conspiratii Documentare
Conspiratii/Deconspiratii
Industria cinematografica

Aș trebuie să înceapă cu mass-media mainstream. Mass-media dinozaur. Două fraze utilizate în mod obișnuit pe Infowars.com Alex Jones Show, și o modalitate buna de a recunoaște stațiile noastre obișnuite media. Adevărat mass-media, de masă vă va arăta unele dintre ceea ce trebuie să știți, dar depinde de unde locuiți. În Marea Britanie avem 2 (care DOUĂ) canale de știri de 24 de ore operate în Marea Britanie (BBC & SKY). Autoritățile de reglementare mass-media de dinozauri din Regatul Unit (OFCOM) a luat recent măsuri pentru a se asigura că Press TV a disparut complet de la furnizorii de comunicații prin satelit din Marea Britanie, precum și companii prin satelit din Europa au reușit să obțină Press TV a început aer în majoritatea țărilor Euporean. De ce?

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame