DAVID BLAINE – Real sau Magie (2013 – documentar)

Posted by
/ Leave a comment

DAVID BLAINE – Real Or Magic (Documentar Online Subtitrat)

DavidBlaineRealMagic”Mulţi cred că cel mai mare truc pe care-l poate face un magician e să convingă lumea că imposibilul e real. Dar când magia e reală… încă pare imposibil. Ăsta-i cel mai mare truc din toate.”David Blaine e magician profesionist. Performanţele sale necesită ore întregi de pregătire şi personal calificat care-i asigură o formă fizică de vârf. Nu încercaţi aşa ceva acasă! În iluzionism, cel mai de preţ lucru pentru un magician sunt mâinile. Tot ce faci, se bazează pe capacitatea de a le manipula. În acest moment pare simplu dar de fapt înseamnă că e nevoie de mult timp până îţi dai seama cum s-o faci. Şi e pregătire, ore şi ore de repetiţii. Deci, singurul lucru pe care magicianul îl preţuieşte mai mult ca orice sunt doar… mâinile.

DAVID BLAINE – Real sau Magie 2013(documentar despre magie, psihologic, trucuri magice, magician david blain) – film  documentar online subtitrat bbc

DAVID BLAINE – Real Or Magic, magie iluzionism, documentar:În urmă cu mai mulți ani David Blaine a petrecut 40 de zile și nopți într-o cutie de sticlă suspendat peste Tamisa. Mulțimile au venit la gawp și se minuna, dar, de asemenea, destul de des, la batjocoresc. In mod ciudat, e ceva despre iluzioniști de master care se ridica nările. Este narcisismul și megalomania care Grilaje, dorința de mesianică pervers de a genera venerație și de mirare inspira. Ar fi interesant pentru a ști ce stă la baza patologiei, dincolo de complicațiile de bază de mândrie de sex masculin (femeile nu au tendința de a deranja cu chestia asta). Dar, la fel cum nu se explica trucurile lor, magicieni nu dezvăluie ceea ce le face să bifați.

DAVID BLAINE – Real Or Magic, magie iluzionism, documentar: Au fost o multime de iluzii-îndoire mintea la David Blaine: Real sau Magic (Channel 4), pe care a găsit-l invadeze casele de celebritati si acostare trecătorii pentru a rula prin repertoriul său de card-sharpery și bani-maimuțărești, lipirea lucrurile într-a lui propriul corp și gânduri în mintea altora. Toate foarte falca-dropping a fost prea, dar 90 de minute de hoodwinking neobosit te-a găsit sumbru întrebam dacă Blaine ar putea efectua în final și a obține cele 90 minute înapoi pentru tine.

DAVID BLAINE – Real Or Magic, magie iluzionism, documentar: O mare parte din distracție a venit de la observarea urletele și privirile și suporturile de Sf. Vitus “declanșate de look-la-mine inteligent-cloggery Blaine. Poate truc său cel mai impresionant a fost de a crea iluzia că celebritati sunt la fel ca restul dintre noi civili, numai cu bucătării mai frumos. “Ia f — din casa mea”, murmură un alt mod fără cuvinte Harrison Ford după Blaine a produs cartea de alegere în interiorul unei portocale. Woody Allen urmarit Blaine pe mai multe de litri de apă, plus o pereche de pește. “Ai un pește în stomac”, a spus el nerăbdător. “M-am prins.” Numai Saturday Night Live a lui Jason Sudeikis a reușit pentru a trage un rapid unul de-al lui, când a oferit încredere pentru a amesteca o punte și apoi, cu calendarul încântător, vărsat 52 de cărți peste tot pe podea. Top că, Blaine.

DAVID BLAINE – Real Or Magic, magie iluzionism, documentar: Ca întotdeauna cu iluzionism, am fost plecat cu doar întrebări. Aceasta a scăzut la bun vechi Ricky Gervais pentru a ajunge la esențialul ca Blaine tras în țeapă bicepsul lui cu un ac mare. “Vrei ca oamenii să cred că este o iluzie uimitor cum ar fi carte de trucuri dumneavoastră,” a concluzionat Gervais odată ce am terminat de înjurături “, dar de fapt doar stai lucrurile prin brațul tău. Este cel mai bun con vreodată, deoarece nu este un con. “Patru băieți nu a așteptat pentru a afla ceea ce a fost real și ceea ce a fost magie ca Blaine transformat un proiect de lege dolar într-o sută de dolari. Ei Hared off cu mărfuri, tipand cu bucurie. Asta e un truc e binevenit pentru a efectua pe mine în orice moment.


David Blaine (n. 4 aprilie 1973) este un iluzionist și magician american, considerat un Houdini modern. Printre performanțele notabile se numără izolarea de 44 de zile când a trăit fără mâncare în septembrie-octombrie 2003, în Londra și reținerea respirației pentru 17 minute și 4,5 secunde în anul 2008 (care a fost record mondial la acel moment).

Sursa: Documentare Digital Arena

Sursa 2 (in caz de rezerva)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame