Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

You can heal your life (Poti sa-ti vindeci viata) – Louise Hay

poti sa-ti schimbi vaita - documentarePoti sa-ti vindeci viata, de Louise Hay – acest film inspirational care te bine dispune, bazat pe cartea best-seller cu acelasi nume, este gazduit de autoarea si profesoara Louise L Hay.

Filmul ofera patrunderi interioare uimitoare, din fascinanta povesta personala a autoarei Louise’s, si arata cum si-a dezvoltat opiniile sale cu privire la stima de sine, belsug, de cauzele metafizice din spatele bolii fizice… Dezvaluie de asemenea cum a aplicat aceste concepte in propria ei viata emotionala, spirituala, profesionala.

Acest film nu doar spune povestea despre uimitoare ei viata si munca vindecatoare la care a contribuit pentru milioane de oameni, ofera de asemenea provocarea intelepciunii prin puterea gandului, afirmatii, cresterea constintei si despre legatura vitala dintre minte si corp care promoveaza vindecarea adevarata. Dupa vizionarea acestui film se va manifesta o schimbare in modul cum privesti viata.

Vizioneaza filmul intreg – 89 min

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “You can heal your life (Poti sa-ti vindeci viata) – Louise Hay”