APA – Marele Mister (documentar despre APA) – 2006

Posted by
/ 1 Comment

Apa - marele  misterUn film documentar fascinant dezvaluie descoperirile despre APA, cea mai uimitoare substanta din lume insa foarte putin studiata.

Din timpuri srtăvechi, oameni de ştiinţă, filozofi şi teologii au încercat să înţeleagă proprietăţile sale explicite şi implicite, care sunt fenomenale, depăşind legile fizice comune ale naturii.Prin cercetările sale, știința confirmă ceea ce tradițiile spirituale susțin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul în care trăim. Intrucât oamenii și Pământul constau în mare parte din apă, mesajul autorului este unul al sănătatii personale, al revigorarii mediului la scară mondială și al păcii universale care apare cu ajutorul fiecaruia dintre noi.

“Water is the driving force of all nature.” – Leonardo da Vinci

Vezi filmul 

Durata – 82 de min

Sursa 1

APA – marele mister from Chimie-Liceul Energetic on Vimeo.

Daca vezi acest text nu il lua in seama, este pt. robotii lui google

APA – Marele Mister (documentar despre APA) – 2006

Documentare Interesante
the secret legea atractiei documentar
Poti sa-ti vindeci viata: Film fascinant întinde pe tot globul pentru a descoperi descoperiri recente cu privire la apă, dar cel substanță studiat cele mai uimitoare din lume. Film documentar despre apa – martor în calitate de cercetători, oameni de știință, filozofi și teologi încearcă să înțeleagă acest lichid unic și toate proprietățile sale miraculoase încă așteaptă să fie descoperite.

Top 10 filme documentare care iti pot schimba viata

Top 10 filme documentare: A fost acolo că Heisenberg și Bohr au venit la Einstein să-i spun că arăta ca mintea cercetatorii au fost afectează rezultatele experimentelor. Mintea a fost inexorabil legat de conteze. Einstein a spus mai târziu, “Oricine este serios implicat în desfășurarea de știință este convins că un spirit se manifestă în legile Universului-un spirit net superioară celei de om, și unul în fața căreia ne cu puterile noastre modeste trebuie să se simtă umil. ”

Documentar despre apa

În acest film uimitor, apa, marele mister, putem vedea că știința a făcut un salt cuantic în înțelegerea modului în minte pot fi înregistrate de către elementul cel mai simplu în natură (apă) și pe tabelul periodic: H20. Dacă apa are memorie, și componenta sa principală fiind hidrogen, apoi întregul univers ar avea memorie. Hidrogen sa născut între 100 și 1.000 secunde după Big Bang. Se face 75% din masa cunoscută a Universului și acum este o parte a ecuatiei masa lipsă.

Apa face cele mai multe dintre suprafata Pamantului si cele mai multe dintre corpurile noastre umane … dar nu știm cu adevărat secretele acestui element uimitor.

Filme Documentare

De la agricultură, la fabrici și hidroelectrice, am pus apa pentru a lucra într-un milion de feluri diferite în fiecare zi. Și totuși, de apă acționează în afara toate legile cunoscute ale naturii.

Documentare Online Subtitrate

Într-o perioadă de schimbări climatice globale, înțelegerea misterelor apei este critică. Fiecare ființă vie are nevoie pentru a supraviețui … ignoranța noastră a funcției și a capacităților sale ne-a condus la abuz de calitate si uita potențialul său. Martor capacitatea de apă și de ipoteze istorice provocare. Dezvălui informații luminat si noi descoperiri stiintifice care creează noi posibilități pentru utilizarea apei în fiecare domeniu de activitate.

 

The secret legea atractiei documentar.Aceste noi descoperiri merge dincolo de luarea în considerare umane – dincolo de sisteme solare și galaxii la sursa vietii in sine ..

Cu descoperiri uluitoare de cercetatori din intreaga lume, inclusiv Masaru Emoto din “What the Bleep Do We Know” …

Documentare stiintifice in romana

“La fel ca și în filmul” What the Bleep Do We Know “,” Apa “, ne arată prin știință că gândurile noastre au un efect asupra realitatii noastre externe. Imaginați-vă posibilitățile atunci când oamenii își dau seama lor potential pentru creativitate. Filme ca aceasta da-mi speranța că există o apariția de inteligență colectivă, care poate rezolva problemele lumii “.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

  1. VIDEOTECA JOSEPHINE12-19-18

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame