Greu de Crezut (partea întunecată a Chinei) – documentar subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

Greu de Crezut(Hard to Believe) – documentar gratuit de vizionat în timpul pandemiei de coronavirus.

În aceste vremuri grele, reusim sa intelegem importanța informațiilor corecte. În China, înca nu se întelege acest lucru.

Jurnaliștii străini au fost expulzați din țară, lăsându-ne să speculăm ce au mai exact de ascuns. Sursele chineze de pe teren oferă o imagine foarte diferită propagandei oficiale.

„Printr-o serie de minciuni, gafe și musamalizari, guvernul comunist din China a intensificat răspândirea noului coronavirus …” ~ Republica Texas Michael Cloud.

Am văzut cât de rău poate excalada situatia. Investigam completa nepasare a Chinei fata de sacralitatea vietii, de ani de zile. Astăzi, întrucât cu toții trebuie sa ne adapostim ca urmare a eșecului Partidului Comunist de a izola acest virus, punem la dispoziție documentarul nostru de premiu„Greu de crezut”, gratuit pentru toți să-l poată urmări și distribuii.

„Greu de crezut” ne duce într-o altă parte ascunsă și mai întunecată a industriei medicale din China. Ne ajuta pe toti sa ne amintim ce se poate intampla atunci când o societate isi pierde atentia asupra bunătății care ne leagă de semenul nostru, dar și cum procesul de descoperire a adevărului poate fi o forță unificatoare a binelui din lume. Urmăriți acum „Greu de crezut”
Sănatate vouă si celor dragi din jurul vostru!

The Swoop Team

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE