Who Killed the Electric Car?(Cine a omorât mașina electrică?) – subtitrat

Posted by
/ Leave a comment

Who Killed the Electric CarÎn 1996, mașinile electrice apăreau pe drumurile din California. Erau silențioase, rapide, nu produceau gaze de eșapament și funcționau fără benzină. Zece ani mai târziu, aceste mașini au fost distruse. Lipsă de încredere în consumatori sau conspirație? Cine a ucis mașina electrică este un documentar despre evenimentele din jurul dezvoltării și dispariției subite a mașinii electrice moderne. Filmul se întinde pe o perioadă de 16 ani, între 1990 și 2006, iar producătorii au grupat la un loc 65 de interviuri cu persoane implicate în acest proces. Istoria nefericită a mașinii electrice începe acum o sută de ani, când proiectul a fost ucis în fașă în favoarea mai ieftinelor motoare cu combustie internă…

Sursa – FilmeDocumentare

 

 

Who Killed the Electric Car?(Cine a omorât mașina electrică?) – documentar online subtitrat

Cine a omorât mașina electrică?

Toyota masina electrica

Desen o linie dramatica in nisip pentru industria auto la nivel mondial, care a continuat să investească masiv în toate-electrice de vehicule, un top executiv Toyota astăzi, pur și simplu a spus ceea ce o mulțime de oameni se gândesc: VE nu fac afaceri sau punct de vedere financiar la acest punct.

Și apoi Toyota vicepreședinte Takeshi Uchiyamada, de asemenea, șeful Toyota R & D, a anunțat în Japonia, care compania a fost backup încheierii acestuia dramatic cu acțiune la fel de decisiv: Toyota ucis planuri pentru o lansare volum de-a doua masina de toate-electric, EQ, o versiune a minicar iQ, și a spus că speră pentru doar 2.600 de vanzari la nivel mondial de alte EV sale, o versiune RAV4, în următorii trei ani.

Toyota masina electrica

Cine a omorât mașina electrică?

Acum, Toyota intentioneaza sa vanda doar aproximativ 100 de SCM-uri alimentate cu baterii, intr-un comunicat foarte limitată în SUA și Japonia. În 2010, în eQ și planuri pentru o dezvăluire, compania a declarat că a vrut să vândă câteva mii de plăcuța de identificare în fiecare an.

În același timp, Toyota a anunțat o dublare dramatic în jos, pe strategia de vehicul de electrificare face ca: hibrizi. Toyota a stabilit, definit și încă domină piața globală de hibrizi gaz electric prin franciza de mare succes Prius (cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de Uchiyamada). Așa că intenționează să aibă un total de 21 de hibrizi în gama sa în termen de trei ani de zile, inclusiv cele 14 toate noi.

Cine a omorât mașina electrică?

Toyota masina electrica:Un executiv Nissan a spus că a înțeles muta Toyota. “Este nevoie de o grămadă pentru o companie de a investi în și de a construi infrastructura pentru VE,” Brendan Jones, director al EV de marketing, vânzări și strategia pentru Nissan în Statele Unite, mi-a spus. “Dacă ai de gând să se angajeze să-l, le-ați luat să se angajeze să-l.”

Toyota masina electrica: Și în ceea ce privește Nissan, care trailblazed segmentul său cu Nissan Leaf EV, “E un lucru bun”, a spus Jones. “Vom continua livrarea la o piață care este doar de gând să crească în timp.”

Toyota deja a fost mult mai conservatoare despre electrificare vehicul dincolo hibride convenționale decât rivalii General Motors și Nissan, care a stabilit pe piața din SUA și s-au alăturat de către Ford, Mitsubishi și altele.

Cine a omorât mașina electrică?

Toyota masina electrica: Dar totuși, declarația Uchiyamada înainte de jurnaliști auto din Tokyo, luni, a fost cu privire la concedierea mai damningly directă a VE și a perspectivelor acestora că orice executiv auto de renume a rostit până acum.

“Capacitățile actuale ale vehiculelor electrice nu satisface nevoile societății, dacă poate fi distanța masinile poate rula, sau costurile, sau cum este nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a încărca,”, a spus Uchiyamada.

Toyota masina electrica: Uchiyamada astfel capturat concis principalele trei argumente împotriva VE: Ei încă mai au gamă foarte limitată după eforturile de dezvoltare demne de o lună împușcat în spatele că foarte provocare, ele rămân extrem de scumpe, chiar cu credite masive fiscale guvernamentale privind achiziționarea lor, și pe care le iau prea mult timp să fie gata pentru a rula.

Toyota masina electrica: Sincer Executivul Toyota măcar nu a menționat ce cu siguranță a devenit un factor din ce în ce relevant în calculele EV Toyota: Chiar și într-un moment când benzină 4 dolari-un galon pare să fi stabilit într-un termen lung pe piata din SUA, la mijlocul anilor schimbare – și de perspectivele pe termen lung pentru producția de mare de petrol în statele Unite și în altă parte, combinate cu salturi uriașe în economia de combustibil de la motoarele cu ardere internă, ​​înseamnă că e mai puțin de un imperativ pentru companii auto pentru câmpul VE.

Toyota masina electrica: Toyota rămâne chiar dezamăgit în acceptarea de către consumatori a plug-in hibrid, cum ar fi proprie Plug-In Prius și original, GM Chevrolet Volt. “Noi credem că există o cerere socială pentru hibridul plug-in”, a spus Uchiyamada. “Dar eforturile noastre de a lăsa clienții știu ce este, nu au fost de ajuns.”

Toyota masina electrica: Pe tac, Toyota, de asemenea, a început doar o nouă campanie de publicitate pentru familie cu patru membri Prius de hibrizi in Statele Unite, arătându-le traverseaza un peisaj Candyland, ca și subliniind că există un Prius potrivit pentru toată lumea.

Și, implicit, o EV drept pentru aproape nimeni.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame