Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Profețiile Lui Nostradamus (documentar)

profetiile lui nostradamusCredeți că este posibil ca cineva să poată prezice viitorul sau să vadă trecutul in detaliu? Au existat mulți oameni în istorie care au pretins că au această capacitate, printre care si Nostradamus care a devenit faimos prin prezicerile sale. Profețiile lui Nostradamus au o oarecare acuratețe așa ca multe dintre ele merita studiate si luate in seama.

Profețiile Lui Nostradamus 

“Cerul va arde la 45 de grade.focul se apropie de noul oras. Noapte o sa creada ca au vazut soarele. Când va apărea porcul pe jumătate om, zgomote și strigăte vor fi, iar luptele se vor duce pe cer. Flacăra cea mare țâșneste în sus. Lupta împotriva lui Hister va umple lumea de sânge, cadavre, iar grindina roșie va acoperi pamantul(cred ca se refera la comunism). Vechile învătăminte ebraice ne avertizează că înainte să cunoaștem adevarata iluminare trebuie sa trăim noaptea intunecată a sufletului.”

Acest film se bazează pe evenimente descrise în documente istorice și jurnale particulare.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.