Zeitgeist: The Movie (Film documentar subtitrat)

Posted by
/ Leave a comment

Zeitgeist:The Movie“, un film documentar realizat de Peter Joseph si lansat in anul 2007. Acest film documentar contine o serie de idei bazate pe teoria conspiratiei.

Filmul este structurat in 3 parti:zeitgeist-the-movie-coperta

I. Iudeo-Crestinism (Cea mai renumita poveste spusa vreodata) – minutul 09:30
II. Atentatele din 11 Septembrie (Intreaga lume e o scena) – minutul 35:05
III. Noua Ordine Mondiala (Nu-i lua in seama pe cei de dupa cortina) – minutul 1:09:00

 

1775. A inceput Razboiul Revolutionar American pe masura ce coloniiile americane cautau a se desprinde de Anglia si monarhia sa opresiva. Desi sunt citate multe motive pentru revolutie, unul anume iese la iveala ca fiind cauza principala. Faptul ca Regele George al III-lea al Angliei a pus in afara legii moneda independenta si lipsita de dobanda pe care o produceau si foloseau coloniile, astfel fortandu-i sa imprumute bani cu dobanda de la banca centrala a Angliei, lucru care imediat a afundat in datorie coloniile.”

Si asa cum a scris Benjamin Franklin mai tarziu, “Refuzul Regelui George al III-lea de a permite coloniilor sa foloseasca un sistem monetar cinstit, care ii elibera pe oamenii obisnuiti din ghearele manipulatorilor monetari a fost probabil principala cauza a revolutiei.” Benjamin Franklin

In 1783 America si-a castigat independeta de Anglia. Cu toate acestea, lupta sa cu ideea de banca centrala si cu oamenii corupti si lacomi care sunt asociati cu aceasta abia incepuse.

Vezi filmul documentar:

“Lumea este condusa de personaje mult diferite de cele imaginate de cei care nu sunt in culise” – Benjamin Dislaeli (Om de stat, 1844)

“Adevaratul motiv al situatiei este ca un element financiar din centrele de conducere detine aceasta tara din zilele lui Andrew Jackson” – Franklin Roosevelt (Presedinte SUA, 1933).

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame