Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Fiți Atenți La Matrice (documentar 2015)

Mind The Matrix (Fiti Atenti la Matrice) – Un film documentar despre trezirea constiintei omenirii realizat de producatorul de film si vizionar Christianne Van Wijk.

“Ai Grija la Matrix” este despre calatoria producatorului de film Christianne Van Wijk, ea exploreaza cum umanitatea isi poate extinde constiinta ca sa devina constienta de matrixul in care traieste. O holograma(matrixul) creata de minte, care de multe ori pare depasita si nu este in armonie cu vibratia prezenta a planetei.

Realitatea noastra externa este o expresia a ceea ce am creat colectiv impreuna si consideram asta a fi REALITATEA.
Realitatea in acest caz inseamna “GANDURILE NOASTRE REALIZATE’ Deci, da. este o forma de realitate intr-adevar.
In orice caz, o gramada de realitati pe care le-am creat nu sunt in armonie cu natura noastra inascuta si cu planeta pamant.
Societatea occidentala este o bariera si reflecta realitatea in care ceea ce luam de la planeta nu mai punem inapoi, asta va rezulta inevitabil la epuizarea resurselor planetei noastre.
Prin modul in care tratam Pamantul este un rezultat la modul cum ne tratam pe noi insine si, prin urmare, pe altii.
Obisnuim sa gandim intr-un mod liniar, si nu intr-un mod ciclic in care daca iei ceva, oferi inapoi si vice versa. Sursa http://dinamikro.blogspot.ro

VEDETI FILMUL SUBTITRAT AICI:

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.