Observatorii OZN – documentar

Posted by
/ Leave a comment

Observatorii OZN – documentar online subtitrat despre extraterestri, ozn-uri

Pentru activarea subtitrării, apăsați Play, apoi butonul CC

Observatorii-OZN-documentar despre extraterestri

Peste tot în lume și cu precădere pe cerul Mexicului sunt observate lucruri incredibile. Un nou grup de observatori ai fenomenului OZN, denumit “The Vigilantes” și dotat cu ehipamente audio-video de ultimă generație, scrutează cerul și obține rezultate uimitoare.

Documentar subtitrat despre extraterestri, oznu-uri, ufos.

  • Ozn-uri filmate

    • Ozn-uri pe luna

Ozn-uri deasupra mexicului: Această pagină va discuta despre unele dintre cele mai diferite motive de ce majoritatea oamenilor sunt ținute ascunse de la adevărul cu privire la natura extraterestra a OZN-urilor. Voi discuta mai multe dintre cele mai bune “motive” pentru secret, care ar putea explica de ce adevărul este încă în curs de ascuns.

Implicatii tehnologice / Apărare

Filme Documentare Interesante

Ozn-uri deasupra mexicului: Cu un anuală estimată de cheltuieli de peste 400 de miliarde de dolari pentru scopuri de cercetare și dezvoltare militară de țări ale planetei noastre trebuie să fie evident că orice națiune care pot “face un salt” tehnologia poate obține recompense substanțiale. Orice națiune care poate reproduce capacitățile care afișează diverse OZN-ar pune pur și simplu conduce planeta, Documentare Interesante.

Ozn-uri, ufos, deasupra mexicului

Acum, dacă orice națiune a reușit să obțină tehnologie extraterestră, este foarte puțin probabil că le-ar recunoaște acest lucru, deoarece ar veni apoi, sub control de oameni de știință din întreaga lume și, prin urmare, fiecare națiune ar fi în măsură să exploateze noua tehnologie găsit. Acest lucru ar fi în mod similar că tehnologia nucleară este acum în curs de dezvoltare în peste 20 de țări.

Ozn-uri deasupra angliei, documentar despre extraterestri

Documentare Online Subtitrate despre Ozn-uri, ufos,

Ozn-uri filmate
Ozn-uri pe luna

Observatorii ozn, documentar subtitrat,
Ozn-uri deasupra angliei: O altă problemă cu obținerea de tehnologie extraterestră este că acesta este, probabil, mai multe mii de ani înainte de tot ceea ce avem aici, pe Pământ și că nu ar înțelege, probabil, modul în care aceasta a lucrat, oricum. Imaginați-vă da unul din computerele de astăzi notebook-uri personale a lui Isaac Newton. Ar putea să lucreze cum un microprocesor a lucrat, eu nu cred. Chiar și cel mai strălucit om de știință nostru ar avea un loc de muncă încearcă să inversa inginer această tehnologie.

Ozn-uri deasupra angliei: Deci, națiunea care a obținut această tehnologie ar fi, probabil, “sta” pe ea până încet oamenii de știință lor ar putea dezlega misterul de tehnologie extraterestră, Ozn-uri deasupra mexicului.

Ozn-uri deasupra angliei: Mulți oameni au afirmat, (Bob Lazar fiind cel mai faimos), că aceasta este într-adevăr cazul și că guvernul SUA nu într-adevăr poseda aceasta tehnologie extraterestră și sunt, în timp ce vorbim, încercând să inversa inginer-l. Documentar despre extraterestri.Au fost, de asemenea, mai multe susține că guvernul Statelor Unite este, de fapt zboară în jurul în nave spațiale extraterestre, deși nu înțelege pe deplin tehnologia de propulsie în spatele ei. (a se vedea CASH / Landrum caz)

Acest lucru pentru mine, oricum este, probabil, principalul motiv pentru care nu s-au spus adevărul bani și putere!!

Revolte sociale in Mexic despre ozn-uri, ufos

Deși guvernele nu ar vrea să admită că motivul pentru a ascunde adevarul este bani și putere este, probabil, cazul. Motivul următor cel mai frecvent dat este cel al revoltelor extraordinar al societății. Această scuză a fost folosit de către mulți dintre personalul militar care s-au manifestat în ultimii ani.

Ozn-uri filmate
Ozn-uri pe luna

Ozn-uri deasupra angliei: Cu toate acestea, există unele motive valide această scuză. Evident, unul dintre primele lucruri pe care va trebui re-gândirea este că de religie. Aproape toate religiile că am luat cunoștință de a vedea rasei umane cursa doar inteligente din univers. Unii merg chiar atât de departe spunand ca noi suntem singura rasa și planeta, cu viata pe.

Cele mai multe religii, la prima nu ar accepta adevărul dacă au fost într-adevăr făcute publice, dar încet, ei ar trebui să recunoască acest lucru și să modifice sau să abandoneze religiile lor pentru cele noi.

Ozn-uri deasupra angliei, Documentare Interesante.

Ozn-uri deasupra angliei: O altă problemă cu eliberarea adevărul este că “fragile” piețele monetare ale acestei lumi s-ar prăbuși, probabil, inițial, ștergându-miliarde de dolari de pe acțiuni și a stocurilor. După un timp, însă acest lucru ar trebui să îmbunătățească încet, ca și amenințarea de “invazia de marțieni” scade.

Observatorii ozn, documentar subtitrat,

Multi oameni de stiinta ar trebui, de asemenea, să schimbe teoriile lor de călătorie în spațiu și uita-te la conceptele de spațiu și timp, Gravity, si magnetism peste tot din nou, ca eu sunt sigur că aceste trei domenii ale științei s-au pierdut unele aspecte importante din fiecare dintre aceste care permitpropulsie și de călătorie la părți îndepărtate ale universului, în perioade de timp foarte scurte.

Ozn-uri, ufos, Rușinea de a nu ști o imagine completă

Ozn-uri, ufos, Un alt dintre motivele pentru care acestea sunt păstrarea informațiilor de la public este că poate ei nu cunosc suficient despre situația. În cazul în care guvernul ar pune la dispoziția publicului că extratereștrii există și că au recuperat tehnologie extraterestră care ar fi lovit de un baraj de întrebări, Ozn-uri deasupra angliei.

Documentare Online Subtitrate

Guvernul nu ar fi în măsură să răspundă la toate întrebările și în ochii publicului care ar apărea “slab”. Publicul ar putea începe să-și piardă credința într-un guvern care nu mai putea a le proteja de prezența extraterestră. Cheltuielile militare s-ar fi greu de justificat din cauza faptului că, indiferent cât de mult au cheltuit pe îmbunătățirea armele și sistemele lor, ei nu ar fi un meci de o civilizație extraterestră mulți ani înainte de a noastră.

Armata SUA ar fi foarte reticente să-și piardă doar un cent din bugetul lor anual.

Ozn-uri deasupra Japoniei. Documentare Online Subtitrate

Ozn-uri filmate
Ozn-uri pe luna

Ei au aflat adevărul rău!

Observatorii ozn, documentar subtitrat,

Ozn-uri deasupra angliei: Un motiv mai îngrijorător că nu sunt informați este că guvernele știu exact de ce extratereștrii ne vizitează, dar motivul nu poate fi prea pe placul nostru. În cazul în care guvernele știu că scopul străini este unul rău, în ochii noștri, atunci sunt, probabil, mai bine să nu știe.

Documentar despre extraterestri: Poate că guvernele știu că străinii sunt răpirea cetățenilor este și mutilante vitele sale, dar ele sunt puterea de a face ceva despre asta datorita tehnologiei superioare că străinii fără îndoială poseda.

Documentare Interesante: Informarea publică a acestui fapt ar putea provoca panică majore și preocupare și o pierde de încredere în guverne.

Ozn-uri deasupra Japoniei.

Sentimentele mele sunt că, dacă extratereștrii sunt ușor de ce nu ne spui?

Ei nu cunosc adevărul

Ozn-uri, ufos, Ultimul motiv că voi prezentate aici este că guvernele nu știu ce se întâmplă, așa că nu ne poate spune. Poate că guvernele se fi sincer atunci când ei spun că nu știu.

Documentare Interesante,Acesta poate fi un caz de numai câteva selectați oameni care cunosc o imagine completă. Ozn-uri, ufos, de ce spune ales oameni care sunt doar susceptibile de a fi în funcție de o medie de 8 ani adevărul despre OZN-uri și extratereștri. Ar fi în măsură să păstreze secretul dată mandatului lor se termină?

Documentare Online Subtitrate

Ozn-uri filmate
Ozn-uri pe luna

Documentar despre extraterestri: Oamenii care, probabil, știu ce se întâmplă este puțin probabil să fie persoane publice, mulți cercetători cred că există, probabil, un “Proiectele Negre” sau guvern în cursul unui guvern care controleaza datele. Acest lucru a fost folosit ca parte a MJ-12 documente farsă.Ozn-uri, ufos, Deși documentele au fost s-au dovedit a fi false, informațiile conținute în acestea sunt în general considerate ca fiind destul de aproape de adevar. MJ-12 documente descriu un grup secret de foarte de sus de 12 de persoane care să coordoneze toate lucrurile OZN.

Ozn-uri deasupra Japoniei.

Printre filmările incredibile se află și dovada de netăgăduit a unui obiect neidentificat nou și ciudat, botezat Ebanis. Potrivit investigatorilor de OZN-uri, existența Ebanis sugerează că există structuri biologice gigantice care se comportă ca un fel de portavion pentru OZN-uri. În premieră, acest film documentar dezvăluie un raport complet privind valul de activitate OZN din Mexic, despre care mulți cercetători consideră că este un punct de contact real între omenire și extratereștri.Sursa: Filme Documentare

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame