Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Efectul Umbrei (The Shadow Effect 2009)

Efectul Umbrei (The Shadow Effect), un film documentar de exceptie, poate schimba vieti. Vorbeste despre partea noastra intunecata care ne mentine intr-un cerc vicios de auto-umilire si amagire.

Visand la cai verzi pe pereti in timp ce te auto perpetuezi in stari de confort(dependenta) ce face rau vietii tale, toate acestea din cauza unei gandiri bolnavicioase, intunecate. Ca niste “mici demoni” care te mentin pe o vibratie joasa, folosindu-se de dorintele care au devenit dependente. Asta-i umbra ta, tu-ul tu, cu asta te confunzi si crezi ca esti, dar trebuie sa te uiti in interor si sa alegi. Nefind constient de tine insuti vei fi controlat de o umbra, treptat ajungand sa fi chiar tu o umbra, trecand prin viata si nefind nimic, cu din ce in ce mai putin suflet.

Doar uitandu-ne in interior, observand “umbra intunecata”, gandurile, emotiile, dorintele, constientizand care sunt bune si care nu, pentru a putea sa faci o alegere cu ele, pe care sa le pastrezi si pe care nu.

shadow-effect efectul umbreiVizioneaza filmul mai jos si lasa un comentariu.

Anul apariţiei: 2009

Durata: 70 minute

Director: Scott Cervine

Distribuţie: Debbie Ford, Danielle Dorman, Cliff Edwards, Debra Evans

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Efectul Umbrei (The Shadow Effect 2009)”