Misterul Sfinxului din Carpați (documentar 2013)

Posted by
/ Leave a comment

misterele sfinxului din carpati documentar 2013Misterul Sfinxului din Carpați vine sa portretizeze calatoria spirituala facuta de Oana R. Ghiocel si Dr. Robert M. Schoch (profesor Univeristar din Boston) care sunt profund miscati si transformati de descoperirile pe care le fac din jurul Sfinxului din Carpati, recunoscand importanta vitala de Mama Natura si respectul fata de Univers.”

Documentarul cauta radacinile adanci ale celei mai vechi civilizatii Europene, recostituie originea primordiala culturala umana a Europei vechi care si-a lasat urmele privind la dovezile arheologice , legende si mituri. Sfinxul din Carpati este mostenirea unei civilizatii extrem de sofisticate.

Vizualizati documentarul intreg.

Partea I – durata 45 min

Misterul Sfinxului din Carpati (Documentar, p.1)

 

Partea II – 48 min

Misterul Sfinxului din Carpati (Documentar, p.2)

Oana R. Ghiocel, un regizor american născut în România, și Dr. Robert M. Schoch, Boston University profesor si un geolog de ​​renume mondial investiga structuri enigmatice în sălbăticie Munții Carpați din România. Documentarul caută rădăcinile adânci ale celei mai vechi civilizații europene, reconstituie originile sale la cultura primordială umană a Europei vechi, care a lasat urme sale cu privire la înregistrările arheologice, legende si mituri din întreaga lume, pe instituțiile noastre actuale și multe din practicile religioase ale societății noastre . Marele Sfinx din Carpați este moștenirea unui popor spiritual extrem de sofisticate.

Sensul din spatele Sfinxul Carpaților

Altarul primul om spiritual

“Taina Sfinxul Carpaților” vine să prezinte călătorie spirituală de Oana regizor si Dr. Robert Schoch, care sunt profund mișcat și transformat de descoperirile pe care le fac în jurul Sfinxul Carpaților, recunoscând importanța vitală de Mama Natura și respect pentru univers.

Punctele Sfinxul Carpaților într-o lume foarte veche sacru pe care noi abia acum încep să se desfășoare: lumea de primul om spiritual, omul înțeles greșit și puțin cunoscut ne referim cel mai frecvent ca Neanderthal. Omul de Neanderthal a fost cu mult diferit de mass-media și în manualele de știință tradiționale l-au descris, și documentarul arată Neanderthal într-o lumină nouă, neașteptată, una care s-ar putea șoca complet tine.

“Sfinxul Carpaților”, a fost altarul de Neanderthal. Aceasta este povestea.

Puteți viziona documentarul integral pe site-ul sau pe jucători încorporat de mai jos.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame