Kumaré (2011) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

Kumare - povstea adevarata a unui fals profetKumaré –  Povestea adevărată a unui fals profet

  Sri Kumaré este un guru iluminat din Est care a ajuns în America pentru asi răspândi învățăturile. Dupa trei luni în Phoenix, Kumaré a găsit un grup de studenți devotați care îl îmbrățișează ca pe un adevărat profesor spiritual. Dar, dupa barba lui lunga, ochii patrunzatori si zambetul lui fara sfarsit, se ascunde un secret. El nu este real. Kumaré este Vikram Gandhi, un regizor american din New Jersey, care a vrut sa vada daca se putea transforma intr-un guru si de a construi un grup de oameni care sa il urmeze. Acum, el este in conflict – va putea oare dezvalui adevarul acestor discipoli cu care si-a petrecut atat de mult timp si care cauta de la el indrumarea?

Un provocator socială experimenttransformatdocumentar, KUMARE urmează Vikram ca el se transformă într-un guru înțelept indian, în speranța de a demonstra absurditatea credință oarbă. În schimb, el se află crearea de legături profunde cu oameni din toate categoriile sociale și întrebam dacă această iluzie a descoperi un adevăr spiritual mai mare? Câștigătorul de Sud de către Premiul Publicului Southwest lui, KUMARE este un aspect profundă la credință și convingeri.

Dezvoltare personala documentare subtitrate
Documentar Psihologic
Documentare Spirituale
Film documentar
Filme online
Filme spirituale

Kumaré este un film de lung metraj documentar despre regizorul timp Vikram Gandhi prefacut un guru fals și a construit un text de oameni reali. Câștigător al Premiului Publicului pentru cel mai bun documentar la SXSW 2011, Kumaré deschis în teatre 20 iunie 2012, iar acum este disponibil la cerere, prin intermediul iTunes, Amazon filme instantanee și majoritatea furnizorilor de cablu.

În urmă cu aproximativ șapte ani, am stabilit fac un documentar despre industria de yoga / moft în New York. Am fost destul de sigur, la acel moment, că America a fost doar confuz obtinerea unei fundul strâmt cu apropierea de Dumnezeu. Producția de film a început cu umilință: mea deține un aparat de fotografiat și vorbesc cu fete frumoase despre experiențele lor spirituale. Rapid acest proiect a evoluat în întâlnirea liderilor spirituali de toate tipurile. Am fost inspirat la fel de îngrozit de oamenii i-am întâlnit. Am constatat că doar trasatura acești oameni aveau în comun era că oamenii au crezut în ele. Deseori, elevii au fost mult mai înțelept și sfânt decât oamenii au uitat la pentru îndrumare. Așa că m-am gândit, ce dacă am devenit un lider spiritual și a făcut propria mea de predare? Am dat seama repede acest lucru a fost filmul am vrut .

Dezvoltare personala documentare subtitrate
Documentar Psihologic

Am de plecare în creștere părul și barba afară, și a încercat vorbind într-un accent indianish. După primele încercări, am realizat nu numai că am fost capabil să convingă oameni de autenticitate personajul meu, dar, de asemenea, filmul am fost obtinerea a fost mult mai convingătoare decât orice interviu am capturat până acum. Producătorii mele Bryan Carmel și Brendan Colthurst, prieteni vechi de la colegiu și partenerii de la firma mea de productie de unică folosință, ma ajutat forma anii mei de experiență într-o poveste și o misiune. Dupa ce ne-am întâlnit Stephen Feder, care a lucrat la Bruno, am știut că am adunat o echipa care ar putea primi această idee nebună de la sol.

Aventura în necunoscut

Documentare Spirituale
Film documentar
Filme online
Filme spirituale
Am vrut să fac un film care provoacă într-adevăr convingerile noastre despre spiritualitate. Oamenii de multe ori a scris pe control mea a sacrului ca cinism. Am nevoie de a transcende stigmatul de a contesta chiar definiția sacru. Știam dacă am fost de gând să spun nimic profund despre religie sau convingeri, nu am putut fi frică să încalce regulile. Noi a trebuit să fie dispuși să se aventureze în necunoscut.

Echipa mea și eu a trebuit să fie pregătit mental cu un plan și o ideologie care ar ghida deciziile noastre. Am vrut fiecare experiență am avut de a fi la fel de organic posibil și, prin urmare, aveam nevoie pentru a reacționa rapid cum am văzut povești în curs de dezvoltare.

De asemenea, din moment ce eu sunt un nonactor, cu atât mai adânc am intrat în producție, mai departe am ajuns în caracter. Puteți să-l numesc metodă actorie, dar am fost doar transformarea în altcineva trăind ca ea. Ca un Swami am crescut știind folosit pentru a preda, fals ea până ce-l face.” Inevitabil, caracterul de Kumaré început să se schimbe persoana Vikram. A trebuit să fie gata de a fi umilit de experiența și permit să fie consumate de monstrul pe care l-am creat.

Sursa 1

Sursa 2

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame