Generation Iron – Documentar 2013

Posted by
/ Leave a comment

Generation Iron (2013)  – Culturisti de Top

Trailer

Un documentar care urmareste pregatirea celor mai buni culturisti pentru a concura la titlul de “Mr. Olympia”.
Filmul ofera acces in viata primilor sapte culturisti de top, precum: Phil Heath, Kai Greene, Branch Warren, Dennis Wolf. Branch Warren povesteste filmul cu aparitia lui Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno and Jay Cutler.

generatia de fier

Vezi documentar:

Part.1

Part. 2


Generation Iron – Generatia de Fier
Biografie Personalitati
Documentar 2013
Documentar Biografic personalitati
Documentar Personalitati
Documentare Interesante
Film documentar
Filme Documentare 2013

Generation Iron cronici șapte culturisti de top cum tren pentru a concura în 2012 Mr. Olympia.
Generation Iron a fost lansat pe 20 septembrie 2013 pe 53 de ecrane din SUA. Filmul extins pentru a ajunge la peste 100 de teatre din diferite zone ale țării.Lansarea filmului a coincis cu 2013 Mr. Olympia, care a avut loc la 28 septembrie 2013, la Hotel Orleans în Las Vegas, Nevada.
La data de 07 octombrie 2013, Generation Fier a deschis pentru o doar-o noapte eveniment în 21 de locații din Canada
Filmul a avut premiera europeană la 10 noiembrie 2013, la Festivalul Internațional de Documentar de la Copenhaga. Screening vândut-out a avut loc la 650 de locuri Bremen Teater.
La data de 11 noiembrie 2013 a fost anunțat că generație de fier a asigurat oferte de distributie pentru Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, Germania și că Italia, China, Spania și Marea Britanie oferte vor fi finalizate în curând.
Generation Iron a deschis pe 20 septembrie 2013, cu un total de box office week-end de deschidere de 245.000 dolari, ceea ce face cea mai mare deschidere documentar de 2013.Generation Fier postul ocupat ca # 1 documentar în SUA la box-office timp de trei săptămâni drepte după luna septembrie sa 20 de presă. Totală său intern ca din 03 ianuarie 2014 a fost de 849.521 dolari.
Generație de fier deschis de comentarii pozitive, cu un scor de 82% aprobare critic și un rating de aprobare audiență de 93% pe revizuire agregatoare Rotten Tomatoes.

Ernest Hardy de The Village Voice a dat filmului un scor perfect și a numit filmul “o meditație superb pe preocupările existențiale vechi.”Los Angeles Times a numit Generația de Fier “un portret intim al culturisti”, și a apreciat filmul ca fiind “convingătoare și energic.” Louis negru din Austin Chronicle a declarat ca filmul este “într-adevăr un triumf de film inteligent, strategic.” Philip Martin, presedinte al Asociatiei Criticilor de Film Sud-Est explicate în Arkansas Democrat-Gazette, care generație de Fier nu este doar un film pentru fanii de culturism și judecat, “Ca toate poveștile bune, acest film despre culturism este de fapt mult mai mult.”

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame