Îngeri și Demoni – Dezvaluiri (documentar)

Posted by
/ 2 Comments

Îngeri și Demoni – Dezvaluiri (documentar)

Ingeri-si-Demoni-Revelati-2004Introducere documentar: “Vaticanul este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe pamant, O intreaga natiune suverana inconjurata de un singur oras. A influentat timp de secole evenimentele mondiale, poate mai mult decat orice alta tara din lume. Cum a putut cea mai mica tara din lume sa manipuleze atata putere? Secrete…Secretele pe care le ascunde in spatele acestor ziduri.

Este un loc secret, din mai multe motive. Unul ar fi ca are secrete pe care le ascunde de restul lumii. Acesta este locul de desfasurare al best-sellerului lui Dan Brown – Ingeri si Demoni. Dar oare fortele intunecate incearca sa distruga Biserica, asa cum sugereaza Dan Brown? Societaile secrete au evoluat in aceea perioada si au aparut ca reactie la puterea omniprezenta a Bisericii Catolice. Este posibil ca un cult stravechi sa se ridice din nou sa se infiltreze in Securitatea Vaticanului, si sa asasineze un Papa? Oare se poate ca aceeasi societate secreta sa planuiasca sa preia guvernarea lumii?

Agenda tututor societatilor secrete este sa domine masele, pentru ca masele sa devina sclavi: dezorientati, maleabili, folositori, usor de eliminat, animale de laborator.”

Close

Exista Ingeri? Exista Demoni?  Ingerii si demonii exista, dar nu este ceva ce poate fi vazut de un om obisnuit, decat daca are capacitatea de a vedea in alte dimensiuni.  As spune ca batalii intre ingeri si demoni se dau in aproape fiecare moment, cel putin in aceasta perioada de timp.

Cei care au facut acest film documentar vorbesc despre aceasta chestiune ca despre secrete, dar in ziua de azi nu mai exista secrete, doar pentru cei care cred ca exista secrete mai sunt secretele. Este o perioada in care toate secretele sunt dezvaluite, asa ca va voi spune cate ceva si va voi trimite si catre unele experiente care au fost impartasite, batalii intre ingeri si demoni, altfel spus “intre bine si rau”.

Bataliile intre ingeri si demoni se intampla de obicei pentru ca demonii vin sa corupa omenirea si in final vor sa o distruga.

In aceasta lume este dat sa existe atat bine cat si rau si fiecare dintre noi avem o parte divina si una demonica. Este dat asa pentru ca oamenii sa poata alege, alegi binele sau alegi raul. In anumite perioade de timp omenirea a avut mari invatatori, intelepti, pentru a invata oamenii cum sa fie mai buni, a fost explicat pentru oameni cauza si efectul si unele principii ale universului. Daca acestia nu apareau omenirea era distrusa de mult, fara cultura, fara moralitate, omenirea nu se putea sustine. Cei care au venit din cer, din paradis pot spune, au adus omenirii aceasta stare. Deci, cand vii de la un nivel mai inalt si cobori intr-un loc coborat influentezi acel loc coborat, il ajuti sa devina mai inalt, mai bun. De ex: Sa spunem ca esti un om invatat, educat, care a trait in civilizatie si te duci sa traiesti alaturi de un trib in jungla, automat ca, cunostintele tale pot sa imbunatateasca viata tribului(daca vi cu moralitate, poti sa il conduci spre o dezvoltare buna). Deci ai venit de la un nivel mai inalt intr-un loc mai coborat pentru a ajuta acei oameni, ai ajuta sa-si ridice si ei nivelul. Asa am fost noi vizitati de Divinitati (Atentie! Nu de extraterestri, extraterestri sunt un fel de animale inteligente). Divinitati, precum: Buddha Sakyamunii, Iisus, Lao Tze etc.

Bineinteles ca in crestinism au existat multe batalii intre bine si rau, precum si in Budism, de fapt, oriunde a existat moralitate, au existat si anumite forte negative care au incercat sa corupa. Demonii sunt trimisi pe pamant ca sa corupa legea sau legile, legi predata de iluminati (desavarsiti), cum ar fi legea predata de Buddha Sakiamuni si Iisus sau de altii care nu sunt cunoscuti, care au avut un numar de discipoli mic sau au practicat in secret si exista si cei care au o misiune. In prezent este un haos total in religii, bineinteles, scopul coruperii invataturilor drepte este de a indobitocii masele, de a controla oamenii, pentru a obtine putere “absoluta”. Adica este inversul a ceea ce ne invata cei drepti, este de a obtine lucruri prin forta, a lua ceea ce nu-ti apartine si de a te simtii bine in mod egoist, fara sa-ti pese de nimic altceva, sa fi fara Dumnezeu, astfel se instaleaza iadul.

In film se discuta despre societati secrete, iluminati. Nu spun ca nu ar exista aceste lucruri, dar, as mai spune ca exista si oameni buni in politica si poate chiar in unele societati secrete, acum depinde…

Exista si o confuzie: Exista Iluminati ca societate secreta si exista si iluminati la propiu, o persoana care a devenit iluminata la propiu, prin cultivare propie a caracterului, prin cultivarea inimii si a mintii. Cred ca aceste etichete(ca “iluminati) care sunt puse societatilor secrete sunt si pentru a strica acea denumire ca oamenii sa devina confuzi.  

Persecutia Falun Dafa – o lupta intre bine si rau.

O paralela intre persecutia crestinilor de acum 2000 de ani si persecutia Falun Dafa din China de astazi

 

Cateva experiente interesante despre batalii in alte dimensiuni.

»Ce a văzut Shanshan în alte dimensiuni(part.1)

»Ce a văzut Shanshan în alte dimensiuni(part.2)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

  1. The Secret - Secretul01-22-15
  2. Cartea Tibetană a Morților (The Death Book of Tibetans) - documentar subtitrat04-06-15

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame