Ce este “Matrix”? (mini-documentar)

Posted by
/ Leave a comment

What is the Matrix? (Ce este Matricea)

“Şcoală sau închisoare? … depinde de perspectiva aleasă de tine. Pe de-o parte, este un sistem de învăţare hiperdimensional care-ţi accelerează viteza de evoluţie spirituală prin oferirea unor experienţe catalitice ca răspuns la gândurile, emoţiile şi faptele tale. Pe de altă parte, multe dintre aceste experienţe se manifestă ca nişte forţe prădătoare care profită de slăbiciunile tale. Calea prin care poţi să previ să fi manipulat de aceste forţe este să descoperi, să integrezi şi să transformi slăbiciunile în puteri şi astfel, indirect să împlineşti cel mai înalt scop al Matricei care este acela de a te ajuta să o transcenzi.

Ce este Matrixul? Ce este Matricea, o scoala sau o inchisoare? Poate amandoua!

Conspiratii Documentare
Conspiratii si societati secrete
Conspiratii/Deconspiratii
Documentar Psihologic
Documentare Spirituale
Mini-Documentare Interesante

Dincolo de nivelul uman de evoluție sunt mai multe niveluri ocupate de forme mai sofisticate de viață, inclusiv ființe ostile, cu capacitatea de a transcende spațiul și timpul liniar, citi gândurile, manipula emoții, papusarul persoane care nu cunosc, și se proiectează în și din realitatea noastră fizică.

  1. Conspiratii si societati secrete

Ei au nevoie de energie emoțională / eteric / vital pentru a se întreține; omenirea a fost mult timp sursa lor de hrană primar. Ei se hranesc pe energii care sunt în rezonanță cu propriile vibrații suflet: emoții negative, suferinta psihologica, si energiile sexuale perverse. Fiind lacom ca acestea sunt, mai degrabă decât recoltarea doar energii care apar în mod natural emise de către cei care au ales în mod liber să se angajeze într-un comportament de vibrație mai mică, aceste animale de pradă caută pentru a induce ignoranță, suferință, și perversiune în cât mai mulți oameni posibil, pentru a maximiza recolta de energie. În timp ce acest lucru nu este punct de vedere tehnic o încălcare bună voie (pentru că ele pot amplifica doar ceea ce latent tendințe negative avem deja în noi), mulsul lor puternic de energie prin sistemul de control Matrix nu constituie un dezechilibru, pentru că încurajează ignoranța și sclavie în loc de conștientizare și libertate.

  1. Conspiratii – Deconspiratii

Pentru că forțele ostile hiperdimensionale au un interes legitim în sistemul de control Matrix, ei merg la lungimi extraordinare pentru a suprima orice factori destabilizatori care ar putea perturba aprovizionarea lor alimente. Oricine începe procesul de a se trezi și recâștigarea puterii personale și a libertății este imediat vizate. Direcționarea își propune să-l pună înapoi la somn, face-l neputincios, sau să-l piardă credința în continuare calea lui.
  1. Documentar Psihologic

Atunci când apare un impuls personal spre libertate, un impuls egală și opusă este pus în mișcare, atragerea la țintă diverse oportunități negativ sincronistice să se angajeze în scăderea experiențe pentru a compensa impulsul spre libertate. Acestea includ situațiile care au ca scop de a induce frica, distragere a atenției, suferinta, indoiala, depresie, indulgenta in impulsuri mai mici, și de comportament auto-servire. Uneori, acest fenomen apare în mod natural din legea de inerție, alteori există amplificare activ al acestei contra-impuls de forțele hiperdimensionale negative, pentru a dezarma amenințarea înainte ca el câștigă mai multă putere.
  1. Mini-Documentare Interesante

Alte metode de suprimare includ sabotare și distrage atenția unui individ vizate prin oamenii din jurul lui, care sunt deschise pentru manipularea directă. Oricine care nu reușește să fie pe deplin conștient în momentul de față poate fi o marionetă pentru atâta timp cât atenția lor este în altă parte. Lipsuri de atenție sunt de ajuns pentru o impulsuri subconstient implantate a rezultat în cuvinte sau acțiuni regretabile. Majoritatea oamenilor în acest loc nici o lume prioritate pe conștientizarea de atenție, și de viață în schimb trăiesc într-o stare de vis semi-constienta, care le face foarte predispuse la a fi pioni ale sistemului de control Matrix. Unii se nasc cu un nivel insuficient de conștiință individualizată pentru a experimenta vreodată un moment de luciditate, și este aceste care formează clasa primară a agenților Matrix, restul funcționează ca agenți doar o parte din timp, atunci când nu reușim să ne urmăriți. Având în vedere cantitatea mare de oameni adormit în rândul populației, sistemul de control Matrix nu are nici o problemă în a găsi piesele de șah pentru a manevra în loc in jurul unei persoane vizate.

Totuşi, aceste forţe prădătoare hiperdimensionale au liber arbitru şi au propria lor agendă. care este aceea de a-şi extinde puterea şi de se întreţine din hrăinirea cu energiile emoţionale negative ale umanităţii. De asemenea, urmăresc să menţină pe toată lumea la distanţă o stare de conştienţă suficientă pentru a produce o influenţă destabilizatoare pentru închisoarea spirituală/ferma pe care ei o conduc aici pe Pământ. Suma totală a acestor sisteme manipulatoare hiperdimensionale poate fi denumită ca “Sistemul de Control al Matricei” – o şcoală dură care îi slăbeşte pe cei slabi spiritual şi îi întăreşte pe cei puternici spiritual, conform alegerii lor de a fi victime sau luptători. Citeste mai mult pe fymaaa blogspot ro

Articolul este tradus(de fymaaa blogspot ro) si adaptat dupa un articol preluat de pe site-ul montalk.net

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame