Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Cultură in Declin (de Peter Joseph, regizorul “Zeitgeist”)

Cultura în declin” este o serie de documentare scurte, un show creat și găzduit de Peter Joseph, regizorul seriei de filme documentare “Zeitgeist”. Acesta face parte din proiectul de distribuție a filmelor realizate de Peter Joseph în mass-media, principalul mediu de distribuție fiind canalul oficial de YouTube.

Cultura în declin” este, în esență, o expresie satirică dar cu o puternică notă de seriozitate, care analizează diferite fenomene culturale existente astăzi, pe care, de cele mai multe ori societatea le acceptă ca atare, fără să pună întrebări. Nimic nu este considerat sacru în această serie, cu excepția unui punct de referință decomandat de logică și rațiune fundamentală – forțând privitorul să iasă din cutia “normală” și să ia în considerare practicile noastre sociale, fără bagaje tradiționale și prejudecăți sociale. Temele comune includ politica, economia, educația, securitatea, religia, vanitatea, guvernarea, mass-media, munca, tehnologia și alte aspecte centrale din viața noastră de zi cu zi.

 

[quote author=”- Joe Rogan”]“Peter Joseph solicită răspunsuri la întrebările pe care ar trebui să le adresăm conducătorilor din lumea asta nebună, dar totodată vine și cu sugestii pentru aceștia.. Analiza sa strălucită a acestui sistem ridicol în care trăim este parte a uneia dintre cele mai importante voci ale acestei generații.”[/quote]

Sursa – libercugetatorul.info si filmedocumentare.com

Episodul 1 – Ce democratie?

Episodul 2 – Economia

Episodul 3 – C.V.D

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

Episodul 4 – Razboi contra naturii

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

Episodul 5 – Baby Go Boom!

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

Episodul 6 – Povestea celor doua lumi

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.