Vaxxed (documentar socant despre vaccinuri)

Posted by
/ Leave a comment

Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe (2016) – Documentar
vaxxed-documentar-online-subtitrat

“Vaxxed”, un documentar controversat despre efectele negative ale vaccinurilor si legatura lor cu autismul.

Documentarul fiind o invetigatie asupra modului in care CDC(centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor), agentie guvernamentala, a distrus date cu privire la studiul lor in 2004 care a aratat o legatura intre vaccinul MMR si autism, prezentan totodata, implicarea majora a parintilor ai caror copii au fost afectati intr-un mod plauzibil, de vaccin.

Filmul Vaxxed a fost scos din Festivalul de Film Tribeca şi pus pe lista neagra. Robert De Niro, avand un copil afectat de vaccinuri, a făcut declaraţii revelatoare legate de modul în care el şi organizatorii festivalului de film au fost puternic presați pentru a scoate acest film din festival. Exprimandu-si comentariile faţă de omul de televiziune Al Roker sub forma: „Este ceva care nu e tocmai kosher în toată treaba asta”.
În primul rând şi mai presus de toate, mass-media a răspândit calomnii despre Vaxxed, spunând că este un film despre un medic britanic discreditat profesional, Andrew Wakefield.

Sursa 1

Sursa 2

Sursa 3

Documentar despre efectele negative ale vaccinurilor.

In 1998, Wakefield a publicat un studiu in The Lancet sugereaza ca vaccinurile cauzat autismul. În 2010, studiul a fost retras, iar licenta medicala din Marea Britanie Wakefield a fost revocat din cauza “încălcări etice și incapacitatea de a divulga conflictele de interese financiare” și pentru invenția sa de dovezi care leaga vaccinul MMR la autism. Un corp substanțial de cercetare ulterioare a stabilit că nu există nici o legătură între vaccinuri si autism. Wakefield a continuat să devină un lider în mișcarea anti-vaccinare ca studiul sau discreditați a ajutat la crearea.

Potrivit lui Variety, filmul “urmărește să investigheze pretențiile unui cercetător principal la Centrele SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, care a aratat ca CDC-ul a pretins manipulat și distrus date cu privire la un important studiu despre autism si vaccinul MMR.” Filmul prezintă așa-numitul “CDC Whistleblower”, narațiune, care se bazeaza pe activist anti-vaccinare] si profesor asociat cererile de hartie care descrie Brian Hooker de către cercetător principal al CDC William Thompson ca el si co-autori au omis menționarea unei corelații au găsit intre vaccinare si autism la baieti afro-americani intr-un studiu CDC. corelațiile revendicate Thompson sunt raportate susceptibile de a fi biologic neverosimil și, probabil, false. Filmul conține fragmente editate de mai multe convorbiri telefonice între Hooker și Thompson înregistrate fără știrea lui Thompson. 2014 de hârtie Hooker pe narativul a fost retrasă ulterior din cauza “îngrijorări serioase cu privire la validitatea concluziilor sale”, iar în 2015, CDC a confirmat faptul că orice astfel de corelație inițială a încetat să mai existe odată ce au efectuat o analiză mai aprofundată a copiilor în studiul.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame