Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Vaxxed (documentar socant despre vaccinuri)

vaxxed-documentar-online-subtitrat

“Vaxxed”, un documentar controversat despre efectele negative ale vaccinurilor si legatura lor cu autismul.

Documentarul find o invetigatie asupra modului in care CDC(centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor), agentie guvernamentala, a distrus date cu privire la studiul lor in 2004 care a aratat o legatura intre vaccinul MMR si autism, prezentan totodata, implicarea majora a parintilor ai caror copii au fost afectati intr-un mod plauzibil, de vaccin.

Filmul Vaxxed a fost scos din Festivalul de Film Tribeca şi pus pe lista neagra. Robert De Niro, avand un copil afectat de vaccinuri, a făcut declaraţii revelatoare legate de modul în care el şi organizatorii festivalului de film au fost puternic presați pentru a scoate acest film din festival. Exprimandu-si comentariile faţă de omul de televiziune Al Roker sub forma: „Este ceva care nu e tocmai kosher în toată treaba asta”.
În primul rând şi mai presus de toate, mass-media a răspândit calomnii despre Vaxxed, spunând că este un film despre un medic britanic discreditat profesional, Andrew Wakefield.

Sursa 1

Sursa 2

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Vaxxed (documentar socant despre vaccinuri)”