UNGRIP – Scăpat din gheare (Documentar)

Posted by
/ Leave a comment

“UNGRIP”, un documentar care ne dă de gândit despre sistemul in care trăim. Oamenii se cred liberi inca de la nastere, dar oare suntem liberi? Daca ne dăm acordul în necunostiintă de cauză să fim sclavi cu acte în regulă?

###

ungrip-cover“Ne-am obişnuit să credem că avem dreptul la tot ceea ce posedăm, indiferent cât rău îi producem Pământului sau altor oameni. Am devenit detaşaţi şi deconectaţi de realitate, ne-am detaşat de Pământ, ne-am detaşat de sentimentele şi vieţile oamenilor din alte locuri, dacă ne afectează dreptul de a ne menţine modul de viaţă sau nivelul de trai. Pot afirma că suntem pe drumul… ce conduce către inevitabila noastră anihilare.”

Martin Luther King a spus: “…lupta nu se mai dă acum între violenţă şi non violenţă, ci între non violenţă şi non existenţă.”

“Drumul pe care ne aflăm, în ţările dezvoltate, este calea spre distrugerea asigurată. Vrem să participăm la aşa ceva sau vrem să promovăm speranţă şi sprijin şi dreptate, pentru toţi oamenii Pământului şi pentru Pământul însuşi, fără de care nu putem trăi? Da, vorbesc despre o revoluţie non violentă a conştiinţei!”

Vezi documentar: “UNGRIP”

Vezi si filmuletul care circula pe retelele de socializare “Romanul care a iesit din Matrix”

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame