Expoziţia “The Human Body” – o afacere profitabila (Investigaţie)

Posted by
/ Leave a comment

Expoziţii de cadavre de genul “The Human Body” sau “Body World”, sunt o afacere profitabila si lumea este inebunita dupa acest spectacol, publicul nu doar ca “invata” stinta, dar se si distreaza. In aceste expozitii poti sa vizionezi cadavre plastifiate aranjate in tot felul de pozitii, cum ar fi: aruncand cu o mingie de basebal, tragand la cos cu o mingie de baschet si in unele expozitii au existat cadavre pozitionate chiar si in pozitii sexuale. Ma gandesc ce ar avea un copil de invatat de acolo?

In afara faptului ca este o expozitie imorala, asta este clar, inca nu s-a raspuns la intrebarea: Cine sunt acesti oameni? Cum au murit ei? Nimeni nu ne poate da nici-o explicatie si totusi aceste cadavre plastifiate circula prin expozitii din toata lumea, pentru a incanta publicul si mai ales pentru a strange sume uriase de bani de pe urma mortilor sau mai bine spus “de pe urma executiilor”, pentru ca inca nu stim asta si nimeni nu vrea sa ne dovedeasca. Daca nu este o minciuna ca totul este legal, atunci, aratatine domne adevarul. Dar nu este asa, acei oameni sunt ucisi si plastifiati pentru bani, la fel cum sunt omorati cu zecile de mii pentru organe.

Autoritatile occidentale chiar au incredere in “legea chineza”? Se spune ca totul este legal, conform legii chineze. Da, dar legea chineza mai poate sa aresteze pe oricine i se pare ca a insultat partidul comunist, sau pe oricine publica continut pe internet care nu este pe placul oficialilor comunisti. Nu doar atat, dar stim bine ca de la inceperea persecutiei Falun Gong, din anul 1999, au ajuns dupa gratii si in lagare de munca zeci de milioane de oameni nevinovati. Deci, care este probabilitatea ca acei prizonieri de constinta sa fie plastifiati? Eu zic ca este una foarte mare si inca autoritatile noastre(ma refer la cele occidentale), nu au facut mai nimic, cu exceptia catorva tari care au interzis expozitia.

Vizionati acest documentar:

În interiorul expoziţiei de cadavre

Daca companiile, autoritatile chineze au indraznit sa foloseasca prizonierii de constinta pentru bani, acest documentar urmator aduce mai multe dovezi, ne arata o probabilitate foarte mare ca acest lucru sa se fi intamplat.

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

Au utilizat companiile chineze de plastifiere prizonieri de conştiinţă?

Exista o legatura, primarul orasului Dalian, pe nume Bo Xilai este dat in judecata pentru genocid impotriva practicantilor Falun Gong in 15 state. Mai mult decat atat, sotia acestuia, pe nume Gu Kailai, are o companie de plastifiere de cadavre. De asemenea este cunoscut ca in apropierea depozitului, “Universitatii” unde se plastifieaza cadavrele exista trei lagare de concentrare.

Video 1

Gu Kailai, Bo Xilai şi expoziţii de corpuri plastifiate utilizând prizonieri executaţi

Video 2

Mai jos puteti viziona un pliant care a circulat mai tot timpul cat expozitia de cadavre a fost si in Romania, la muzeul Antipa

1.Click pe imagine pentru a marii.

2. Click pe imagine pentru a marii

Banerul de la muzeul Antipa care promova expozitia The Human BodyPracticantii Falun Gong si cativa cetateni obisnuiti, protesteaza in fata Muzeului Antipa pentru ca exista o probabilitate foarte mare ca un practicant Falun Gong, Tibetan, Uigur sau cetatean obisnuit chinez sa se afle plastifiat in aceste expozitii si oamenii sa se delecteze cu privitul intr-o ignoranta totala atunci cand le spui ca este posibil ca in acel corp sa se fi aflat un suflet, torturat in inchisori negre, dupa care vandut pentru organe sau unor firme de plastifiere chineze pe 200$ (caz in care organele lui nu sunt sanatoase).

Vezi si: Între viață și moarte (documentar despre recoltarea de organe de la oameni in viata)

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame