Între viață și moarte (documentar despre recoltarea forţată de organe din China)

Posted by
/ Leave a comment

ORGANHARVESTING surgeonsUtilizarea organelor de la prizonierii executaţi (despre care China a afirmat că şi-au oferit ”voluntar” organele), este cu mult diferită de acuzaţiile conform cărora China foloseşte disidenţii politici – în principal practicanţii Falun Gong – ca sursă pentru transplantul de organe.

recoltarea fortata de organeIntre viata si moartedocumentar despre investigarea crimelor de recoltare de organe din China

Conform investigaţiilor conduse de dr. David Kilgour, ex-secretar de stat canadian, şi dr. David Matas, avocat specializat în materia drepturilor omului, şi publicate în “Raportul despre afirmaţiile făcute în legătură cu recoltarea de organe de la practicanţii Falun Gong în China”, statul chinez se face vinovat de trafic ilegal de organe obţinute de la practicanţii Falun Gong, fără consimţământul acestora.

Film: Intre viata si moarte

Durata: 52 min

Un scurt filmulet muzical creat de practicantii Falun Gong

Sute de mii de meditatie Falun Gong sunt ținuți în lagărele de prizonieri din China. Pentru ultimul deceniu, ele și a altor deținuți au fost testate medical, ucis, și folosit ca o bancă donator viu pentru industria de transplant din China. Pe fondul creșterii condamnarea internațională a acestor crime oribile, trei medici americani au lansat o petiție pe site-ul Casei Albe îl îndeamnă pe președintele Obama să vorbească și să oprească această practică înspăimântătoare.

De-a lungul anilor 1990, spiritual Falun Gong si practica meditatia a devenit extrem de populară în China. Dar, în 1999, Partidul Comunist a lansat o campanie violentă pentru a suprima. Sute de mii de oameni nevinovați au fost răpiți și trimiși în lagăre, mulți au fost torturați, unii la moarte.

Începând cu anul 2006, dovada a apărut o crimă mai oribilă. Spre deosebire de alte țări, China nu are un sistem la scară largă donarea de organe voluntar, astfel încât în ​​loc, spitale militare folosi prizonieri. Experții estimează acum că zeci de mii de credincioși Falun Gong arestați și a altor prizonieri au fost examinate în mod sistematic, și apoi folosit ca o bancă donator de organe vii, ucis la cerere, pentru a alimenta industria Chinei de transplant de profitabil.

Departamentul american de Stat al 2011 Drepturile omului Raportul afirmațiile citate de recoltarea de organe de la credincioși Falun Gong și a altor prizonieri de conștiință. În octombrie, 106 de membri ai Congresului, a scris secretarul de stat Clinton solicită eliberarea de informații al Departamentului de Stat se crede ca au despre practica îngrozitoare. Trei audieri din Congres au acoperit acest subiect, în timp ce conduc medicii de transplant din intreaga lume au condamnat această crimă împotriva umanității.

Acum, un trio de medici din New York și California, au inițiat o petiție cu privire la secțiunea “Noi Poporului” de pe site-ul oficial al Casei Albe. Ei sunt indemnand direct președintelui Obama de a investiga și de public condamna recoltarea de organe în China. În conformitate cu normele site-ului, în cazul în care cererea garners 25.000 de semnaturi in 30 de zile, Casa Albă promite să răspundă.

Vă mulțumim pentru sprijinul de oameni din America, petiția a ajuns cu succes 25.000 de semnaturi la sfârșitul lunii decembrie. Dar asta e doar inceputul. Experiența din trecut arată că cele mai multe semnături colectate, mai grave și la nivel înalt de răspuns. Pentru a obține această problemă urgentă toată atenția pe care o merită, fiecare nouă semnare mai contează.

Fiecare minut contează pentru cei din China. Înregistrează-acum și de a ajuta salva o viață.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment