Kapitalism – reteta noastra secreta (2010)

Posted by
/ Leave a comment

Kapitalism – rețeta noastră secretă” descrie drumul nostru de la un comunism cu față urâtă la o democrație originală de piață.

kapitalism, reteta secreta

Și cine știe mai bine cum a fost drumul decât câștigătorii ? Filmul îi adună laolaltă pe cei mai mari magnați din România și încearcă să afle ce i-a mânat pe ei în luptă. Printre personajele din varianta integrală a filmului se numără: Dan Voiculescu, George Copos, Dinu Patriciu, George Pădure și Gigi Becali. Aceștia pot fi urmăriți, în film, într-o serie de ipostaze inedite – la ei acasă, în reuniuni de afaceri sau în croaziere cu iahtul, explicând fiecare propria rețetă a succesului.

Site Oficial: www.kapitalism.ro

“Cand Ceausescu a fost impuscat, a fost spart in mai multe bucati, mai mici si mai mari, numite “companii private”. Acum, fiecare este un mic Ceausescu in compania lui.”

PS. Bineinteles, nu trebuie generalizat. Nu putem spune ca toate companiile sunt niste mici dictaturi. Exista si cele care lucreaza in folosul comunitatii si cele care sunt infiintate special pentru a face bani, cat mai multi bani si atunci incepe exploatarea omului.

Din fericirea, au inceput sa mai apara si antreprenori care se gandesc cum sa ofere valoare omului, care se gandesc la ce sa ofere omului. Beneficiul ar trebuii sa vina natural, si chiar daca nu vine pe moment, exista satisfactie, esti fericit ca ai facut oamenii fericiti, ai produs zambete si oamenii chiar iti multmesc, armonia care se creeaza in societate, nu o poate inlocuii banii pe care ii poti obtine si care in mod egoist, vei fi doar tu fericit, o fericire de moment, o fericire care se perpetueaza, te impinge sa devii din ce in ce mai lacom. – De Admin, RightBe Documentare

 1. Conspiratii Documentare
  1. Conspiratii si societati secrete
  • Conspiratii/Deconspiratii
  • Crimele Comunismului
  • Documentar
  • Documentare Comunism
  • Documentare Politice/Economice
  • Documentare romanesti
  • Capitalism
  • Kapitalism – reteta noastra secreta

Solomon invită Ceaușescu să revizuiască România, 20 de ani dupa ce a fost executat. Dictatorul bântuie societatea capitalistă de azi, apărut în Orientul Wild și deseori adânc înrădăcinate în trecutul său comunist.
Filmul oferă acces incredibil la magnați de top – la domiciliu, în birourile lor și în mintea lor – construirea unui portret dulce-amar al unei noi clase conducătoare.
Capitalismul cu un K – un cocteil din Europa de Est de putere și de bani. Acest lucru este acum parte a Marii Europe.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame