David Copperfield – Illusion (2000) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

David Copperfield – Illusion (Part I)

David Copperfield – Illusion (Part II)

davidcoperfieldimageSpectacol de magie si iluzionism. 15 ani de magie care constituie cea mai mare parte a acestui program, împreună cu o varietate de trucuri suplimentare. În tărâmul magic al Iluziei lui David Copperfield, aparent totul este posibil. Ajutat de fosta lui logodnică, Claudia Schiffer ca un reporter care îi ia interviuri lui Copperfield despre viaţa şi cariera sa.

David Copperfield – 15 ani de magie În tărâmul magic al Iluziei lui David Copperfield, aparent totul este posibil – Film Documentar Online Subtitrat

O avere de 800 milioane dolari, mai exact, potrivit Forbes.

David Copperfield, film documentar: Ai citit acest drept. Cum a lui David Copperfield, un Las Vegas spectacol om, să construiască un imperiu de aproape 1 miliard dolari?

Copperfield a fost un succes acerbă în anii ’90, cu mult înainte de apariția de magicieni moderne, cum ar fi David Blaine, Criss Angel și Dinamo.

David Copperfield, film documentar: Acum 57 de ani, un veteran al circuitului de magie, Copperfield este liniște un uber-succes pe partea din spate de ani sale în Las Vegas, venituri de speciale TV, DVD-uri, memorabilia și – mai recent – un portofoliu imobiliar impresionant.

Rapoarte de Forbes, care, în plus să-l face Statuia Libertății dispar, Copperfield a tras un gigant, iepure de aur din pălărie și sa alăturat Forbes “400 listă a” Celor Uita-te la “.

Lista de 15 persoane include, antreprenori și animatori pe punctul de cracare nouă cifre, și magul self-made se apropie de pragul de 1 miliard dolari.

Copperfield se alătură pe lista de elită de Madonna (500 milioane dolari), și pro jucător de golf Phil Mickelson (325 dolari).

David Copperfield, film documentar: Averea, potrivit Forbes, vine în principal de la Vegas. Show-ul lui de la MGM Grand Hotel and Casino aduce în 50 milioane dolari în vânzări de bilete numai. Apoi, nu e marfa.

Dacă există orice dubiu despre el îmbunătățirea pe această sumă 800 milioane dolari, care ar fi pus la odihnă cu un nou spectacol el a setat pentru a elibera acest an de “Jurassic Park de dimensiuni” proporții.

Poate că ar trebui să vorbim de Clive Palmer?

Și dacă nu sunteți deja foarte gelos, aici e valoarea portofoliului său imobiliar, potrivit Forbes:

David Copperfield, film documentar: “Un penthouse Skyloft oferit de MGM Grand și un conac închiriat departe de Fâșia. Dar de fapt, el detine 11 insule private din Bahamas și un penthouse cu patru etaje din New York City. ”

Uf. Ne-a văzut deja în jumătate.


Iluzionistul american David Copperfield s-a născut la 16 septembrie 1956, in Metuchen, New Jersey. Este fiul unor evrei stabiliţi in Statele Unite, numele sau real este David Seth Kotkin.

Din copilărie a practicat magia si la 10 ani era prezentat ca Davino, Magician Boy, la 12 ani obţinea atestat de iluzionist. La 14 ani era cel mai tânăr membru al Societăţii americane de Magie, la 16 ani preda deja magia la New York University si incepea sa fploseasca numele de scena David Copperfield.
In 1974 s-a inscris la Fordham University din New York si dupa un stagiu scurt a debutat in spectacolul musical The Magic Man. Acesta a fost începutul unei strălucite cariere, in care a realizat numere spectaculoase de magie si iluzionism.

In anul 1986 a creat Project Magic, un program ce urmăreşte folosirea prestidigitaţiei ca terapie fizică si utilizat pe tot globul. A deschis Muzeul şi Biblioteca Internaţională de Artă a prestidigitaţiei în Las Vegas, Nevada, cu scopul păstrării magiei si a istoricului ei. Biblioteca Congresului American i-a înmânat premiul Living Legend.

A fost invitat de nenumărate ori la televiziune, a regizat spectacolele in care a aparut, a fost nominalizat de 38 ori la Premiile Emmy, deţine 21. A fost numit magician al anului in 1980 şi 1987 de Academia de Arte Magice.

In 1980 a creat iluzia din filmul Terror Train, in anul 2000 a apărut in documentarul Heroes of Magic, pe care l-a si regizat, precum si in documentarul The Costumes Are the Sets: The Design of Eiko Ishioka. In anul 1996 apărea pe Broadway, alături de Francis Ford Coppola, in spectacolul Dreams and Nightmares.

A fost logodit cu Claudia Schiffer si s-au despărţit in 1999, a avut asistente celebre in spectacole, ca Penélope Cruz, Cat Deeley.

David Copperfield are o stea pe Hollywood Walk of Fame, a apărut in videoclipul muzical Liberian Girl al lui Michael Jackson.

Sursa

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame