Secretele Ascunse ala Banilor (Hidden Secrets of Money)

Posted by
/ Leave a comment

Secretele Ascunse ale Banilor (Hidden Secrets of Money), doua documentare revoulutionare despre bani. Gazda find Mike Maloney, un orator de marcă, autor de bestseller, cercetător al istoriei monetare și investigator în privința aurului și argintului. Această serie de filme documentare oferă o perspectivă unică a istoriei banilor și rolul acesteia în economia de azi.

Secretele Ascunse ala Banilor (Hidden Secrets of Money)

Filme Documentare online subtitrate despre bani.

Secretele ascunse ale banilor este un nou documentar de serie revolutionara, găzduit de Mike Maloney, istoric monetară și autor de bestseller la nivel mondial, ghid de a investi in aur si argint. Scopul lui Mike este de a elimina ceața a economiei moderne pentru a oferi oamenilor obișnuiți să vadă că, deși economia mondială este pe teren nesigur, în fiecare criză nu este o oportunitate. Misiunea pentru seria: Documentare Economice, pentru a lumina lumea că prosperitatea maximă poate fi realizată numai prin libertatea individuală, piețele libere, și bani de sunet.

Conspiratii Documentare 2013: Mike Maloney, gazda Secretele ascunse de bani, este un vorbitor a remarcat și # 1 cel mai bine vandut autor asupra istoriei monetare și de aur si argint a investi. Sale aclamat video de serie Secretele ascunse de bani oferă o perspectivă unică asupra istoriei de bani și rolul său în economia de astăzi. Documentare Economice, cu misiunea de a ajuta fiecare persoană a construi avere reală, Mike dezvăluie ce poti face azi pentru a fi gata pentru viitorul vostru

Documentare Subtitrate Online

Secretele ascunse de bani este adus la tine de GoldSilver.com, una dintre cele mai mari și mai de încredere dealeri de metale prețioase. Fondată de Mike Maloney în 2005, GoldSilver  este un lider in industrie in furnizarea de aur și de argint lingouri de stocare sigure, conturile de pensii, sau livrate la ușa ta. Filme Documentare online subtitrate doar pe documentare rightbe.com

Conspiratii si Societati secrete, cei mai mulți dintre noi mergem despre viața noastră de zi cu zi fără a se gândi prea mult despre modul în care bogăția noastră personală este legată de activitățile noastre de zi cu zi sau salariu săptămânal. Secretele ascunse ale seriei bani vă va oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a interpreta evenimentele de astăzi economice prin oglindă a istoriei. Documentare Economice, mulți dintre noi sunt prinsi intr-un ciclu de a câștiga și petrece cu randamente în scădere. Recunoscând această realitate este primul pas pentru a aborda modul de a atinge avere de durată. Această serie video împărtășește realitatea de a câștiga și a dinamicii economisirii de astăzi și de ce, în ciuda de lucru timp de ore în fiecare săptămână, mulți dintre noi încă nu se poate realiza visul nostru de securitate financiară.

Comentarii, Conspiratii si Societati secrete

Jimbo

Documentare Subtitrate Online

Eu cred că orice monedă nouă va trebui să fie un sistem de valori fixe. În cazul în care o monedă cumpără o bucată de pâine de astăzi, acesta ar trebui să cumpere o bucată de pâine o sută de ani de acum. Pâinea se poate obține mai ieftin dacă noi metode de producție sau prestări de cereale abundente face mai ieftin pentru a produce. Se poate obține mult mai scump, dacă alimentarea nu este îndeplinită de cerere. Vizioneaza acum Filme Documentare online subtitrate. 

Cu toate acestea, ea nu ar trebui să crească doar pentru că inflația a erodat valoarea monedei, care este folosit să-l cumpere. Desigur, aceasta este o idee utopică de modul în care banii ar trebui să funcționeze și atâta timp cât nu este lăcomia în lume, nu va fi Fiat. Un documentar ecnomic excelent, secretele ascunse ale banilor.

Documentare Subtitrate Online

Societati secrete, Grundul excelent pe ceea ce este în neregulă cu sistemul nostru de valuta curentă. Deși fiecare sistem de bani discreționari funcționează doar pentru treizeci sau patruzeci de ani, acesta nu este un prost “greșeală”, de guverne sau de băncile centrale. Este literalmente o licență de a tipări bani. Prin urmare, se poate garanta că, deși sistemul de fiat prăbușește periodic, la un cost mare pentru economie, Fiat bani vor fi utilizate continuu de peste si peste din nou, în ciuda distrugerilor pe care le are la bunăstarea financiară a populației general.

Cu misiunea de a ajuta pe toată lumea să obțină adevărata bunăstare, Mike ne arată ceea ce putem face astăzi ca să fim gata să înfruntăm viitorul. Scopul declarat al realizatorilor acestor documentare este ca lumea să realizeze că “prosperitatea poate fi obținută doar în condiții de libertate individuală, printr-o piață liberă și având la bază un sistem financiar solid și bine reglementat.”

sursa

Partea I – Diferenta dintre bani si valuta

secretele ascunse ale banilor - hidden-secrets-of-money-currency-vs-money

 

Partea II – Cele 7 etape de existenta ale unui imperiu.

secretele ascunse ale banilor - documentar online subtitrat

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame