Hollywood-ul și Mașina de Război

Posted by
/ Leave a comment

Hollywood-ul și Mașina de Război – Full Film (documentar online subtitrat)

Durata Film: 47 min

hollywood-ul and the war machine - documentarHollywood and the War Machine(Hollywood și mașina de război), documentar interesant care analizează legătura simbolică dintre industria filmului și complexul militar-industrial. Războiul e un infern, dar pentru creatorii de la Hollywood el este un dar divin, care le oferă cadrul dramatic perfect în care eroii curajoși cuceresc inimile și mințile publicului larg.

Pentagonul recunoaște puterea acestor vise de celuloid și îi încurajează pe producătorii de filme de la Hollywood să creeze mituri istorice, să rescrie istoria în interesul său și să ofere un flux constant de “patrioți” dispuși să lupte în războaie. Ce câștigă Hollywood-ul din acest „pact cu diavolul”?

Acces la echipamente militare de miliarde de dolari – de la elicoptere la portavioane, care le permit regizorilor să realizeze scene tot mai spectaculoase, care, evident, sunt extrem de profitabile. În concluzie, arta imită viața sau o forță sinistră folosește arta pentru a influența viața și moartea, dar și pentru a manipula percepția noastră asupra lor?

Între cei intervievați în acest documentar se numără regizorul Oliver Stone, de opt ori laureat al Premiilor Oscar, regizorul Michael Moore și scriitorul Christopher Hedges, fostul șef al Departamentului pe problema Orientului Mijlociu al New York Times.

Sursa

Hollywood and the War Machine – Hollywood-ul și Mașina de Război (documentare online subtitrate)

Coruptia din industria cinematografica

Iată un documentar excelent puțin examinarea dragoste incestuoasă dintre Hollywood si Pentagon, și impactul acesteia asupra culturii mai mare, industria filmului.

Societati secrete:”Este Hollywood ca cronicarul de imperiu?” Marwan Bishara cere regizorul Oliver Stone.

Răspunsul, așa cum deja ai ajuns la concluzia, este da.

Conspiratii deconspiratii si societati secrete: In centrul documentarului este o discuție în curs de desfășurare cu patru căi, printre Bishara, Oliver Stone, Michael Moore, și Chris Hedges.

Hollywood-ul și Mașina de Război(Hollywood and the War Machine)

La început, un spinner Pentagon declară: “Suntem după rolul militar și sunt după echipamentul nostru.”

Un alt purtător de cuvânt militar, un ofițer în uniformă spune ca scopul este stimularea recrutare.

Conspiratii deconspiratii si societati secrete:Dar este într-adevăr mult mai mult, o tema cercetată într-un alt documentar creat de Emilio Pacull [care apare în film Bishara lui]. Pacull creat de operare Hollywood [anterior, cu video], care acoperă mai mult – dar nu toate – din același motiv, industria filmului.

Hollywood-ul și Mașina de Război(Hollywood and the War Machine)

Societati secrete in industria filmului:

  •  Documentarul ridică Amendamentul prima întrebare profundă: dacă guvernul nu poate impune costuri financiare cu privire la practica de libertatea de exprimare, așa cum Curtea Supremă a decis, cum poate armata impune costuri pe cineaști ale căror lucrări nu servesc scopurilor pentagonului de lustruire alamă lor și creșterea lor de recrutare?
  • Documentar online subtitrat:
  •  Hedges plasează filmul în contextul mai larg al mijloacelor de comunicare și rolul lor necondiționată în stimularea războaiele din Irak și Afganistan. Piatra observă că unul tabu în cinematografia americană este de a explora motivele trupele sunt luptă.
  • Documentar online subtitrat:
  • Moore subliniază rolul de al doilea război mondial, “războiul bun, ” în modelarea percepția unei generații de cineaști. Sa Fahrenheit 9/11 este singura din Irak film de război pentru a face un profit , deși el a fost huiduit pe scenă pentru discursul său Oscar sfidător . Brut până în prezent? Un miliard jumătate de dolari.
  •  Conspiratii deconspiratii si societati secrete: Având în vedere motivul pentru care filmele critice a războaielor actuale ale națiunii , în general, nu fac bani , Moore speculeaza ca e pentru că ” știm cu toții că suntem complici.”
  •   “Celălalt este întotdeauna absent în aceste filme , ” Bishara observă din Pentagoners filme și la Hollywood considera demnă de sprijin. Notă Hedges ” ia cu privire la filmul premiat cu Oscar The Hurt Locker.

Documentarul Hollywood-ul și Mașina de Război(Hollywood and the War Machine) este bine în valoare de timpul dumneavoastră, dacă nu pentru alt motiv decât posibilitatea de a vedea Moore, Hedges, și Piatra așezat împreună în conversație.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame