Carpații Sălbatici (Wild Carpathia, part. II – 2013 si part. I – 2011)

Posted by
/ Leave a comment

wild-carpathiaCarpații Sălbatici – un portal spre paradis, asa cum il prezinta Charlie Ottley.

Documentarul “Wild Carpathia”, considerat a fi “cel mai frumos” film despre România, va fi difuzat de Travel Channel într-o serie de patru episoade. Filmul a demonstrat un succes urias – find difuzat  in 120 de tari si tradus in 20 de limbi, cu articole publicate in The Independent, Telegraph, Daily Mail, Financial Times, Vanity Fair, etc.

Wild Carpathia II (2013) – From the Mountains To The Sea (documentar online subtitrat)

Protectia mediului inconjurator

Documnetare geografice
Filme Documentare 2013

Wild Carpathia 2 Film Documentar Online Subtitrat

Documentar 2013

Protectia mediului inconjurator.

Documentar 2013: În 2011 ,European Nature Trust co – finanțat producția de Wild Carpathia , un documentar despre frumusețea naturală extraordinară și bogăția culturală din Munții Carpați din Transilvania . Scopul documentarului a fost de a ajuta la creșterea gradului de conștientizare a problemelor de mediu cu care se confruntă acest domeniu , a evidenția frumusețea lor naturală și de a încuraja eco – turism.
Protectia mediului inconjurator

Documentar 2013:Difuzat în peste 120 de țări și în 12 limbi diferite, pe Travel Channel , Wild Carpathia continuă să fie un mare succes pe YouTube și substanțială mass-media din România , Marea Britanie și în întreaga lume, locuri misterioase.
Protectia mediului inconjurator

Wild Carpathia este regizat de Alasdair Grant de Almond Films , și prezentat de Charlie Ottley . Acesta dispune de un interviu cu Alteța Sa Regală Prințul de Wales , care vorbește cu pasiune despre nevoia de a proteja acest incredibil ” bijuteria coroanei ” europeană – România, locuri misterioase.
Protectia mediului inconjurator

Filmul a avut premiera de la București și Londra și , datorită succesului său și feedback-ul pozitiv , am produs mai mult de două documentare : Wild Carpathia II și III . Aceste filme explora în continuare Carpații , amenințările cu care se confruntă și soluții pentru a ajuta la protejarea acest domeniu pentru generațiile viitoare, locuri misterioase.

Wild Carpathia II va fi indicat pe Travel Channel de la 02 septembrie , iar partea a III este difuzat pe 4 noiembrie.

“Implicarea cortului cu Wild Carpathia își propune să evidențieze , să comunice și să educe populația românească , europenii și alte națiuni despre regiune incredibil de fragile , amenințate și a ecosistemului unic rurale . Având în vedere că procesul de restituire a terenurilor a început la mijlocul anilor 1990 , multe dintre pădurile virgine sunt vândute și înregistrate atât în mod legal și ilegal . ”

Documentarul “Wild Carpathia“, considerat a fi “cel mai frumos film despre România, va fi difuzat de Travel Channel.

Documentar 2013: Principalul producător al documentarului este Paul Lister si fundatia sa, European Nature Trust. Co – producator si gazda este Charlie Otley, pornește într ciomăgi într-o aventură în auzit de Muntii Carpati sisuperba, dar pădurile mai puțin cunoscute din Carpați. Aceasta este, probabil, ultima zonă sălbatică mare din Europa unde urși, lupi și râși încă mai trăiesc, locuri misterioase.

Filme Documentare 2013.

Documentarul 2013 explorează , de asemenea, istoria tulbure a zonei , de la ruinele mistice ale civilizațiilor antice dacice comunităților medievale din zona . Încercarea de a găsi sate izolate , pentru a traversa munții și a vedea urși în pustie , Charlie ajunge să îndeplinească o serie de personaje pitoresti , inclusiv păstori , artiști , ecologiști , artiști și chiar o conta .

Documentarul 2013 include, de asemenea, un scurt interviu cu Printul Charles, care deține proprietăți în Transilvania și este cunoscut a fi un fan al regiunii.

Carpații Sălbatici – De la Munti Pana la Mare

O călătorie de la Porţile de Fier până în Delta Dunării, care va include prezentarea unor locuri de pe Valea Oltului, a Munţilor Făgăraş, a Castelului Peleş şi a mănăstirii Cozia.

Wild Carpathia I (2011) – documentar online subtitrat

Catalogat de presă şi publicul larg drept „probabil unul dintre cele mai frumoase filme despre România”, Wild Carpathia prezintă, în viziunea unui grup de britanici, frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a arăta străinilor diversitate a faunei şi a florei din zonă. De asemenea, documentarul are un scop educational şi atrage atenţia românilor asupra comoarei nepreţuite de care se bucură şi pe care trebuie să o conserve pentru generaţiile viitoare.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame