The Four Horseman (Cei patru călăreţi, 2012)

Posted by
/ Leave a comment

The Four Horseman (Cei patru călăreţi, 2012) – Documentar Online Subtitrat

Horsemen - cei patru caleretiDespre film:

“Ashcroft respinge cu putere atât imoralitatea cât și apatia ființelor umane şi s-ar putea să fie primul regizor de filme documentare care, abordând acest domeniu, le solicită, mai degrabă, soluții viabile interlocutorilor săi şi nu numai să ridice nefast din umeri. De aceea nu ai cum să fii decât mult mai bine informat şi mai bine pregătit să faci acele schimbări şi modificări ale percepţiei, care-ţi sunt necesare, dacă vei pleca de la acest nivel al cunoaşterii. În pofida titlului apocaliptic, este un film extrem de încurajator.” – Mike McCahill, Cinesthesiac
Un excelent documentar despre corupția și ineficiența sistemelor sociale actuale și soluțiile lor alternative !

Articol scris de Matt

Sursa – Documentare Digital Arena

The Four Horseman (Cei patru călăreţi, 2012) – Documentar online subtitrat

Documentar Conspiratii, Deconspiratii si Societati Secrete

Documentar Conspiratii, deconspiratii: Descrise în Cartea Apocalipsei, ca mesageri ai Apocalipsei, cei patru călăreți simbolizează cucerire, război, foamete și moarte. Bazându-se pe acest imagini, din 2012 documentare patru călăreți regizat de Ross Ashcroft examinează criza cu care se confruntă lumea contemporană și în care viitorul nostru se poate afla. Documentar 2012. Concentrându-se în special cu privire la soarta de 99%, care au avut de suferit cel mai mult în ultimii problemele economice ale filmului reuneste 23 dintre cei mai mari gânditori contemporani, inclusiv place de Noam Chomsky, Herman Daley, și mai mult, pentru a discuta despre un număr mare de probleme, întrebări și subiecte. Poate cele mai importante intrebari cu care se confruntă acești gânditori este re-crearea de moralitate și justiție în cadrul unui model capitalist a eșuat. Este chiar posibil pentru a restabili ordinea în mijlocul astfel de sentiment incredibil de haos și disperare, în special simțit de către generațiile mai tinere, care nu poate spera să aibă aceleași facilități ca cea a părinților lor? Documentar Politic.

Documentare Online Subtitrate

Documentare Interesante

Documentar Conspiratii, deconspiratii: Defalcate în patru categorii diferite, imperii, bancare, a terorismului și resurse, acești gânditori mari – dintre care mulți au fost mai mult sau mai puțin exilat din presa mainstream – evaluat situația din medii socio-istorice și politice diferite. Nu caută pentru a acoperi zahăr sau de utilizare in cadrul companiei-vorbesc, ei subliniază gravitatea potențială a scenariului și pentru mulți, criza a devenit literalmente o chestiune de viață și de moarte.

Documentare Online Subtitrate

Documentare Interesante

Documentar Conspiratii, deconspiratii: Spre deosebire de multe alte documentare abordarea crizei economice actuale, aceasta încearcă să ofere soluții reale pentru viitor.Documentar 2012.  Destul de interesant, filmul este finanțat și produs de realizatorii, “Out of ultraj, din neîncredere, din necesitate”, au identificat omonim patru călăreți ai lumii moderne, care continuă să “plimbare trece peste oamenii care pot cel mai puțin permite o.

Documentar Politic: “Având ca scop opiniile comun a avut loc cu privire la natura capitalismului și a sistemului financiar actual, filmul este obligat să fie controversate și dezbinare, dar, fără îndoială, va fi ochi-de deschidere. Acesta este un film care provoacă idei și concepte cu privire la lumea noastră contemporană și împinge pe oameni să gândească mai profund și să lupte mai greu pentru un viitor mai bun, Documentar 2012.

Documentare Online Subtitrate

Documentare Interesante

Documentar 2012

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame