TRACII – Istorie Ascunsa (2013)

Posted by
/ Leave a comment

Tracii - Istorie Ascunsa - Documentar online subtitrat
TRACII – Istorie Ascunsa HD (2013)
Vizionare Placuta

Istoria antică a Europei ar trebui rescrisă! Înainte ca Roma să ia ființă, înainte ca Grecia să înflorească, neamurile traco-geto-dacice au stăpânit teritorii vaste din continentul european și și-au lăsat amprenta asupra întregii sale istorii.

TRACII – Istorie Ascunsa (2013) – Documentar Istoric Online Subtitrat

Istorie Ascunsa (2013) – TRACII – Documentar 2013

Filme Documentare 2013 – Tracii – Istorie Ascunsa

Documentar Istoric:

Cum românii sunt un popor, și țara de România ca un stat-națiune, a evoluat și sa materializat în forma actuală, în ceea ce privește liniile genealogice ancestrale, limba română, frontiere, cultura, și chiar modul în care acestea au primit numele lor.

Tracii – Istorie Ascunsa

Documentar Istoric: 1500 î.Hr. – română origini începe cu antice tracii care locuiau Peninsula Balcanică de est. Ei au devenit o naționalitate distinctă prin jurul anului 1500 î.Hr..
Documentar Istoric: 513 BC – dacilor, un trib tracic, extinde pentru a domina regiunea România moderne și Bulgaria, formând un regat puternic.
Documentar romanesc:  Romanii cuceri dacii / tracii (România modernă și Bulgaria). Romani din alte provincii (inclusiv popoarele latine din Italia) s-ar muta în regiune, amestecare cu locuitorii dacice existente, un amestec care a servit ca bază ca și strămoșii la oamenii moderni din România. Cei din regiune să ia asupra lor numele Imperiului Roman (români).

Istorie Ascunsa (2013) – TRACII – Documentar 2013

Documentare online subtitrate

Documentar Istoric: Roma scos din România, datorită invaziilor germanice în curs de desfășurare de-a lungul frontierelor de nord a acestei provincii, care marginita teritoriile germanice. Triburi germanice va împărți apoi regiunea cu românii. Popoarelor germanice s-ar migra în cele din urmă din România de 378, prevenind o amprenta germanic pe codul genetic românesc. Românii ar rămâne latină, în cultura și limba, și ar rămâne forța dominantă în regiune, care este România modernă.

Documentare online subtitrate

Tracii – Istorie Ascunsa: Spre deosebire de restul Peninsulei Balcanice de nord a Greciei, au reușit să reziste în asimilarea slavilor, care au fost migrarea în regiunea în valuri masive. Huni comun terenul cu românii începând din secolul al 4-lea, dar au evacuat de 435, lăsând regiunea apropia România modernă aproape în exclusivitate pentru românii din nou. Compoziția genetică a naționalității române a fost acum stabilit în mare măsură.

Istorie Ascunsa (2013) – TRACII – Documentar 2013

Documentar Istoric: Dacii si Tracii au fost cucerite de romani din 106, urmată de o perioadă de romanizare intense după ce teritoriul a fost colonizat de către cetățeni romani de-a lungul alte părți ale imperiului, inclusiv popoarele latine din Italia. Latina (limba romani), a devenit limba predominanta, deplasarea dacice / limbile tracice în regiune. Acest lucru a servit ca baza de la care a limbii române moderne a evoluat.

Istorie Ascunsa (2013) – TRACII – Documentar 2013

Documentar Istoric: După plecarea romanilor din 271, România a devenit izolată de alți vorbitori latine, facandu-l sa se ​​ramifice pe de limba latina a romanilor în propriile sale distincte, prima dintre limbile romanice să facă acest lucru.
În Evul Mediu (al 7-lea la secolele al 10-lea), română a fost influențată de jur de limbi slave, ca urmare a migrației slave masivă în Peninsula Balcanică. Acesta a fost, de asemenea, influențată de greacă în anii regiunea românească a petrecut sub stăpânire bizantină. Un pic de influență maghiară și turcă s-au adăugat, de asemenea, de ani sub conducerea maghiară, și apoi dominației otomane, Documentare online subtitrate.

Istorie Ascunsa (2013) – TRACII – Documentar 2013

Tracii – Istorie Ascunsa

Documentar Istoric: 1500 î.Hr. – română origini începe cu antice tracii care locuiau Peninsula Balcanică de est. Ei au devenit o naționalitate distinctă prin jurul anului 1500 î.Hr..
513 BC – dacilor, un trib tracic, extinde pentru a domina regiunea România moderne și Bulgaria, formând un regat puternic.

Documentar romanesc: Romanii cuceri dacii / tracii (România modernă și Bulgaria). Romani din alte provincii (inclusiv popoarele latine din Italia) s-ar muta în regiune, amestecare cu locuitorii dacice existente.

Tracii – Istorie Ascunsa

Documentar romanesc: Roma scos din România, datorită invaziilor germanice în curs de desfășurare de-a lungul frontierelor de nord a acestei provincii, care marginita teritoriile germanice. Hungarytribes germanice va împărți apoi regiunea cu românii. Popoarelor germanice s-ar migra în cele din urmă din România de 378. Spre deosebire de restul Peninsulei Balcanice de nord a Greciei, românii au reușit să reziste în asimilarea slavilor, care au fost migrarea în regiunea în valuri masive. Rezistent la asimilare slavă a ajutat la definirea conceptului de România, Documentare online subtitrate.
Documentar Istoric: Huni comun terenul cu românii începând din secolul al 4-lea, dar au evacuat de 435, lăsând regiunea apropia România modernă aproape în exclusivitate pentru românii din nou.
– Primul Imperiu Bulgar extins pentru a acoperi toate din România modernă, ​​Republica Moldova, până la Adrianopol (care să cuprindă toate din Bulgaria moderne).

Tracii – Istorie Ascunsa

Documentare online subtitrate: maghiari convertit la creștinism, câștigă favoare cu papa, și se încheie raiduri barbare împotriva vecinilor lor. Ei continua sa cucereasca Transilvania în România modernă. Alte părți din România a intrat în regate independente, inclusiv a Moldovei (care include Moldova modern) și Țara Românească, deși încă căzut intermitent sub control maghiar.
– Românii doar la est de Ungaria s-au revoltat, formând Regatul Țării Românești.
Documentar romanesc: Un prinț român sa desprins de Ungaria, formarea Moldova în apropierea malurilor Mării Negre.
Muntenia a fost cucerit de Imperiul Otoman (un musulman, oamenii turcice), înainte de a recâștiga din nou independența în .
Muntenia a căzut sub domnia otomană din nou, dar cu concesiunea de guvernare de sine (cu excepția pentru politică externă).
Transilvania, care a suferit, de asemenea, sub coroana maghiară din 1003, a devenit o provincie semi-autonomă în Imperiul Otoman.
Documentar romanesc: Republica Moldova cade sub domnia otomană, dar cu dreptul de auto-guvernare (cu excepția pentru politică externă).
Un Austria generală (în austriac dinastiei Habsburg) a câștigat controlul asupra Transilvaniei, brutal forțând
sursa – worldology(punct)com

În călătoria pe care v-o propunem către trecutul îndepărtat al Europei vi se va prezenta o nouă perspectivă asupra istoriei antice. Multe dintre lucrurile pe care le credeați deja bine stabilite vor fi zdruncinate. Fapte și evenimente puțin cunoscute vor veni să redefinească istoria…

Probele materiale și izvoarele istorice dovedesc că tracii aveau o cultură avansată și că erau creatori rafinați de artă, că lumea greacă a fost puternic influențată de cea tracă, grecii preluând de la traci tradiții și zeități.

În același timp, incursiunea în spațiul antic traco-geto-dacic vă va aduce în prim plan uimitoare comori antice din aur și argint și personalitățile remarcabile ale unor eroi care au rămas adânc întipăriți în memoria umanității.

Nu în ultimul rând, veți descoperi că traco-geto-dacii au ajuns la conducerea Imperiul Roman, un lucru menționat clar și dincolo de orice discuție de chiar izvoarele antice latine.

Desigur, odată cu vizionarea acestui film, întrebările de genul: “De ce nu găsim aceste informații în cărțile noastre de istorie?” sau “Cine vrea să ne fure istoria?” vor deveni mai acute și vor pretinde cu mult mai multă forță un răspuns de la autoritățile politice și științifice românești.

Ideea este că redescoperirea adevăratei noastre istorii e un proces accelerat pe care nu îl mai poate opri nimic. Indiferent de forțele care se opun, adevărul despre fabuloasa noastră istorie iese cu iuțeală la lumină. Iar acest lucru are darul de a ne face mai uniți și mai puternici…

Așadar, Omule Bun, te invit să urmărești acest film făcut cu credința că neamul nostru se poate trezi din somnul cel de moarte. Bucură-te de el, meditează asupra acestor informații și fă-l cunoscut tuturor celor din jurul tău!

Cu drag, Daniel Roxin

Sursa

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame