Revelația Piramidelor – Documentar

Posted by
/ Leave a comment

Revelatia Piramidelor documentarFilmul documentar “Revelația piramidelor” pornește de la sentimentul de splendoare pe care îl trezesc extraordinarele realizări faraonice: arhitectura, sculptura, mai ales în Gizeh, având în vedere dimensiunile piramidei lui Kheops, gravurile incredibil de precise, formele și simetria de o măreție inegalabilă. Documentarul expune și teoria conform căreia alte situri arhitectonice similare prin tehnologia folosită, precum cele din America precolumbiană, Insula Paștelui și China nu se pot afla întâmplător pe două linii care se intersectează în Egipt, la Gizeh.

Teorii matematice complicate și măsurători de ultimă generație demonstrează că egiptenii trebuie să fi avut cunoștințe elementare despre astronomie, numărul Pi și numărul de aur (Fi), pe care este posibil să le fi transmis mai departe, în secret. Sursa: antiiluzii

Revelația Piramidelor

Conspiratii Documentare
Conspiratii- Deconspiratii
Documentar
Documentar Istoric
Documentare Discovery
Documentare Interesante
Documentare Online
Documentare subtitrate
Documnetare geografice
Film documentar

Ei sunt reperele cele mai misterioase de pe planetă. Se pare ca le-am fost mereu acolo, acești observatori tăcuți ale istoriei umane. Dar nu e atât de mult despre ei încă nu știu sau nu înțeleg. Care le-a construit, când, de ce și în ce scop? Acestea sunt doar câteva din întrebările I’belong întrebat atunci când vine vorba de piramide și acest documentar este una dintre cele mai revelatoare l-am întâlnit vreodată pe această temă.

revelatia piramidelor
revelatia piramidelor documentar
revelatia piramidelor documentar online subtitrat
Revelation of the Pyramids
Revelation of the Pyramids documentar subtitrat

Narat de Brian Cox, este nevoie de o privire în profunzime, la nu numai Marile Piramide din Egipt, dar, de asemenea, alte piramide din întreaga lume. Asta-i drept; există piramide din Peru, Mexic și chiar China. Director Patrice Pooyard a petrecut ani studiind și cercetarea acestor minuni magnifice și concluziile sale sunt nimic mai puțin decât uimitoare. Acesta începe prin a uita la modul în care a fost construită Marea Piramidă. Cu 2 milioane de blocuri de piatra, care au fost masurate cu precizie, tăiate și plasate pentru a alinia perfect orizontală și verticală în 1/50 dintr-un inch, se crede că a fost construit în doar 20 ani, folosind nimic mai mult decât dălți din cupru, ciocane de piatră și frânghii. Este o realizare remarcabilă de inginerie chiar și după standardele de astăzi și Cox întreabă dacă a fost chiar posibil.

Documnetare geografice
Film documentar

În urmă cu 4700 ani, când restul planetei a fost încă rătăcind în jurul în piei de animale, egiptenii antici aplatizat o colina de calcar, deschide o suprafață de mărimea 6 fotbal, terenuri de îngrămădite 2 milioane de blocuri de piatră de la înălțimea de 42 etaje , a condus un îngust de 300 picior lung pasaj extrem de direct prin stâncă, montat piatra din camera interioară cu precizie completă, construit exteriorul piramidei, cu 8 fețe în loc de 4 și a făcut dovada cutremur. Aliniat-l exact cu nordul magnetic și am toată treaba în 20 de ani, folosind numai acestea.

Conspiratii Documentare
Conspiratii- Deconspiratii

O linie perfecta pot fi trase de la Giza la alte site-uri vechi, cum ar fi Nazca și Insula Paștelui, dar sunt mii de kilometri depărtare. Chiar dacă ei comunică unul cu altul, tot nu explică de ce site-uri sunt pe aceeași linie dreaptă. Mexic are 3 piramide principale la fel ca Giza; Soarele, Luna și pene Snake piramidele și acestea sunt, de asemenea, taie cu precizie, măsurat și construit. Aceste culturi nu există în același timp și totuși ei au avut multe în comun unul cu celălalt. Ceea ce este, de asemenea, interesant este hieroglifele lor de lucrări de artă și de piatră par să indice aparate de zbor si instrumente avansate tehnologic. Totusi, ce inseamna toate acestea?

Documentare Discovery
Documentare Interesante

Piramide proprii Chinei din nordul Shenlui sunt la fel de misterios, probabil, chiar mai mult, pentru că guvernul lor le păstrează în secret și au fost rareori filmate sau fotografiate. Am obține o bucatica din ei aici curtoazie de explorator Apocalipsa german piramidelor și scriitor Hartwig Hausdorf care a fost acordat permisiunea în 1994. Toate aceste site-uri antice punctul de a Giza, poate că răspunsurile sunt acolo, așa că Apocalipsa ne aduce înapoi acolo pentru un alt aspect.

La fel de fascinant ca am fost prin toate astea, eu chiar nu a fost pregătit pentru următoarea parte a documentarului care se uita la unele dintre cele matematica implicate în construirea și alinierea piramidele. Un cercetator egiptean care a dorit să rămână anonim a dat realizatorii un traseu de urmat și eu sunt sigur că ei au fost la fel de drogat ca am fost. Cu ecuații pentru π, φ și chiar viteza luminii toate prezente în configurația Marii Piramide, secole înainte ca acestea au fost (re) descoperite de către restul lumii, se ridică din nou întrebarea, ce înseamnă toate acestea?

Jean-Pierre Adam, un arhitect si arheolog la CNRS este un sceptic călit și crede că ne uităm prea mult în ea, dar eu unul aș vrea să știu de ce egiptenii antici au lucrat de măsurare pentru viteza luminii în piramide pe care le-am crezut mereu au fost nimic mai mult decât camerele funerare mari. În cele din urmă Apocalipsa ne întreabă dacă aceste site-uri vechi ar fi putut fi construit cu un mesaj pentru noi, în viitor, dar, în ciuda utilizarea sa a citat Sir Arthur Conan Doyle nu ia salt de a oferi la ceea ce ar putea fi acel adevăr. Cu atât de mult cercetări și studii efectuate, experții nu au luat saltul final și spune-ne ce urmează. Piramidele au păstrat secretele lor pentru această lungă și unii ar putea spune chiar aceasta nu este doar timpul nostru încă să știe.

Revelația Piramidelor

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame