Ayurveda – Arta de a fi

Posted by
/ Leave a comment

AyurvedaAyurveda este știința vieții și arta vindecării, în care corpul, mintea și spiritul au o importanță egală. Această călătorie de mii de kilometri prin India și dincolo de hotarele sale ne poartă pe un drum al descoperirilor extraordinare, unde întâlnim oameni remarcabili, dedicați medicinei sau, pur și simplu, săteni care trăiesc în armonie cu natura.

Ayurveda este sursa înregistrată de China, tibetane, medicina Unani și proceduri complexe de zi moderne, cum ar fi chirurgia plastica. Vechi așa cum este, Ayurveda este gata de a oferi mai multe link-uri care lipsesc la medicina alopata și Naturopathic de astăzi, într-adevăr gata de a transforma de asistenta medicala noastre moderne, așa cum o știm.

Uneori este nevoie de a fi în pragul morții, înainte de-ți dai seama că sănătatea este viața. Nu există nici o emoție destul ca sentimentul atunci când vei ajunge oa doua șansă de a începe din nou, cu un contract de leasing nou de viață ca o pânză proaspătă, gol.

Ayurveda este știința de a trăi sănătos la toate nivelurile de a fi cât mai mult timp posibil. Relevat de înțelepți în India în urmă cu peste 5000 ani, Ayurveda a înflorit într-o mare știință în care chiar și miraculos” a fost trasat pentru toată lumea, indiferent de vârstă, orice cultură.

Ayurveda este un sistem medical care împuternicește să fi propriul tau vindecator; un sistem de user-friendly care face de fapt sens complet, include toate aspectele vieții și mai ales este accesibil pentru toată lumea. Este un sistem onest, fara efecte secundare ascunse, un sistem testată în timp, care te învață cheile de la sănătate și mulțumire final se află în mâinile tale. Aceasta este o practica de sanatate puternic, care promovează expresia umană complet prin intermediul artelor și științelor umaniste integrate, cum ar fi yoga, rugăciune, arta, literatura, arhitectura, muzica, dans, gastronomie, astrologie, sexologie, etc

Suntem reintra o vârstă de motiv, un motiv pentru a crede, nu să se îndoiască. Nu a fost o vreme când vindecare naturala a fost denunțat ca un sacrilegiu; ierburi devenit retrogradat la hocus-pocus și au fost înlocuite de mutatii sintetice. Ar putea dura ceva timp înainte de publicul larg poate încredința sănătatea lor din nou la înțelepciunea naturii. Dar timpul se scurge. Acesta a fost clar de ceva timp ca sistemul nostru de sănătate modern ne lipsa. Dar acum este înspăimântător de clar că medicina modernă ar putea fi uciderea ne! Acest lucru poate părea o afirmație absurdă, dar aici este de fapt:

Ei bine, peste 125.000 de americani mor de reacții de droguri și greșeli în fiecare an. Care ar putea face produse farmaceutice patra cauza principala național de deces, după bolile de inima, cancer si stroke.

Chiar și în creștere rândurile de medici, cercetatori si experti de sanatate publica spun lumea modernă este peste medicating în sine. Se pare esențial să se integreze un sistem la fel de cuprinzător și testată în timp ca Ayurveda în conștiința publică, nu ca o rută alternativă, sau o excursie la modă jos antichitate banda, ci ca un adjuvant, un validat și de resurse naturale pentru un sistem de sănătate evolutiv .

De mii de ani în urmă, a fost stabilit un sistem cuprinzător de prevenire și curative de ingrijire a sanatatii, patronat, și se sancționează de către organele spirituale și guvernamentale din India pentru poporul țării. În 800 î.Hr. primul Ayurvedic Scoala a fost fondata de Atreya. Charak un student care a trăit și a învățat în 700 î.Hr. compilat existent Charak Samhita care descrie în detaliu proprietățile de 1.500 de plante, dintre care 350 au proprietăți medicinale valoroase. Universități mari, cum ar fi Takshashila și Nalanda care a înflorit de la 5 la 13 AD a atras zeci de mii de studenți din țări îndepărtate.

Ayurveda, este probabil cel mai vechi sistem holistic de îngrijire a sanatatii practicat farâ întrerupere in lume si o cale de mijloc pentru a atinge o stare mai echilibrată de bunăstare mentală si fizică. Filmul documentar Ayurveda Arta de a fi analizează viețile mai multor practicanți din India si din occident si este, de asemenea, o calatorie unicaa metodelor antice, tribale de vindecare.

 

Ayurveda arta de a fi

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame