GASLAND 2 (preview) – Cerul este roz

Posted by
/ Leave a comment

GaslandII_ksJune25.inddGasland part. 2 (2013), un film de Josh Fox, cu caracterul sau personal foloseste umorul negru pentru a trage o privire mai adanca la pericolele fracturarii hidraulice (fracking), metoda controversata de extragere a gazelor naturale si petrolului, care s-a intins acum in aprox. 32 de tari din intreaga lume.

 

 

 

Trailer – Gasland 2

Previzulizare a documentarului Gasland II (2013) – Cerul Este Roz, de Josh Fox

Gasland 2 (2013) – documentar – Cerul Este Roz, de Josh Fox, Gaz de sist (fraking)

Film Documentar 2013 Online Subtitrat

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat

http://documentare.rightbe.com/trailere/gasland-2-2013-documentar-cerul-este-roz-josh-fox-gaz-de-sist-fraking

Gasland PARTEA II, care a avut premiera la Tribeca Film Festival 2013, arată modul în care s-au ridicat miza pe toate părțile într- una dintre cele mai importante probleme de mediu cu care se confruntă națiunea noastră de astăzi.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Filmul susține că interpretarea industria de gaze de gaze naturale ca o alternativă curată și în condiții de siguranță pentru ulei este un mit și că Wells fracked mod inevitabil, scurgeri de -a lungul timpului, nu contamineze apa si aer , doare familii, și pune în pericol clima Pământului cu gaze cu efect de seră puternic, metan. În plus, filmul analizează modul în care puternic industria de petrol și gaze sunt în cuvintele Fox ” contaminare a democrației noastre “.

Film Documentar 2013 Online Subtitrat: Imaginați-vă unele dintre cele mai stralucite minti din America a creat un progres tehnologic care ne-ar putea scoate din recesiune, costuri mai mici de fiecare american de viață, revitaliza industriile moarte, și să conducă la oportunități de angajare pentru milioane de oameni. Cum ar reacționa?

Din păcate, istoria ne spune că descoperiri tehnologice se confruntă deseori cu opoziția isteric. Technophobes opus automobile. Ei s-au opus la radio. Ei s-au opus calculator.

Și acum se opune progres tehnologic cele mai incitante astăzi, șisturi energie tehnologie aka “fracking”.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Purtătorul de cuvânt al lor este Josh Fox. Și 08 iulie, la fanfară la nivel mondial, HBO difuzat ultimul manifestul său, Gasland, Partea a II.

Gasland, Partea a II-este o continuare directă a Gasland originale, care a inclus faimoasa imagini a unui om Pennsylvania iluminat apa lui pe foc, un fenomen care, necunoscute pentru mulți, este un fenomen natural frecvent.

Film Documentar 2013 Online Subtitrat: Ambele filme urmeze o formulă similară trei părți. În primul rând, Fox spune o poveste tristă despre o familie trece printr-o problemă, de obicei, cu consumul de apă, “Când ne întoarcem la robinet, a miroase apa de hidrocarburi și substanțe chimice”, spune John Fenton a Pavillion, Wyoming. Apoi, Fox dă vina pe industria de petrol și gaze ajutorul “fracking”, fără a explora explicatii alternative, cum ar fi faptul că metan și alte substanțe de multe ori se infiltreze în mod natural în apele subterane. În cele din urmă, Fox concluzionează că fracking, și într-adevăr tot de petrol și gaze, ar trebui să fie ilegală, ca și în cazul în care orice tehnologie care poate fi utilizat în mod abuziv ar trebui să fie scos în afara legii.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Acesta este un plan pentru a se opune orice tehnologie. De exemplu, Fox ar putea face Carland, care ar putea arăta accidente auto și apoi dau vina tot de pe ei pe “Big Auto.” Atunci s-ar putea argumenta că, deoarece accidente auto sunt posibile, nu avem nevoie de masini.

Film Documentar 2013 Online Subtitrat: De fapt, Fox ar putea face un film mult mai alarmante decât Gasland bazat pe tehnologie presupune fără risc solară și eoliană. Imagineaza-ti scena următoare, descrisă în acest articol de către un reporter britanic a vizita o operațiune minieră eoliene, într-un film numit Wasteland.

… O priveliște apocaliptice intampina noi: un gigant, autobasculante toxice secrete, realizate mai mare de fiecare turbina eoliana ne-am construit.
Lac atacuri instantaneu simturile. Stand pe crusta neagră pentru doar câteva secunde și apa ochi și un puternic miros, acru îți umple plămânii.
De ore de la vizita noastră, stomacul meu se clătină și capul meu pulsa. Am fost acolo pentru doar o oră, dar cei care locuiesc în sat domnul Yan a Dalahai, și alte sate din jurul, respira în aceeași otravă în fiecare zi.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Iată adevărul despre apelor subterane. Fiecare tehnologie utilizează materii prime care trebuie să fie extras din sol, în orice moment forăm sau a mea sau a săpa în subteran, fie pentru a fora pentru petrol sau de a mea pentru materialele din panourile solare, apele subterane pot fi compromise. Dintre toate lucrurile pe care le puteți face în subteran, fracking este cel mai puțin probabil să aibă un impact apelor subterane, pentru că are loc mii de metri de apele subterane. În calitate de președinte Obama a fost administratorul EPA Lisa Jackson a recunoscut, nu există nici un “caz dovedit în procesul de fracking în sine are de apă afectate. . . . ”

Film Documentar 2013 Online Subtitrat: Dacă ceva nu merge bine la un ulei fracked sau de gaze, nu are aproape sigur nimic de-a face cu fracking. Acest lucru a fost explicat în multe, multe respingeri, de fapt ale lui Gasland creanțe-a se vedea aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici.) Și valoroase industria de cercetare de organizare energetică în profunzime a fost deja respins sistematic Gasland II aici.

Deci, de ce dintr-un singur fracking? Deoarece Technophobia prosperă în condiții necunoscute, necunoscute ca “fracking”. Dacă Fox-au opus “de foraj”, el nu ar fi ajuns foarte departe, pentru că publicul știe că accidentele în timp ce se poate întâmpla în timp ce de foraj, foraj în sine este o activitate vitală pentru ființa umană.

Film Documentar 2013 Online Subtitrat: Susținătorii Gasland ar putea argumenta că Fox nu este împotriva noi tehnologii energetice, și în Champions fapt tehnologiei energetice “din surse regenerabile”, cum ar fi energie solară și eoliană. Dar nu numai că ignoră “murdară” a acestor tehnologii, el ignoră cea mai mare problema lor: ele sunt eșecuri rosti, la producerea de ieftin, de energie din belșug, încredere că viața și progresul nevoie. Motivele pentru care au fost bine înțelese de zeci de ani. Deoarece lumina soarelui și vântul sunt de energie de joasă densitate, au nevoie de resurse funciare și materiale vaste pentru a captura. Și mai rău, pentru că lumina soarelui și vântul sunt nesigure energie, au nevoie întotdeauna o copie de rezervă, care este aproape întotdeauna combustibili fosili.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Gândiți-vă de energie solară și eoliană ca neproductive, angajatii nesigure, puteți lua pe câteva dintre ele în societate, fără a intra în stare de faliment, dar ei mereu te costa o gramada de bani și ei nu vă ajuta să faceți progrese.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Dacă Josh Fox a fost un credincios adevărat în puterea tehnologiei solare și eoliene pentru a îmbunătăți viața oamenilor, el va pleda concurs deschis. Dar el, împreună cu noul său aliat în film, Stanford ecologist Mark Jacobson, doresc să scoată în afara legii cele mai bune tehnologii de pe promisiunea că vor face într-un fel cel mai rău lucru tehnologii.

El experesses nici un fel de confirmare a capul de tehnologie fracking și nici o confirmare de dezavantaj de a restrânge, să nu mai vorbim scoaterea în afara legii el. Ca și technophobes din trecut, cu tehnologii noi o vede numai probleme, dar nu soluții. Și aceasta este o rușine, pentru că adevărul este că America devine din ce în Gasland-și că este un lucru uimitor de bine.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Ei spun ca nu se poate stoarce de sange de la un nap, dar tehnologia de șist energie pot obține oceane de petrol prețioase și gaze naturale din piatra dată, inutil.”Fracking” în tehnologia de șist energie utilizează apă și nisip la fracturi șisturi rock, crearea de fisuri care uleiul poate curge prin. Acesta a fost folosit (în condiții de siguranță) de peste 60 de ani de la depozitele de petrol și gaze convenționale și în peste 1 milion de locuri de muncă fracțiuni. Acum, versiuni mai avansate sunt aplicate în șisturi în jurul valorii de țară, cu rezultate incredibile. În Dakota de Nord, o dată necunoscută Bakken formarea de șist a devenit fundamentul cel mai mare boom-ul economic al Americii, care a condus rata șomajului de stat de până la 3,2%.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Și există atât de mult potențial de a extinde. California este acasa, la Monterey șist, care este de patru ori mai mare decât Bakken. Departamentul american de Energie estimează că aceasta conține 15 de miliarde de barili de petrol recuperabile, sau 630 miliarde galoane. Aceasta este o sumă aproape de neimaginat de petrol pentru a ajunge la locul de muncă, pentru vacante cu familia, pentru viata-dispozitive de economisire-și medicale studii estimează că se poate crea locuri de muncă în milioane.

Aceia dintre noi care au locuri de muncă pot uita cu ușurință ceea ce înseamnă un nou loc de muncă, bine plătite pentru o familie. Aceasta înseamnă economisire pentru colegiu în loc de a cădea mai adânc în datorii. Aceasta înseamnă bucură de o viață confortabilă, nu nerabdare trăiesc pe muchie. Aceasta înseamnă optimism, nu disperare.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Din păcate, cetățenii noștri pot fi lipsiți de această oportunitate, datorită Miseducation pe scară largă cu privire la tehnologia de șisturi bituminoase, condus de Josh Fox.

Gasland 2 (partea II) Online Subtitrat: Când ne uităm 10 sau 20 de ani pe drum, vom fi națiune care a îmbrățișat tehnologia și a adus prosperitate pentru toți, sau de stat care a respins tehnologie și lipsit de milioane dintre concetățenii noștri posibilitatea pentru o viață mai bună? E timpul pentru a obține în spatele tehnologiei energetice șist. Este timpul să îmbrățișeze fi Gasland.

Sursa: forbes.com

Durata: 18 min

Vezi si

Gasland part. 1 (2010)

Apasa aici!

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame