Platforma online de documentare subtitrate, RightBe, a fost creată cu scopul de a furniza oamenilor informații care sunt mai puțin accesibile, dar totuși provin din surse deschise. Aceste informații pot fi adesea neglijate de televiziune, dar au un rol crucial în conștiința noastră socială globală.

Into the Mind (“Înăuntrul Minţii”) – documentar 2013

Inauntrul mintiiEste o poveste despre curajul expunerii la riscuri fatale si despre perseverenta necesara in goana spre glorie.

“All.I.Can”, Sherpas Cinema prezinta cu mandrie ultimul lor film caracterizant: Into The Mind, folosind tehnici de relatare inovatoare. Actiunile sportive inovatoare sunt defapt viziuni din mintea lui, viziuni care poarta mesaje revelatoare despre alegerile din viata reala a eroului nostru. In timp ce traiesti maretia imaginilor din Alaska, Bolivia, sau a muntilor Himalaya, ti se contureaza portretul filosofic a rasei umane. Cum putem balansa riscul si rasplata? De ce suntem impulsionati sa ne ridicam la nivelul provocarilor oferite de viata si ce cunoasteri deprindem in incercarea de a le face fata?

Into the Mind, full Film

Anul apariţiei: 2013

Durata: 82 minute

Into The Mind – Trailer

Site oficial: www.intothemindmovie.com

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Into the Mind (“Înăuntrul Minţii”) – documentar 2013”