Into the Mind (“Înăuntrul Minţii”) – documentar 2013

Posted by
/ 1 Comment

Inauntrul mintiiEste o poveste despre curajul expunerii la riscuri fatale si despre perseverenta necesara in goana spre glorie.

“All.I.Can”, Sherpas Cinema prezinta cu mandrie ultimul lor film caracterizant: Into The Mind, folosind tehnici de relatare inovatoare. Actiunile sportive inovatoare sunt defapt viziuni din mintea lui, viziuni care poarta mesaje revelatoare despre alegerile din viata reala a eroului nostru. In timp ce traiesti maretia imaginilor din Alaska, Bolivia, sau a muntilor Himalaya, ti se contureaza portretul filosofic a rasei umane. Cum putem balansa riscul si rasplata? De ce suntem impulsionati sa ne ridicam la nivelul provocarilor oferite de viata si ce cunoasteri deprindem in incercarea de a le face fata?

Into the Mind, full Film

Anul apariţiei: 2013

Durata: 82 minute

Into the Mind (“Înăuntrul Minţii”) –  film documentar 2013 online subtitrat

Documentar Into the mind:Dezvoltare personala, documentare subtitrate, Documentar 2013, Natura, Psihologic,Documentare 2013, Documentare Online Subtitrate, Film, Michael Mosley, BBC, sport extrem.

Documentar Into the mind 2013: De-a lungul secolului trecut, oamenii de stiinta au elaborat mai multe metode ingenioase pentru a debloca secretele minte. În această serie TV BBC, în minte, Michael Mosley merge în căutare de aceste experimente bizare, strălucitoare și neortodoxe care au condus la descoperiri stiintifice.

Documentar Into the mind 2013:Din povestea șocantă a experimentelor John B Watson de pe un copil de cinci luni-vechi de la CIA proiecte de control mental, terapia de șoc electric pentru Psychopharmacology, Michael expune experimentele extraordinare care au avut loc, tot în numele științei. El se supune unor teste de revelatoare și martorii unor investigații de ultimă oră care sunt o provocare felul în care gândim despre noi înșine.

Documentar psihologic, psihologie: Documentar psihologic, psihologie: În minte este o serie de resurse de învățământ științific uita la sănătatea mintală și medicină.

Documentar psihologic, psihologie: În Emoțiile Dr. Michael Mosley continua explorarea de istorie brutal de psihologie experimentală. Experimentele pe mintea umană au condus la perspective profunde în modul în care funcționează creierul nostru – dar s-au implicat, de asemenea, o mare cruzime și a pozat unele dileme etice teribile.

Documentar Into the mind 2013: În acest film documentar BBC, Michael investigheaza cum oamenii de stiinta s-au luptat pentru a înțelege că o parte cel mai irațional și profund complex de mintea noastră – emoțiile noastre.

Michael întâlnește supraviețuitorii – atât participanții și oameni de știință – ale unor experimente istorice cheie. Multe dintre aceste proiecte de cercetare extraordinare au fost capturate pe film – un băiețel este invatat sa se teama de obiecte aleatorii, maimute pentru copii sunt oferite mamelor făcute din sârmă și pânză, și un adult este în mod deliberat violent în fața unui grup de copii mici.

Documentar Into the mind 2013: Michael ia parte la experimente moderne pentru a juca propriul rol mic în încercarea de a înțelege emoțiile.

Documentar psihologic, psihologie: Emoțiile este parte din seria documentar BBC, în minte, care are o privire la sănătatea mintală în această resursă didactică stiinta si medicina.

 

Taguri:

Into The Mind 2013|documentar 2013|Inauntrul mintii|mintea|documentar natura|documentar psihologic|online subtitrat|film|subtitrat|trailer|psihologic|sport extrem

Into The Mind – Trailer

Site oficial: www.intothemindmovie.com

Lasa un comentariu

comments

  1. June 21, 2014

    alin

    Praf… un spot foarte lung plin de time-lapse si slow motion!!!

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame