Autismul, mercurul din vaccinuri și adevărul ascuns (Documentar)

Posted by
/ Leave a comment

adevarul-despre-vaccinuriDocumentarul “Autismul, mercurul din vaccinuri și adevărul ascuns” cu titlul original “Trace Amounts” este documentarul pe care comunitatea stintifica si medicala nu vrea sa-l vezi!!

In ultimii 20 de ani rata cazurilor de autism la copii a crescut dramatic de la 1 la 68 si comunitatea stintifica nu este prea aproape de a detecta cauza. Dar un lucru pe care il fac fara sa se gandeasca prea bine este sa respinga o posibila legatura dintre cazurile de autism si ceva gasit in vaccinuri.

“Trace Amounts” este un documentar captivant lansat pe 1 Aprilie 2015. Este povestea adevarata a lui Eric Gladen’s care a trecut printr-un proces dureros de otravire cu mercur, de la care, crede el, ca provine de la un vaccin anti-tetanos cu thimerosal.

In timp ce comunitatea medicala si stintifica – care respecta ordinele directe ale CDC(Centers for Disease Control) – refuza sa admita ca exista o legatura intre toxicitatea mercurului si autism – acest film expune unele dovezi incriminatoarea care atesta ca acestia sunt de fapt foarte constienti de cauza care declanseaza autismul.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame