De ce este Partidul Comunist Chinez o forţă împotriva Universului (comentariul 4) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

PCC comunismul - o forta impotriva universuluiDe ce este Partidul Comunist Chinez o forţă împotriva Universului

De-a lungul istoriei toate naţiunile au crezut în Dumnezeu. Tocmai datorită credinţei în Dumnezeu şi în cauzalitatea karmică a binelui şi a răului, oamenii se puteau auto-controla şi reuşeau să menţină standardul moral social necesar. Pe întreg Pământul, în toate vremurile, religiile ortodoxe din vest, confucianismul, budismul şi taoismul din Est, i-au învăţat pe oameni că adevărata fericire este împletită cu credinţa în Dumnezeu, cu venerarea Cerului, cu a fi bun cu ceilalţi, cu a fi mulţumit cu ce ai, a fi recunoscător pentru binele făcut de cineva, şi a răsplăti bunătatea.

Unul dintre principiile de bază ale comunismului este ateismul – credinţa conform căreia n-ar exista nici Buddha, nici Tao, nici vieţi anterioare sau viitoare şi nici retribuţie cauzală. De aceea comuniştii din diferite ţări le-au spus săracilor şi lumpen-proletarilor că nu trebuie să creadă în Dumnezeu, că nu trebuie să plătească pentru ceea ce fac, că nu trebuie să accepte Calea şi că se pot comporta după placul inimii. Le-au mai spus că se pot folosi de viclenie şi violenţă pentru a acumula averi.

În China antică împăraţii, consideraţi a fi de nobleţe supremă, se plasau pe ei înşişi sub Cer, autonumindu-se fii ai Cerului. Controlaţi şi stăpâniţi de „voinţa Cerului”, din când în când emiteau edicte imperiale pentru a se auto-învinui şi a-şi exprima căinţa în faţa Cerului. Însă comuniştii susţin că reprezintă voinţa Cerului. Nefiind constrânşi de legi şi, chipurile, nici de Cer, fac tot ceea ce vor. Drept rezultat, au creat iaduri după iaduri pe Pământ.

Marx – patriarhul comunismului – credea că religia este opiumul spiritual al oamenilor. Se temea de credinţa oamenilor în divinitate şi Dumnezeu, şi se temea că ei vor refuza să-i accepte comunismul, din cauza acestei credinţe. (text partial din capitolul “PCC distruge dreapta credinţă a umanităţii”, comentariul 4)  Sursa: epochtimes.ro

Vezi documentar:

Vezi si partea V-a: Cârdăşia dintre Jiang Zemin şi Partidul Comunist în persecuţia Falun Gong

Despre cele Noua Comentarii 

Accesibile în China prin intermediul internetului, sau introduse pe ascuns, comentariile sunt căutate şi citite avid de mulţi dintre cei aflaţi în bezna propagandei comuniste.

Comentariile au la bază o documentare istorică riguroasă, dezvăluie cu curaj ororile inimaginabile ale comunismului practicat în China, începând cu perioada maoistă şi terminând cu perioada actuală; analizează lucid şi cuprinzător originile comunismului, trăsăturile sale şi mecanismele care asigură existenţa “fiarei roşii”. Este inedită în special prezentarea comunismului ca fiinţă vie, malefică, preocupată obsesiv de asigurarea propriei existenţe şi supremaţii, capabilă de orice infamie.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

CLOSE
CLOSE