Cârdăşia dintre Jiang Zemin şi Partidul Comunist în persecuţia Falun Gong (comentariul 5) – documentar

Posted by
/ Leave a comment

opriti persecutia falun gong din chinaD-na Zhang Fuzhen, în vârstǎ de aproximativ 38 ani, fostă salariată a parcului Xianhe din oraşul Pingdu, provincia Shandong. În noiembrie 2000 a călătorit la Beijing pentru a face apel în sprijinul Falun Gong. Ca urmare a fost răpită de autorităţi şi, potrivit celor în cunoştinţă de cauză, torturată şi umilită de poliţie. A fost rasă în cap şi dezbrăcată complet. A fost legată de un pat cu mâinile şi picioarele întinse, fiind forţată să-şi facă nevoile în pat. Mai târziu poliţia a injectat-o cu o substanţă necunoscută. Injecţia i-a provocat lui Zhang o durere atât de mare încât a adus-o într-o stare aproape de nebunie. S-a zbătut în pat în mare suferinţă până când a murit. La întregul proces au fost martori funcţionari locali ai Biroului 610 (conform unui raport din 23 iulie 2004 publicat pe website-ul Clearwisdom

D-na Yang Lirong, 34 de ani, locuia în oraşul Dingzhou, pe strada Beimen, prefectura Baoding, provincia Hebei. Familia ei era adesea hărţuită şi intimidată de poliţie pentru că Yang practica Falun Gong. Pe 8 februarie 2002, un raid de noapte al poliţiei l-a înspăimântat şi traumatizat pe soţul d-nei Yang, şofer la Biroul de Standarde şi Meteorologie, care era speriat că-şi va pierde serviciul. El n-a putut rezista presiunii imense exercitate de autorităţi. În dimineaţa următoare, profitând de faptul că părinţii lor în vârstă nu erau acasă, el şi-a sugrumat soţia. Yang Lirong a murit tragic, lăsând în urmă un fiu de 10 ani. Imediat după aceea, soţul a raportat incidentul autorităţilor, iar poliţia s-a grăbit la locul acţiunii pentru a efectua o autopsie asupra corpului d-nei Yang, care încă mai era cald. I-au îndepărtat multe organe din corp în timp ce încă radiau căldură şi sângele era încă lichid. Un cadru de la Biroul de Securitate Publică din Dingzhou a spus:„Aceasta nu este autopsie; este vivisecţie!” (conform unui raport din 25 septembrie 2004, publicat pe website-ul Clearwisdom[2]).

În lagărul de muncă forţată Wanjia din provincia Heilongjiang, o femeie însărcinată aproximativ în luna a 7-a, a fost atârnată de o grindă. Ambele mâini i-au fost legate cu o frânghie aspră care a fost trecută peste un scripete ataşat de grindă. Taburetul pe care stătea a fost îndepărtat, aşa că femeia a rămas suspendată în aer. Grinda se afla la 3-4 metri înălţime. Un capăt al frânghiei trecutǎ peste scripete era ţinut de paznicii închisorii. Când paznicii trăgeau de frânghie, femeia era suspendată în aer; îndată ce poliţia dădea drumul frânghiei, victima cădea jos. Această femeie însărcinată a fost torturată în felul aceasta până când a avortat. Chiar mai groaznic este faptul că soţul ei a fost forţat să-şi privească soţia care îndura această tortură (conform unui raport din 15 noiembrie 2004, publicat pe website-ul Minghui, un interviu cu d-na. Wang Yuzhi, care a fost şi ea torturată mai mult de 100 de zile în lagărul de muncă forţată Wanjia[3]).

Aceste tragedii înfiorătoare s-au petrecut în China modernă a zilelor noastre. Victimele lor sunt practicanţi Falun Gong, care sunt persecutaţi brutal. Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele cazuri de tortură care au avut loc în ultimii zece ani de persecuţie (persecuţia practicanţilor Falun Gong a început oficial în vara anului 1999 continuând şi în prezent, n.t., octombrie 2010). Sursa: epochtimes.ro

Cârdăşia dintre Jiang Zemin şi Partidul Comunist în persecuţia Falun Gong (comentariul 5) – documentar

De ce interzice guvernul chinez mişcarea Falun Gong, care promovează Adevărul, Compasiunea şi Toleranţa, şi care este permisă în peste 60 de ţări, fiind interzisă numai în China? Care este relaţia dintre Jiang Zemin şi PCC în această persecuţie?

Vezi documentar:

opriti persecutia falun gong

stop persecutiei falun gong

Vezi si partea VI-a: Cum a distrus Partidul Comunist Chinez cultura tradiţională

Despre cele Noua Comentarii 

Accesibile în China prin intermediul internetului, sau introduse pe ascuns, comentariile sunt căutate şi citite avid de mulţi dintre cei aflaţi în bezna propagandei comuniste.

Comentariile au la bază o documentare istorică riguroasă, dezvăluie cu curaj ororile inimaginabile ale comunismului practicat în China, începând cu perioada maoistă şi terminând cu perioada actuală; analizează lucid şi cuprinzător originile comunismului, trăsăturile sale şi mecanismele care asigură existenţa “fiarei roşii”. Este inedită în special prezentarea comunismului ca fiinţă vie, malefică, preocupată obsesiv de asigurarea propriei existenţe şi supremaţii, capabilă de orice infamie.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame