IN TRANZITIE 2.0 (2013) – O Poveste a Rezistentei si Sperantei in Timpuri Extraordinare

Posted by
/ Leave a comment

intransition in tranzitie 20

Pentru subtitrare, începeți redarea filmului, apoi apăsați butonul CC

In tranzitie 20 2013“In Tranzitie 2.0 este o imersiune de inspiratie in miscarea de tranziție, colecatand povesti din intreaga lume de la oameni obisnuiti facand lucruri extraordinare. Veti auzi despre comunitati care si-au imprimat proprii lor bani, cresterea de legume, localizand economiile lor si infintand centrul de putere al comunitatii..etc. Este o idee care a devenit virala, un experiment social care este pe cale sa raspunda intr-o lume nesigura, cu solutiii si optimism. Intr-o lume a nesigurantei, aici este o lume a sperantei, ingeniozitate si puterea de a creste legume in locuri neasteptate.”

 

Comunitati IN TRANZITIE au aparut si in Romania. Adresa grupului IN TRANZITIE din Romania este http://intranzitie.org

IN TRANZITIE 2.0 (2013) – O Poveste a Rezistentei si Sperantei in Timpuri Extraordinare

Documentar 2013 despre alimentatie sanatoasa, protectia mediului inconjurator, natura, mediu inconjurator – Film Documentar Online Subtitrat

IN TRANSITION 2.0 (2013) a story of resilience and hope in extraordinary times

Documentar 2013: În Transition1.0 “a fost un succes imens. Demonstrat de mii de ori din întreaga lume, filmul a făcut o mare cantitate de sprijinire a inițiativelor și să le dea un bun “, astfel încât aceasta este ceea ce este de tranziție” de resurse. Lucrurile s-au mutat pe un lot de atunci, așa vom face un al doilea intitulat … (imaginativ) “În tranziție 2.0” provizoriu. Emma Goude (vezi mai jos dreapta), care a regizat primul, este din nou la cârmă, așa că aici se stabilesc planurile ei pentru noul film primul ei blog oaspete …

Documentar 2013 despre alimentatie sanatoasa, protectia mediului inconjurator, natura, mediu inconjurator – Film Documentar Online Subtitrat

“In Transition 2.0 este în curs de desfășurare. Tranziție de rețea au verde aprins bugetului și a format o echipa de vis pentru a face sa se intample: Emma Goude, beccy puternic și Emilio Mula.

Documentar 2013: În urma recentelor avanpremiera foarte de succes ale “În tranziție 2.0 ‘în comunitățile care apar in film, suntem mândri de a dezvălui astăzi modul în care va fi lansat în întreaga lume în următoarele câteva luni. Există diferite elemente la aceasta, website-ul (lansat astăzi!), Screening-ul Weekend Guardian deschide, DVD (disponibilă, ca din seara asta, de pre-comandă), și Organizare Screenings. Să începem cu primul:

Deci, în primul rând, suntem încântați să urez bun venit noului site-ul nostru ‘În tranziție 2.0’ în lume! Dispune de un blog care va aduce cele mai recente știri despre film, informațiile de fond, comentarii, o lista de proiectii viitoare, și un magazin online securizat unde poti cumpara acum DVD-ul (mai multe despre asta mai jos).

Este luminos și plin de culoare și ușor de navigat. Acesta va fi actualizat periodic cu știri și povestiri, așa-l viziteze des și ține pasul cu evoluțiile. Puteți posta asemenea comentarii si comentarii de film. Este, pe scurt, o bijuterie, vă rugăm să-l aducă în viață cu dragostea și atenția dumneavoastră.

Documentar 2013: ‘În tranziție 2.0’ ne costa in jur de 30.000 de lire sterline pentru a. Noi nu am primit nici subvenții sau fonduri pentru a face acest lucru, altele decât aproximativ £ 1800, care a fost ridicat pe partea de sus a că, prin mulțime, de finanțare, care ne-a permis să filmeze poveștile de peste mări. Ne-ar place foarte mult să fie capabil să facă ‘În tranziție 3.0 “, ci va fi numai putea face acest lucru în cazul în care toată lumea în chips-uri și ajută. Am încercat din greu pentru a se asigura că licențele pentru proiectii sunt foarte rezonabile, și, de asemenea, posibilitatea de a cumpere DVD-uri la o reducere înseamnă că veți fi în măsură să facă o câteva lire prea care ar putea compensa sperăm costul licenței. Noi credem că acest film va însemna mult pentru tine, și ne încredem că toată lumea va lucra împreună cu noi în această privință. Asta a spus, dacă simțiți că este prea mult de o intindere, nu intra în contact.

Documentar 2013 despre alimentatie sanatoasa, protectia mediului inconjurator, natura, mediu inconjurator – Film Documentar Online Subtitrat

Documentar 2013: Suntem acum realizarea filmului disponibil cât mai mult posibil. Vom face tot posibilul pentru a promova filmul, dar, de asemenea, speranța că, prin inițiativele și proiecții de dumneavoastră, poate fi o parte din asta. Sperăm să introducă, de asemenea, în jurul valorii de la începutul lunii aprilie, un fel de lucru on-line pay-per-vedere, mai multe știri pe care să urmeze. Asta e de acum! Bucurați-vă de site-ul, și sperăm că veți găsi că acest film este un impuls mare pentru a face munca ta de tranziție.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame