Investigaţie asupra lumii invizibile – Documentar

Posted by
/ Leave a comment

DVD Enquete sur- e monde invisibleInvestigaţie Asupra Lumii Invizibile

”Un documentar care ne aminteşte ca spatiul pe care-l locuim are mai multe frecvente de vibratie şi ca pe fiecare nivel traieşte altcineva. Cine? Ramâne de vazut …”

Oamenii simpli din Islanda, locul unde civilizația nu a reușit să polueze tot, unde oameni trăiesc în continuare în comuniune cu natura și unde oamenii cred în ființe invizibile, cu care comunică adesea. În acest loc oamenii și-au păstrat simțurile mult mai puțin alterate, iar simțurile pe care noi le numim paranormale pentru ei sunt absolut firești. sursa: fymaaa.blogspot.com


Cu un subiect (elfi, fantome, monștri marini …) și contextul geografic (Islanda, insula vulcanică pe punctul de lipirea plăcilor tectonice americane și europene) cu minunat comună, Sondaj lumea invizibilă ar putea trezi o anumită curiozitate. Dar mai mult la întrebarea “suntem singuri pe pământ?” Filmul apare investigație etnologică, cu un șir de grioți perpetuării oral mituri și legende ale unui popor la identitatea unică a istoriei sale și mediul său.

În cazul în care Jean Michel Roux frumos reușește să creeze o atmosferă de vise ciudate, de asemenea, el reușește să filmeze interlocutorii săi, fără nici un cinic (fie al președintelui islandez sau ultimul fermier mediu local) unele efecte vizuale și sunet prea mult, iar unele dovezi, poate cântări în cele din urmă în jos ciudatenie care provin de la anumite pasaje – în timp ce acesta a fost în cele din urmă să nu deranjez pentru a adăuga, având în vedere stranietatea înnăscută a subiectului. S-ar putea bine trecut referințe cinematografice incomode sau intervenții ale unor medii de înmuiate.

În cazul în care această investigație reprezintă o a doua parte vulgar documentar al serii, acesta este modul în care sunt tratate aici credințe. Departe de a demonstra, pe Studiul nevăzută a raportat evoca credinte ca o religie separată, împrumută în special prin animism. Un păgânismul poetic face ca interesul acestui documentar singular neterminat, dar destul de captivant.

Lasa un comentariu

comments

Leave a comment

Aboneaza-te

Aboneaza-te la site pentru a primi notificari de fiecare data cand apare un documentar nou pe site.

like_facebook

Reclame